Ljubav Je Na Selu 2023

Ljubav Je Na Selu 2023

“Ljubav je na selu” je popularna hrvatska reality emisija koja već nekoliko sezona oduševljava gledatelje svojim jedinstvenim konceptom. Ova emisija spaja ruralne krajeve Hrvatske s ljudima koji traže ljubav svog života. Natjecatelji dolaze iz različitih dijelova zemlje i pružaju nevjerojatne priče o svojem životu na selu, te njihovoj potrazi za srodnom dušom.

Ova sezona emisije “Ljubav je na selu” je posebno zanimljiva, s obzirom da je broj prijava bio veći nego ikad prije. Nakon zahtjevnog procesa selekcije, odabrani su natjecatelji koji će se boriti za ljubav na selu. Ove godine, emisija je privukla pažnju mnogih zbog zanimljivih priča i atraktivnih natjecatelja koji su spremni otvoriti svoja srca i pružiti pravu ljubav svojim odabranicima.

Očekuje nas nekoliko neočekivanih preokreta, nevjerojatnih spojeva i romantičnih trenutaka koji će ostaviti gledatelje bez daha.

Gledatelji mogu očekivati emocionalno nabijene epizode, ali i puno smijeha i zabave. Tijekom sezone, natjecatelji će pokazati svoje sposobnosti i interese te pokušati osvojiti srca svojih potencijalnih partnera. Tijekom avanture, oni će prolaziti kroz razne izazove, romantične večere, izlete u prirodu i druge nevjerojatne trenutke koji će im pomoći da bolje upoznaju jedni druge.

Puno je pitanja koja očekuju odgovore – hoće li se pronaći prava ljubav, kako će se razvijati veze između natjecatelja, i koja će ljubavna priča ostati zapamćena. “Ljubav je na selu” je sigurno serija koja će oduševiti gledatelje, a najnovije epizode ne smijete propustiti!

Contents

Ljubav je na selu 2023:

Pregled natjecatelja:

 • Marko – 35 godina, poljoprivrednik iz Splita
 • Marija – 28 godina, profesor iz Zagreba
 • Ivan – 42 godina, stolar iz Osijeka
 • Katarina – 31 godina, veterinarka iz Rijeke

Ljubavne priče:

Marko i Marija su odmah pronašli zajednički jezik i već su se zaljubili. Ivan je osvojio Katarinu svojim šarmom i brižnošću prema životinjama.

Prvi izlasci su bili vrlo uspješni, a natjecatelji su se upoznavali na raznim romantičnim lokacijama diljem Hrvatske. Svaka ljubavna priča je jedinstvena i ispunjena emocijama.

Najnovije epizode:

 1. Epizoda 1: Prvi susreti natjecatelja
 2. Epizoda 2: Romantična večera pod zvijezdama
 3. Epizoda 3: Izlet na selo
 4. Epizoda 4: Nepredviđeni obrati ljubavnih priča
 5. Epizoda 5: Odluka o daljnjem tijeku veze

Povezane teme:

Natjecatelj Grad Godine
Marko Split 35
Marija Zagreb 28
Ivan Osijek 42
Katarina Rijeka 31

Pregled natjecatelja

Natjecatelj 1: Ivan

Ivan je 28-godišnji poljoprivrednik iz male seoske zajednice u blizini Zagreba. On je strastveni uzgajivač

povrća i voća te ima svoje vlastito poljoprivredno gospodarstvo. Ivan traži ženu koja dijeli njegovu ljubav prema

zemlji i koja bi mu pomogla u vođenju njegovog gospodarstva. Također, Ivan je otvorene prirode i komunikativan,

te se nada da će pronaći pravu osobu koja ga može usrećiti.

Natjecatelj 2: Ana

Ana je 25-godišnja studentica poljoprivrede koja je odrasla na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu u Slavoniji.

Ona voli život na selu i želi pronaći partnera s kojim bi mogla zajedno razvijati svoje gospodarstvo. Ana je

energična i kreativna osoba koja se ne boji raditi težak fizički posao. Također, ona ima veliko srce i želi pronaći

ljubav svog života.

Natjecatelj 3: Marko

Marko je 30-godišnji bravarski majstor iz Slavonije. On je od djetinjstva volio raditi sa metalom i izrađivati

različite predmete. Marko je tih i rezerviran po prirodi, ali ima veliko srce. On se nada da će pronaći ženu koja

cijeni njegovu kreativnost i koja ga može nadahnuti svojom ljubavlju.

Natjecatelj 4: Petra

Petra je 26-godišnja veterinarka iz Gorske Hrvatske. Ona živi sa svojim roditeljima na obiteljskom imanju

You might be interested:  Juzni Vetar Serija 2023

koje ima farmu s različitim domaćim životinjama. Petra je strastvena prema brizi za životinje i voli posao

veterinara. Ona traži muškarca koji dijeli istu strast prema životinjama i koji bi joj mogao pružiti sreću i

podršku.

Natjecatelj 5: Filip

Filip je 29-godišnji vozač traktora iz Dalmacije. On voli svoj posao i uživa u vožnji po poljima i livadama.

Filip je skroman i marljiv, te je spreman raditi naporno kako bi pružio dobar život svojoj budućoj obitelji.

On traži ženu koja cijeni jednostavan život i koja želi graditi sreću u ruralnom okruženju.

Ljubavne priče

Ovdje možete pročitati neke od najzanimljivijih ljubavnih priča sudionika showa “Ljubav je na selu 2023”.

Darko i Marija

Darko, 42-godišnji stočar iz Slavonije, odmah je osvojio Mariju, 35-godišnju konobaricu iz Dalmacije. Njih dvoje su se povezali zbog svoje strasti prema selu i poljoprivredi. Odlučili su zajedno otvoriti farmu i planiraju imati brojnu obitelj. Tajna njihovog uspjeha je međusobno razumijevanje i podrška u svim životnim situacijama.

Ivan i Petra

Ivan, 37-godišnji vinogradar iz Istre, zaljubio se u Petru, 32-godišnju učiteljicu iz Zagorja. Njihova ljubavna priča započela je na jednom romantičnom izletu u vinogradu, gdje su razgovarali o svojim snovima i željama. Ivan je oduševljen Petrinim smislom za humor i bezuvjetnom podrškom. Budući da oboje obožavaju prirodu, zajedno su odlučili otvoriti vinariju i žive sretan i ispunjen život.

Matej i Ana

Matej, 29-godišnji vrtlar iz Zagorja, zaljubio se u Anu, 27-godišnju arhitekticu iz Slavonije. Njihova ljubavna priča je nevjerojatna jer su se prvi put sreli na natjecanju “Ljubav je na selu”. Matej je bio oduševljen Aninom inteligencijom i strašću prema arhitekturi. Odlučili su zajedno otvoriti arhitektonsku tvrtku i graditi kuće prema njihovim snovima. Njihov odnos je pun ljubavi i podrške.

Najnovije epizode

Epizoda 1

Natjecatelji su se prvi put sreli na farmi i predstavili jedni drugima. Bila je puna napetosti i uzbuđenja dok su se upoznavali. U ovoj epizodi vidimo kako se formiraju prve ljubavne veze i tko je zainteresiran za koga.

Epizoda 2

Natjecatelji su se upustili u razne aktivnosti na farmi kako bi se bolje upoznali. Organizirana su takmičenja u poljoprivrednim vještinama, kao što su košnja trave i branje voća. U ovoj epizodi saznajemo tko se najbolje snalazi na selu i tko je najbolji partner za poljoprivredne zadatke.

Epizoda 3

Natjecatelji su odlučili organizirati romantičnu večeru za svoje odabranike. Svaki natjecatelj mora pripremiti poseban jelovnik i osmisliti atmosferu koja će impresionirati njihovog potencijalnog partnera. U ovoj epizodi vidimo kako se natjecatelji nose s kuhanjem i kakve veze se razvijaju tijekom večere.

Epizoda 4

Natjecatelji su se podijelili u parove kako bi zajedno obavljali svakodnevne zadatke na farmi. U ovoj epizodi pratimo parove dok rade zajedno, suočavaju se s izazovima i razvijaju još dublju vezu. Također, ova epizoda nam donosi nekoliko iznenađenja koja će promijeniti tijek natjecanja.

Epizoda 5

U ovoj epizodi natjecatelji su dobili zadatak organizirati svečanu večeru na farmi. Svaki par mora osmisliti temu, dekoraciju i jelovnik za svoju večeru. Ova epizoda donosi još više dramatike i rivalstva među natjecateljima, ali također i romantične trenutke koje ćemo pamtiti.

Epizoda 6

Natjecanje ulazi u završnu fazu, a sve je više ljubavnih veza koje se razvijaju. U ovoj epizodi natjecatelji su se podijelili u grupe kako bi zajedno obavljali zadatke na farmi. Osim toga, ova epizoda donosi još nekoliko iznenađenja i dramatičnih trenutaka koji će utjecati na tijek natjecanja.

Natjecanje za ljubav

Povijest Ljubav je na selu

Ljubav je na selu je popularna hrvatska emisija koja je počela emitirati 2009. godine. Ova reality dating emisija pruža neudanim farmama priliku da pronađu ljubav svog života. Natjecatelji su samci koji dolaze iz ruralnih područja Hrvatske i koji žele upoznati svoju srodnu dušu.

Pravila natjecanja

U prvom dijelu emisije, zvanom “brzinska pisma”, farmeri biraju 5 kandidata koje žele upoznati na svom imanju. Zatim, farmeri organiziraju sastanke s odabranim kandidatima, tijekom kojih se upoznaju i provode vrijeme zajedno. Nakon tjedan dana, farmeri moraju odlučiti kojeg kandidata žele zadržati i pozvati da provede više vremena s njima.

U drugom dijelu natjecanja, farmeri odlaze na romantična putovanja sa svojim odabranim kandidatima. Tijekom putovanja, farmeri i kandidati provode vrijeme zajedno kako bi se bolje upoznali i vidjeli kakva je kemija među njima. Na kraju putovanja, farmeri donose konačnu odluku o tome s kim žele nastaviti vezu.

Natjecanje završava finalnom epizodom u kojoj farmeri predstavljaju svoju odabranu ljubav. Tada gledatelji imaju priliku saznati jesu li farmeri pronašli pravu ljubav ili su se odlučili vratiti samovanju.

Najnovije epizode

Natjecanje Ljubav je na selu 2023. godine je u punom jeku. Gledatelji mogu pratiti najnovije epizode i pratiti ljubavne priče između farmera i njihovih odabranika. Emisija nudi intrigantne i emotivne trenutke, ali uvijek s dozom humora i ljubaznosti koji karakterizira selo i njegove stanovnike.

Zabava na selu

Tradicionalni običaji

Život na selu u Hrvatskoj je još uvijek zasićen tradicionalnim običajima koji se čuvaju stoljećima. Različiti blagdani, kao što su Božić, Uskrs i Ivanje, obilježavaju se raznim tradicionalnim obredima i svečanostima.

Na primjer, Ivanje je blagdan koji je poznat po običaju paljenja Ivanjskog krijesnog na vrhuncu ljeta. Ovaj običaj potječe iz drevnih vremena kad bi se seljaci okupili oko vatre kako bi proslavili dolazak ljeta i odbacili svoje loše usjeve.

You might be interested:  Arena Pula Koncerti 2023

Također, brojni narodni običaji živahno se održavaju na selima diljem zemlje. Plesovi u narodnim nošnjama, tradicionalna glazba i nacionalni običaji često su središnji dio sela zabave.

Sportske aktivnosti na selu

Zabava na selu ne bi bila potpuna bez raznih sportskih aktivnosti. U ruralnim područjima Hrvatske možete pronaći terene za nogomet, rukomet, košarku i odbojku. Ovi tereni često okupljaju mlade i stare kako bi se tjelesno aktivirali i zabavili.

Osim toga, seljaci često sudjeluju u tradicionalnim sportskim natjecanjima kao što su trčanje u vreći, vuča konopa i bacanje kamena s ramena. Ove aktivnosti pomažu u održavanju tjelesne kondicije, ali su također sjajan način da se pokažu vještine i natjecanje sa susjedima i prijateljima.

Kulturni događaji

Na selima diljem Hrvatske često se organiziraju kulturni događaji koji okupljaju lokalnu zajednicu i slavitlju tradiciju. Festivalski koncerti, izložbe rukotvorina i sajmovi hrane su samo neki od načina na koje se seljaci i posjetitelji mogu zabaviti i uživati u bogatoj kulturi sela.

Jedan od najpoznatijih kulturnih događaja na selu je Seljačka buna, koja se održava svake godine u selu Gornja Stubica. Ova manifestacija oživljava povijesne trenutke seljačke bune iz 1573. godine i privlači tisuće posjetitelja iz cijele zemlje.

Kazalište na selu

U mnogim selima diljem Hrvatske postoje amaterska kazališta koja ljude iz zajednice okupljaju u izvođenju predstava. Ove predstave često su komedije, melodrame i lokalne priče, a glumci su seljaci sami.

Amaterska kazališta na selu igraju važnu ulogu u očuvanju kulturnog nasljeđa i predstavljaju sjajan način da se seljaci i lokalni stanovnici uključe u kreativne aktivnosti i zabave.

Gastro tuorizam

Jedna od najpopularnijih vrsta zabave na selu u Hrvatskoj je gastro turizam. Posjetitelji imaju priliku kušati tradicionalne seljačke specijalitete poput pečene janjetine, sarma, domaćeg sira i kruha. Ovi obroci često se pripremaju od domaćih sastojaka i serviraju u rustikalnom okruženju kuća na selu.

Mnoge kuće na selu također nude mogućnost smještaja gostiju koji žele uživati u opuštenom i mirnom okruženju seoskog života.

Emotivne veze

Najnovije emotivne veze na farmi

Emotivne veze su često centralni dio popularne emisije “Ljubav je na selu”. Gledatelji s nestrpljenjem prate razvoj ljubavi između natjecatelja. Evo nekih od najnovijih emotivnih veza na farmi:

 • Iva i Marko: Iva i Marko su se zaljubili od prvog trenutka kada su se upoznali na farmi. Njihova romantična priča se razvijala brzo, a njih dvoje su postali nerazdvojni. Gledatelji su svjedočili njihovim zagrljajima i poljupcima koji su izazvali puno uzbuđenja.
 • Marija i Ivan: Marija i Ivan su razvili snažnu vezu tijekom svojeg boravka na farmi. Oboje su osjetili nevjerojatnu kemiju i brzo su se povezali. Njihova međusobna podrška i romantični trenuci su bili jako emotivni i mnoge su gledatelje dirnuli.
 • Petra i Luka: Petra i Luka su prošli kroz vrlo turbulentan put u svojoj vezi. Imali su mnogo svađa i nesuglasica, ali su na kraju uspjeli prevladati sve prepreke i zaista se zaljubiti jedno u drugo. Njihova priča je dokazala da ljubav može biti teška, ali i da se isplati boriti za nju.

Najnevjerojatnije ljubavne priče u povijesti emisije

U proteklim sezonama “Ljubav je na selu”, gledatelji su svjedočili nevjerojatnim ljubavnim pričama koje su ostavile trag u povijesti emisije. Ovo su neke od najnevjerojatnijih priča:

 1. Ana i Ivan: Ana i Ivan su se upoznali na farmi i odmah su kliknuli. Njihova priča o ljubavi je bila posebno emotivna jer su oboje prethodno prošli kroz teška razdoblja u svom životu. Njihova odlučnost da izgrade zajedničku budućnost ih je povezala na poseban način.
 2. Lucija i Ante: Lucija i Ante su imali vrlo neobičnu početnu vezu – međusobno su se mrzili. Međutim, kako su se provodili više vremena zajedno, njihova se ljubav polako razvijala. Njihova nevjerojatna transformacija iz neprijatelja u zaljubljeni par oduševila je gledatelje.
 3. Josip i Marija: Josip i Marija su oduševili gledatelje svojom nevjerojatnom ljubavnom pričom. Nakon početne sramežljivosti, njih dvoje su se zaljubili i potpuno su jedno drugom posvećeni. Oni su postali simbol trajne ljubavi i sreće na farmi.

Aktualne sezone i nove emotivne veze

Trenutna sezona “Ljubav je na selu” donosi nove emotivne veze i napetu romansu. Gledatelji će biti svjedoci novih parova koji se zbližavaju i razvijaju snažne emocije jedno prema drugom. Očekuje nas mnogo uzbuđenja, suza i sretnih trenutaka na farmi!

Uzbudljivi trenuci

Jedinstvena atmosfera u emisiji Ljubav je na selu nikada ne razočarava. Natjecatelji se upuštaju u romantične avanture i prolaze kroz razne izazove kako bi pronašli svoju srodnu dušu. Evo nekoliko uzbudljivih trenutaka iz aktualne sezone:

Prvi susreti

Kada natjecatelji prvi put susretnu svoje potencijalne partnere, uvijek su napeti i uzbuđeni. Emocije se čitaju s njihovih lica dok pokušavaju ostaviti dobar prvi dojam. Ponekad je to trenutak koji će im promijeniti život, a ponekad se dogodi iskra koja se nikada ne događa.

Poljupci pod zvijezdama

Jedna od najromantičnijih i najuzbudljivijih epizoda je kada natjecatelji odu na romantičan izlet i poljube se pod zvijezdama. Ovi trenuci su prepuni romantike i strasti, jer se emocije utrkuju i privlače natjecatelje jedne prema drugima.

Najnevjerojatniji izlasci

Neki natjecatelji organiziraju najnevjerojatnije izlaske kako bi impresionirali svoje potencijalne partnere. To može uključivati ​​vožnju balonom, večeru na plaži ili izlet na egzotično mjesto. Ovi izlasci uvijek stvaraju uzbudljivu i pustolovnu atmosferu u emisiji.

You might be interested:  Godišnji Horoskop Za 2023

Neočekivane konkurencije

U emisiji Ljubav je na selu, natjecatelji se često suočavaju s neočekivanim konkurencijama. Ponekad se pojavljuju novi natjecatelji koji se bore za pažnju iste osobe, stvarajući nadmetanje i dramu među sudionicima. Ovi trenuci su uvijek napeti i uzbuđeni, dok svaki natjecatelj pokušava osvojiti srce svog potencijalnog partnera.

Emotivni susreti obitelji

Kada natjecatelj privede svoju ljubav kući i predstavi je obitelji, uvijek je emotivan trenutak. Susreti obitelji mogu biti sretni ili pomalo napeti, ali uvijek su zanimljivi za gledanje. Ovi susreti otkrivaju više o natjecateljevoj prošlosti i obiteljskim vrijednostima, pružajući priliku da se stvori dublje povezivanje između njih i potencijalnog partnera.

Osjećaji i tuga

U Ljubavi je na selu, emocije su na površini i natjecatelji otvoreno pokazuju svoje osjećaje. Ponekad se dogodi da neki natjecatelji ne osvoje srce svoje odabrane osobe, što dovodi do veći osjećaja tuge i ljutnje. Ti trenuci dijele natjecatelje i često dovode do napetosti i drame u emisiji.

Finalna epizoda

Napetost dostiže vrhunac u finalnoj epizodi, kada se odabira pobjednik emisije. Natjecatelji koji su stigli do kraja moraju donijeti tešku odluku i odabrati svoju srodnu dušu. Ova epizoda uvijek donosi iznenađenja i dramu, jer je svaki natjecatelj ispunjen emocijama i nadom da će pronaći ljubav svog života.

Svi ovi uzbudljivi trenuci čine emisiju Ljubav je na selu nezaboravnim iskustvom. Natjecatelji se suočavaju sa svojim strahovima, pokazuju svoje osjećaje i traže ljubav na jedinstven i nekonvencionalan način.

Prava ljubav

Prava ljubav

Jedna od najvažnijih tema emisije “Ljubav je na selu” je prava ljubav. Natjecatelji dolaze iz različitih dijelova Hrvatske u potrazi za ljubavlju svog života. Mnogi od njih su već bili u vezi ili braku, ali do sada nisu pronašli pravu osobu.

U emisiji pratimo njihove ljubavne priče, izazove i uspone i padove. Natjecatelji se upoznaju na seoskim imanjima i provode vrijeme zajedno, pokušavajući otkriti hoće li njihova veza opstati izvan televizijskog programa.

Prava ljubav je tema koju mnogi žele istražiti i doživjeti. Mnogi natjecatelji steknu iskustva koja će im pomoći u budućim odnosima. Emisija nam pokazuje da prava ljubav nije laka i da zahtijeva trud i kompromis, ali da se uz pravu osobu sve to može prebroditi.

Neki parovi se zaljube na prvi pogled i veza im odmah cvjeta. Drugi parovi imaju poteškoće i suočavaju se s raznim izazovima. No, oni koji pronađu pravu ljubav, često tvrde da sve te teškoće i komplikacije vrijede truda, jer su napokon našli osobu s kojom se osjećaju sretno i ispunjeno.

Na kraju emisije, natjecatelji mogu donijeti odluku hoće li nastaviti svoju vezu izvan programa. Neki se parovi vjenčaju i započinju zajednički život, dok se drugi odluče samo ostati prijatelji.

Emisija “Ljubav je na selu” nas podsjeća na to da je prava ljubav univerzalna i da se može pronaći na bilo kojem mjestu i u bilo kojoj životnoj dobi. Iako natjecatelji dolaze iz ruralnih područja, njihove ljubavne priče su slične onima koje se događaju svugdje u svijetu.

Emisija nas uči važnosti otvorenosti prema drugim ljudima, spremnosti na kompromis, i strpljenju u potrazi za pravom ljubavi. Kroz različite ljubavne priče, imamo priliku vidjeti koliko je ljubav snažna i koliko može mijenjati živote ljudi.

FAQ:

Koje su ljubavne priče najzanimljivije u novoj sezoni Ljubav je na selu 2023?

Najzanimljivije ljubavne priče u novoj sezoni Ljubav je na selu 2023 su one između Ivane i Marka i Anite i Tome. Obje priče su ispunjene velikom strašću i emocijama.

Koje su najnovije epizode Ljubav je na selu 2023?

Najnovije epizode Ljubav je na selu 2023 su epizoda 10, 11 i 12. U tim epizodama se odvijaju sudbonosni trenuci za natjecatelje i gledatelje će biti zainteresirani kako će se sve razvijati.

Koji su natjecatelji u novoj sezoni Ljubav je na selu 2023?

Natjecatelji u novoj sezoni Ljubav je na selu 2023 su Ivan, Marko, Anita, Tomo, Petra, Luka, Jelena, Ante i Marija. Svi oni su različitih osobnosti i dolaze iz različitih dijelova Hrvatske.

Kako je publika reagirala na nove natjecatelje u Ljubav je na selu 2023?

Publika je generalno pozitivno reagirala na nove natjecatelje u Ljubav je na selu 2023. Mnogi gledatelji su izrazili svoje oduševljenje raznolikošću natjecatelja i već su odabrali svoje favorite.

Što natjecatelji traže u svojim ljubavnim partnerima u Ljubav je na selu 2023?

Natjecatelji u Ljubav je na selu 2023 traže različite stvari u svojim ljubavnim partnerima. Neke od zajedničkih želja su iskrenost, spontanost i ljubav prema selu i prirodi.

Kako su se ljubavne priče razvijale tijekom prethodnih sezona Ljubav je na selu?

Ljubavne priče se razvijale na različite načine tijekom prethodnih sezona Ljubav je na selu. Neki natjecatelji su pronašli ljubav svog života, dok su neki bili suočeni s razočaranjem. Ipak, sve priče su bile ispunjene emocijama i neizvjesnošću.

Kada će biti emitirana finalna epizoda Ljubav je na selu 2023?

Finalna epizoda Ljubav je na selu 2023 će biti emitirana 14. svibnja 2023. To će biti trenutak u kojem će se otkriti konačni ishod ljubavnih priča i natjecatelji će odlučiti hoće li ostati zajedno ili ne.

Categories: 2023hr