Prljavo Kazalište Koncerti 2023

Prljavo Kazalište Koncerti 2023

Prljavo Kazalište, legendarna hrvatska rock grupa, objavila je svoj raspored koncerata za 2023. godinu. Ova ikona domaće glazbene scene, koja je osvojila srca publike svojim hitovima kao što su “Crno bijeli svijet” i “Mojoj majci”, vraća se na pozornicu s novom turnejom.

Grupa će nastupiti u velikim gradovima diljem Hrvatske, ali i izvan njenih granica, donoseći svoje karakteristične zvukove i energiju svojoj vjernoj publici. Prljavo Kazalište je poznato po svojim energičnim izvedbama i emotivnim tekstovima, a ova nova turneja pružaće priliku svim obožavateljima da uživaju u njihovim najvećim hitovima uživo.

Ulaznice za koncerte bit će dostupne za prodaju putem službenog web stranice grupe, kao i na drugim prodajnim mjestima. Svi zainteresirani trebaju osigurati svoje ulaznice na vrijeme, jer se očekuje veliko zanimanje za ove koncerte. Sve informacije o datumima, mjestima i cijenama ulaznica mogu se pronaći na službenoj stranici grupe ili na stranicama agencija koje prodaju ulaznice.

Započnite 2023. godinu s nevjerojatnim koncertima Prljavog Kazališta. Ova legendarana grupa garantira nevjerojatnu glazbenu atmosferu i nezaboravnu večer za sve poklonike rock glazbe. Ne propustite priliku za jedinstveno iskustvo uživo s ovim velikanom hrvatske glazbene scene.

Budite sigurni da ćemo vam donijeti sve najnovije informacije o koncertima Prljavog Kazališta i predstojećim događanjima. Pridružite se obožavateljima širom zemlje i zajedno iskusite pravu glazbenu čaroliju koju ova grupa pruža već desetljećima.

Prljavo Kazalište Koncerti 2023

Prljavo Kazalište, jedan od najpoznatijih i najvoljenijih rock bendova sa područja bivše Jugoslavije, priprema seriju koncerata tokom 2023. godine. Bend je poznat po svom energičnom nastupu i velikom broju hitova koji su obeležili generacije.

Koncerti će biti održani u nekoliko gradova u Hrvatskoj i regionu, pružajući obožavaocima priliku da uživaju u njihovoj muzici. Datum, vreme i mesto svakog koncerta biće objavljeni na zvaničnom sajtu Prljavog Kazališta.

Ulaznice su već u prodaji i mogu se nabaviti putem sajta Koncerti. Cena ulaznica varira u zavisnosti od mesta i broja koncerta koje želite da posetite. Preporučuje se da izvršite rezervaciju ulaznica što je pre moguće, kako biste obezbedili svoje mesto na koncertu.

Ako ste ljubitelj Prljavog Kazališta i njihove muzike, ovo je idealna prilika da se provedete uživajući u njihovim hitovima uživo. Ne propustite priliku da prisustvujete jednom od najiščekivanijih muzičkih događaja u 2023. godini!

Najava, raspored i ulaznice

Prvojavo Kazalište održava nekoliko koncerata u 2023. godini. Evo rasporeda:

Koncert 1 – 15. ožujka 2023.

Koncert će se održati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Ulaznice su dostupne za prodaju putem našeg sajta. Ne propustite priliku da čujete njihove najveće hitove uživo!

Koncert 2 – 25. travnja 2023.

Ovaj koncert će se održati u Areni Zagreb. Ulaznice su već u prodaji i mogu se nabaviti preko naše online platforme. Pripremite se za nezaboravno iskustvo!

Pratite naš sajt Koncerti kako biste dobili najnovije informacije o nadolazećim koncertima i rezervisali ulaznice na vrijeme. Prljava Kazalište će vas oduševiti svojim performansima i donijeti vam nezaboravne trenutke uz vrhunsku glazbu!

Sajt Koncerti

Sajt Koncerti je vodeći izvor informacija o predstojećim koncertima i događanjima u Hrvatskoj. Na našem sajtu možete pronaći najnovije vesti, raspored koncerata i informacije o ulaznicama za omiljene izvođače.

Najnovije vesti

Na našem sajtu redovno objavljujemo najnovije vesti iz muzičke industrije. Budite u toku sa najnovijim informacijama o novim pesmama, albumima i turnejama omiljenih izvođača.

Uz najnovije vesti, možete pronaći i ekskluzivne intervjue sa muzičarima i recenzije koncerata. Naša ekipa stručnjaka prati muzičku scenu i donosi vam svežu perspektivu i iskustva sa koncerata širom zemlje.

Raspored koncerata

Sajt Koncerti nudi detaljan raspored koncerata i događanja širom Hrvatske. Bez obzira da li volite rock, pop, hip hop ili elektronsku muziku, na našem sajtu možete pronaći sve informacije o predstojećim koncertima vaših omiljenih izvođača.

Organizovani smo tako da vam olakšamo pronalaženje događaja. Možete pregledati raspored koncerata po gradovima, žanrovima ili uz pomoć pretrage. Sve informacije o koncertima, kao što su datum, vreme, mesto održavanja i cene ulaznica, nalaze se na jednom mestu.

Uz to, na našem sajtu možete kupiti ulaznice za koncerte direktno preko naše platforme. Bez odlaska u prodavnicu, jednostavno možete izabrati željene ulaznice i rezervisati svoje mesto na najboljim koncertima u zemlji.

Posetite Sajt Koncerti i budite u toku sa najnovijim informacijama o koncertima u Hrvatskoj. Ne propustite priliku da vidite svoje omiljene izvodjače uživo i doživite nezaboravno muzičko iskustvo.

Prljavo Kazalište

Prljavo Kazalište je rock band iz Zagreba, Hrvatska. Osnovan je 1977. godine i postao je jedan od najpopularnijih i najuticajnijih bendova ex-YU rock scene.

Povijest benda

Povijest benda

Bend je osnovao Jasenko Houra, a prvi album pod nazivom “Prljavo Kazalište” izdali su 1979. godine. Njihov drugi album, “Crno-bijeli svijet”, bio je veliki hit i donio im je veliku popularnost u Jugoslaviji. Sledili su brojni albumi i uspešni singlovi, kao što su “Heroj ulice”, “Možda dogodine” i “Sve je lako kad si mlad”.

Prljavo Kazalište je poznato po svojoj energičnoj i emotivnoj muzici, snažnim tekstovima i karakterističnom vokalu Jasenka Houre. Bend je aktivan i danas, a i dalje nastupa širom regiona. Njihovi koncerti su poznati po energičnom nastupu i sjajnoj atmosferi.

Najnoviji koncerti i ulaznice

Prljavo Kazalište ima planove za koncerte tokom 2023. godine. Raspored je trenutno nedostupan, ali očekuje se da će bend objaviti dodatne termine i lokacije u skorije vreme. Ulaznice za koncerte mogu se kupiti na zvaničnom sajtu Koncerti.

Koncerti 2023

Prisustvujte najuzbudljivijim muzičkim događajima u 2023. godini i rezervišite svoje ulaznice za koncerte Prljavog Kazališta. Ova popularna rok grupa iz Hrvatske priprema nezaboravne nastupe širom zemlje.

Prljavo Kazalište je osnovano 1977. godine i kroz decenije je steklo veliku popularnost svojim hitovima poput “Crno bijeli svijet”, “Sve je lako kad si mlad”, “Možda dogodine” i mnoge druge. Njihova energična scenska izvedba i emotivno ispunjeni tekstovi privukli su hiljade obožavalaca širom regiona.

Najava koncerata

Prljavo Kazalište se sprema da održi seriju koncerata tokom 2023. godine. Evo nekih od najavljenih nastupa:

  • 10. februar – Zagreb, Dom Sportova
  • 25. mart – Split, Spaladium Arena
  • 15. april – Osijek, Gradski vrt
  • 20. maj – Zadar, Višnjik

Očekuje se da će ulaznice za ove koncerte biti vrlo tražene, stoga je preporučljivo da što pre rezervišete svoje mesto. Više informacija o ulaznicama i rasporedu možete pronaći na sajtu Koncerti.

Ne propustite priliku da doživite uzbudljive i energične nastupe Prljavog Kazališta 2023. godine. Dođite i uživajte u njihovim poznatim hitovima i atmosferi koja ostavlja bez daha!

Najava koncerata

Ovde možete pronaći najavu koncerata benda Prljavo Kazalište za 2023. godinu. U nastavku su navedeni detalji o svakom koncertu, raspored datumima i informacije o kupovini ulaznica.

Koncert 1: Zagreb

Datum: 15. februar 2023.

Vreme: 20:00

Lokacija: Dom sportova

Ulaznice se mogu kupiti online preko našeg sajta ili na blagajni Dom sportova.

Koncert 2: Split

Datum: 25. februar 2023.

Vreme: 21:00

Lokacija: Spaladium Arena

Ulaznice se mogu kupiti online preko našeg sajta ili na blagajni Spaladium Arene.

Koncert 3: Rijeka

Datum: 10. mart 2023.

Vreme: 19:30

Lokacija: Dvorana mladosti

Ulaznice se mogu kupiti online preko našeg sajta ili na blagajni Dvorane mladosti.

Koncert 4: Osijek

Datum: 22. mart 2023.

Vreme: 20:30

Lokacija: Gradski vrt

Ulaznice se mogu kupiti online preko našeg sajta ili na blagajni Gradskog vrta.

Koncert Datum Vreme Lokacija
Koncert 1: Zagreb 15. februar 2023. 20:00 Dom sportova
Koncert 2: Split 25. februar 2023. 21:00 Spaladium Arena
Koncert 3: Rijeka 10. mart 2023. 19:30 Dvorana mladosti
Koncert 4: Osijek 22. mart 2023. 20:30 Gradski vrt

Ukoliko želite prisustvovati bilo kom od ova četiri koncerta, molimo Vas da kupite ulaznice na vreme kako biste obezbedili svoje mesto na koncertu benda Prljavo Kazalište. Veselimo se Vašem dolasku!

Raspored koncerata

  • 12. ožujka 2023. – Koncert u Zagrebu
  • 18. ožujka 2023. – Koncert u Splitu
  • 25. ožujka 2023. – Koncert u Rijeci
  • 2. travnja 2023. – Koncert u Osijeku
  • 8. travnja 2023. – Koncert u Zadru

Ulaznice za koncerte

Ulaznice za koncerte Prljavo Kazalište za 2023. godinu mogu se kupiti na sajtu Koncerti. Na sajtu se nalazi kompletna lista koncerata, raspored i cene ulaznica. Kupovina ulaznica vrši se online.

Postoji nekoliko vrsta ulaznica koje možete izabrati:

1. Regularne ulaznice

Regularne ulaznice su standardne ulaznice sa unapred određenom cenom. Cena regularne ulaznice može se razlikovati u zavisnosti od lokacije koncerta i kategorije mesta.

2. VIP ulaznice

VIP ulaznice pružaju poseban tretman posetiocima. Pored pristupa glavnom delu koncertne dvorane, VIP ulaznice omogućavaju i pristup posebnom VIP prostoru sa boljim pogledom na scenu i posebnom uslugom.

3. Grupne ulaznice

Grupne ulaznice su namenjene grupama posetilaca koje žele da dođu na koncert zajedno. Grupne ulaznice mogu biti povoljnije od regularnih ulaznica i omogućavaju pristup istom delu dvorane.

Da biste kupili ulaznice, posetite sajt Koncerti i pratite uputstva za online kupovinu. Nakon potvrde kupovine, ulaznice će vam biti poslate na email koji ste naveli prilikom kupovine.

Napomena: Ulaznice su ograničene, stoga se preporučuje da svoje ulaznice kupite što pre kako biste obezbedili svoje mesto na koncertu.

FAQ:

Kada će biti koncert Prljavog Kazališta?

Koncert Prljavog Kazališta će se održati 2023. godine, tačan datum još nije objavljen.

Gde će biti održan koncert Prljavog Kazališta?

Informacija o mestu gde će se održati koncert Prljavog Kazališta još nije dostupna. Organizatori će uskoro objaviti detalje o lokaciji.

Koliko koštaju ulaznice za koncert Prljavog Kazališta?

Cene ulaznica za koncert Prljavog Kazališta još nisu objavljene. Detalji o ceni ulaznica će biti dostupni nakon objave rasporeda koncerata.

Koja pesma bila je najpopularnija na prethodnim koncertima Prljavog Kazališta?

Na prethodnim koncertima Prljavog Kazališta, među najpopularnijim pesmama su bile “Mojoj majci”, “Crno bijeli svijet” i “Heroj ulice”.

Koliko sati će trajati koncert Prljavog Kazališta?

Trajanje koncerta Prljavog Kazališta još nije potvrđeno. Uobičajeno, koncerti Prljavog Kazališta traju oko dva sata, ali može se razlikovati u zavisnosti od rasporeda i programa.

Koje pesme će Prljavo Kazalište izvoditi na koncertima 2023?

Prljavo Kazalište će na koncertima 2023. godine izvoditi svoje najveće hitove kao što su “Mojoj majci”, “Sve je lako kad si mlad”, “Marina” i mnoge druge.

Categories: 2023hr