Dražen Zečić Koncerti 2023

Dražen Zečić Koncerti 2023

Dobrodošli na stranicu koja vam pruža sve informacije o koncertima Dražena Zečića koji će se održati tokom 2023. godine. Dražen Zečić je poznati hrvatski glazbenik i pjevač čije su pjesme postale veliki hitovi u regiji. Njegov prepoznatljiv glas i talent su očarali mnoge ljubitelje glazbe, tako da je velika potražnja za njegovim koncertima. U ovom članku možete pronaći sve potrebne informacije o datumima koncerata i kupovini ulaznica.

Dražen Zečić će održati seriju koncerata širom regije, pružajući fanovima priliku da uživaju u njegovom izvanrednom nastupu. Na koncertima će izvoditi svoje najveće hitove, kao i pjesme s najnovijeg albuma. Ovi koncerti predstavljaju priliku da se doživi jedinstvena atmosfera koja je karakteristična za Draženovu glazbu i njegovu energiju na pozornici.

Ulaznice za koncerte Dražena Zečića možete kupiti na službenim prodajnim mjestima ili online putem ovog web portala. Preporučuje se da ulaznice kupite unaprijed, jer je interes za njegove koncerte vrlo velik. Cijene ulaznica će se razlikovati ovisno o koncertu i lokaciji, pa je važno provjeriti raspoloživost ulaznica i njihove cijene na vreme. Ne propustite priliku da doživite Dražena Zečića uživo i rezervišite svoje ulaznice već danas!

Započnite 2023. godinu u velikom stilu uz koncerte Dražena Zečića. Ovaj talentirani glazbenik će vas oduševiti svojim izvrsnim glasom i energičnim nastupom. Ne propustite priliku da doživite nezaboravan koncert i rezervišite svoje ulaznice već danas!

Koncerti Dražena Zečića 2023.

Termine koncerata

Dražen Zečić je popularni hrvatski pjevač, poznat po svojim romantičnim baladama. Njegovi koncerti su uvijek vrhunski glazbeni doživljaj za sve ljubitelje njegove glazbe. U 2023. godini Dražen Zečić će održati sljedeće koncerte:

 • 12. ožujka 2023. – Zagreb, Arena Zagreb
 • 19. svibnja 2023. – Split, Spaladium Arena
 • 2. lipnja 2023. – Osijek, Gradski vrt
 • 15. srpnja 2023. – Rijeka, Dvorana Zamet

Informacije o ulaznicama

Ulaznice za Dražen Zečićev koncert možete kupiti na službenim prodajnim mjestima ili putem online prodaje.

Mjesto Prodajno mjesto Cijena ulaznice
Zagreb Eventim prodajna mjesta 150 kn – 300 kn
Split Spaladium Arena blagajna 100 kn – 250 kn
Osijek Uprava Gradskog vrta 80 kn – 200 kn
Rijeka Dvorana Zamet blagajna 90 kn – 220 kn

Datumi i informacije o ulaznicama

Datumi koncerata

Na koncertima Dražena Zečića možete uživati u sljedećim terminima:

 • 16. ožujka 2023. – Zagreb
 • 18. ožujka 2023. – Split
 • 22. ožujka 2023. – Rijeka
 • 25. ožujka 2023. – Osijek
You might be interested:  Aca Lukas Koncerti 2023

Ulaznice za sve koncerte mogu se kupiti unaprijed na sljedećim prodajnim mjestima:

Prodajna mjesta

 • Tisak media centri
 • Eventim prodajna mjesta
 • Službena web stranica Dražena Zečića

Cijena ulaznica varira ovisno o kategoriji mjesta i mjestu održavanja koncerta. Detalji o cijenama dostupni su na službenoj web stranici.

Ulaznice se mogu rezervirati preko interneta ili kupiti na prodajnim mjestima. Preporučuje se da se ulaznice kupuju unaprijed, jer je očekivano da će koncerti biti rasprodani.

Informacije o ulaznicama

Evo nekoliko važnih informacija o ulaznicama za koncerte Dražena Zečića:

Informacija Detalji
Cijena Varira ovisno o kategoriji mjesta i mjestu održavanja koncerta
Gdje kupiti Tisak media centri, Eventim prodajna mjesta, službena web stranica
Kako rezervirati Preko interneta ili na prodajnim mjestima
Rasprodaja Jako moguća, preporučuje se kupnja unaprijed

Novo turneja Dražena Zečića

Dražen Zečić, popularni hrvatski pjevač, najavio je svoju novu turneju za 2023. godinu. Ova turneja će obuhvatiti nekoliko gradova diljem Hrvatske i omogućiti obožavateljima da uživo dožive izvedbe njegovih najvećih hitova.

Ova turneja će biti prilika za ljude da se povežu s Draženom Zečićem i njegovom glazbom na poseban način. Svaki koncert će biti poseban doživljaj ispunjen emocijama i nezaboravnim trenucima za sve prisutne.

Termini koncerata

Evo popisa datuma i lokacija koncerata Dražena Zečića na turneji u 2023. godini:

 • 12. svibnja – Zagreb
 • 19. svibnja – Split
 • 26. svibnja – Rijeka
 • 2. lipnja – Osijek
 • 9. lipnja – Zadar

Informacije o ulaznicama

Ulaznice za koncerte će biti dostupne za kupnju na službenim prodajnim mjestima. Cijena ulaznice će se razlikovati ovisno o mjestu i sektoru sjedenja. Preporučuje se da se ulaznice kupe unaprijed, jer se očekuje veliko zanimanje za koncerte.

Za više informacija o ulaznicama, posjetite službenu web stranicu Dražena Zečića ili se obratite lokalnim prodajnim mjestima.

Cijene ulaznica
Grad Cijena
Zagreb 150 HRK
Split 120 HRK
Rijeka 100 HRK
Osijek 90 HRK
Zadar 110 HRK

Uživajte u njegovoj prepoznatljivoj glazbi

Dražen Zečić, jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika, dolazi na koncert u 2023. godini širom zemlje. Ovaj talentirani pjevač, čije su melodije i tekstovi dotaknuli srca mnogih, spreman je oduševiti publiku svojim prepoznatljivim glazbenim stilom.

Zečić je otpočeo svoju glazbenu karijeru još davne 1990. godine, osvojivši simpatije publike hitovima poput “Kad preko mojih oblaka”, “Prvi i zadnji” i “Kao da sam tu”. Njegov jedinstveni vokalni izričaj, ispunjen emocijom i strašću, te prekrasne balade, postale su zaštitni znak ovog glazbenika.

Na koncertima Dražena Zečića, možete očekivati izvedbe njegovih najvećih hitova, ali i nekoliko novih pjesama koje su brzo osvojile srca slušatelja. Bez obzira na to jeste li dugogodišnji fan ili ste tek nedavno otkrili njegovu glazbu, sigurno ćete uživati u nezaboravnom glazbenom iskustvu.

Popis nekih njegovih najpoznatijih pjesama:

 • “Kad preko mojih oblaka”
 • “Prvi i zadnji”
 • “Kao da sam tu”
 • “Priznat ću ti sve”
 • “Život mi je dao, što je imao”

Informacije o ulaznicama

Ulaznice za koncerte Dražena Zečića u 2023. godini biti će dostupne za kupovinu na službenim prodajnim mjestima. Cijena ulaznica varirat će ovisno o lokaciji i kategoriji sjedala. Preporučujemo da pravovremeno provjerite dostupnost i rezervirate svoje ulaznice kako biste osigurali svoje mjesto u publici i bili dio ovih nezaboravnih koncerata.

Ne propustite priliku da uživate u Draženovoj prepoznatljivoj glazbi i doživite nevjerojatnu energiju koju donosi njegovo izvođenje uživo. Pridružite se tisućama obožavatelja i priključite se ovom glazbenom iskustvu koje će zasigurno ostati u vašem sjećanju!

You might be interested:  Večera Za 5 Na Selu Forum 2023

Koncertni raspored

2023. godina

2023. godina

 • 29. ožujka 2023. – Koncert u Zagrebu:

  Mjesto: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

  Vrijeme: 20:00

  Ulaznice mogu biti kupljene na službenoj stranici dvorane.

 • 12. svibnja 2023. – Koncert u Splitu:

  Mjesto: Spaladium Arena

  Vrijeme: 21:00

  Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Spaladium Arene.

 • 8. srpnja 2023. – Koncert u Rijeci:

  Mjesto: Dvorana Mladosti

  Vrijeme: 20:30

  Ulaznice su dostupne na službenoj stranici dvorane i na prodajnim mjestima širom grada.

Pregled dolaznih nastupa u 2023.

 • 20. siječnja 2023. – Arena Zagreb, Zagreb

  Dražen Zečić će započeti godinu s velikim koncertom u popularnoj zagrebačkoj Areni. Ovaj koncert označava povratak Dražena na pozornicu nakon duže pauze i očekuje se da će biti spektakularan.

 • 10. veljače 2023. – Spaladium Arena, Split

  Splićani će imati priliku uživati u Draženovom nastupu u Spaladium Areni. Koncert u Splitu uvijek je poseban za Dražena, jer je to grad u kojem je započeo svoju glazbenu karijeru.

 • 25. ožujka 2023. – Športska dvorana, Varaždin

  U sklopu turneje, Dražen će posjetiti i Varaždin. Njegov nastup u Športskoj dvorani bit će pravi glazbeni doživljaj za sve ljubitelje njegove glazbe u tom dijelu Hrvatske.

Uz ove već najavljene koncerte, Dražen Zečić planira dodati još datuma u svoj raspored za 2023. godinu. Svi fanovi mogu se veseliti bogatom programu Draženovih nastupa i uživati u njegovim najvećim hitovima uživo.

Ulaznice za koncerte bit će dostupne za kupnju putem službene web stranice Dražena Zečića, kao i kod ovlaštenih prodajnih mjesta. Cijene ulaznica varirat će ovisno o lokaciji i kategoriji mjesta.

Gradovi domaćini

 • Zagreb: Koncert će se održati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 15. ožujka 2023. godine.
 • Split: Koncert će se održati u Spaladium Areni, 18. ožujka 2023. godine.
 • Rijeka: Koncert će se održati u Dvorani mladosti, 22. ožujka 2023. godine.
 • Osijek: Koncert će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani, 25. ožujka 2023. godine.
 • Zadar: Koncert će se održati u Sportskoj dvorani Višnjik, 29. ožujka 2023. godine.

Posjetite različite destinacije

Istra

Istra je jedno od najpopularnijih turističkih područja u Hrvatskoj. Nalazi se na zapadnoj obali i poznata je po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, prekrasnim plažama i izvrsnoj gastronomiji. Možete posjetiti gradove poput Pule, Rovinja i Poreča, koji su poznati po svojim antičkim spomenicima i predivnim srednjovjekovnim gradskim jezgrama. Također možete istražiti prekrasne krajolike unutrašnjosti Istre, posjetiti malena sela i uživati u ljepoti netaknute prirode.

Dalmacija

Dalmacija je još jedna popularna destinacija u Hrvatskoj. Ovaj prekrasni dio obale pruža raznolike mogućnosti za odmor i istraživanje. Započnite svoj put u Splitu, drugom najvećem gradu Hrvatske, i obiđite njegovu poznatu Dioklecijanovu palaču koja se nalazi na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine. Zatim se uputite prema prekrasnim otocima poput Hvara, Brača i Visа, gdje možete uživati u kristalno čistom moru i prekrasnim plažama. Ne zaboravite posjetiti nacionalne parkove Krku i Plitvička jezera koji će vam pružiti nezaboravne prirodne ljepote.

Slavonija

Slavonija se nalazi na istoku Hrvatske i poznata je po svojoj bogatoj kulturnoj baštini i ruralnom krajoliku. Posjetite gradove poput Osijeka i Vukovara, koji su svjedoci bogate povijesti regije. Istovremeno, možete istražiti prekrasne krajolike, plodne poljoprivredne površine i netaknute prirodne parkove. Ovdje možete doživjeti tradicionalnu kuhinju, posjetiti lokalne vinarije i uživati u gostoljubivosti lokalnog stanovništva.

Detalji o koncertima

Predgrupe

Na koncertima Dražena Zečića u 2023. godini bit će nastupajuće predgrupe koje će zagrijati publiku prije samog nastupa Dražena Zečića.

 • Prvi koncert: grupa Ljetno Kino
 • Drugi koncert: grupa Vatra
 • Treći koncert: grupa Parni Valjak
You might be interested:  Bespovratna Sredstva Za Mlade Obitelji 2023

Program koncerta

Program koncerta sastojat će se od izvedbi mnogih hitova iz bogate karijere Dražena Zečića, kao i nekoliko novih pjesama s njegovog najnovijeg albuma. Očekuje se emotivan i energičan nastup koji će publiku ostaviti bez daha.

Ulaznice

Ulaznice za koncerte Dražena Zečića bit će dostupne na službenoj web stranici Dražen Zečića, kao i na prodajnim mjestima u blizini koncertnih dvorana. Cijene ulaznica varirat će ovisno o kategoriji sjedenja i koncertnoj dvorani.

Termini koncerata

Datum Mjesto
15. svibnja 2023. Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, Zagreb
20. svibnja 2023. Športska dvorana Marino Cvetković, Split
25. svibnja 2023. Gradska dvorana Đuro Đaković, Slavonski Brod

Sve što trebate znati o ulaznicama i lokacijama

Ulaznice za koncerte Dražena Zečića 2023. godine bit će dostupne za prodaju na nekoliko načina. Evo svega što trebate znati o ulaznicama i lokacijama za ove koncerte.

Kupovina ulaznica

Ulaznice za koncerte Dražena Zečića mogu se kupiti na sljedeće načine:

 • Online kupovina: Ulaznice se mogu kupiti putem službene web stranice Dražena Zečića. Jednostavno odaberite željeni koncert, odaberite broj ulaznica i platite putem sigurne online platforme.
 • Prodajna mjesta: Ulaznice će biti dostupne i na određenim prodajnim mjestima. Detaljnije informacije o prodajnim mjestima bit će objavljene na službenoj web stranici Dražena Zečića.

Informacije o ulaznicama

Ovdje su neke važne informacije o ulaznicama za koncerte Dražena Zečića:

 • Cijena ulaznica: Cijena ulaznica varira ovisno o koncertu i vrsti sjedala. Detalji o cijenama bit će objavljeni na službenoj web stranici.
 • Vrste sjedala: Ulaznice će biti dostupne za različite vrste sjedala, uključujući parter, tribine i VIP sjedala.
 • Ograničenja kupovine: Može postojati ograničenje broja ulaznica koje jedna osoba može kupiti za određeni koncert.

Lokacije koncerata

Koncerti će se održati na različitim lokacijama diljem Hrvatske. Evo nekih od planiranih lokacija:

Lokacija Datum
Zagreb Arena 5. svibnja 2023.
Split Spaladium Arena 15. svibnja 2023.
Rijeka Dvorana mladosti 25. svibnja 2023.

Više informacija o konkretnim lokacijama moći će se pronaći na službenoj web stranici Dražena Zečića.

Za sve dodatne informacije o ulaznicama i lokacijama za koncerte Dražena Zečića 2023., posjetite službenu web stranicu ili se obratite organizatoru događaja.

FAQ:

Koji su datumi koncerata dražena Zečića u 2023. godini?

Datumi koncerata Dražena Zečića u 2023. godini nisu još objavljeni. Trenutno nema informacija o planiranim koncertima za tu godinu.

Gdje će se održavati koncerti Dražena Zečića u 2023. godini?

Lokacije za koncerte Dražena Zečića u 2023. godini nisu još objavljene. Još uvijek nema informacija o tome gdje će se održavati koncerti u toj godini.

Kolika će biti cijena ulaznica za koncerte Dražena Zečića 2023. godine?

Informacije o cijenama ulaznica za koncerte Dražena Zečića u 2023. godini još nisu dostupne. Cijene će biti objavljene kad se koncerti i lokacije potvrde.

Kako mogu kupiti ulaznice za koncerte Dražena Zečića u 2023. godini?

Prodaja ulaznica za koncerte Dražena Zečića u 2023. godini još nije počela. Kada bude dostupna, prodaja će vjerojatno biti putem službenih prodajnih kanala, kao što su internetske stranice, prodajna mjesta ili putem rezervacija.

Kada će biti objavljene informacije o koncertima Dražena Zečića u 2023. godini?

Trenutno nema informacija o koncertima Dražena Zečića u 2023. godini. Datumi, lokacije i ostale informacije bit će objavljeni kad se dogovore planovi za koncerte u toj godini.

Hoće li Dražen Zečić imati koncerte izvan Hrvatske u 2023. godini?

Trenutno nema informacija o koncertima Dražena Zečića izvan Hrvatske u 2023. godini. Planovi za međunarodne koncerte će biti potvrđeni kad se objave datumi i lokacije koncerta.

Categories: 2023hr