Zdravko Colic Koncerti 2023

Zdravko Colic Koncerti 2023

Zdravko Colic, jedan od najpopularnijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije, najavio je nove koncerte u 2023. godini. Nakon velikog uspeha prethodnih turneja, Colic se vraća na scenu sa novim pesmama i energijom koja je oduvek krasila njegove nastupe.

Ulaznice za koncerte Zdravka Colica već su u prodaji. Fani širom regiona već su započeli trku za svoje ulaznice, jer je njegova poslednja turneja bila rasprodata u rekordnom roku. I ove godine očekuje se veliko interesovanje za koncerte ovog legendarnog pevača.

Zdravko Colic je poznat po svojim emotivnim nastupima i prelepim baladama koje su obeležile generacije. Njegova muzika osvaja srca publike i stvara posebnu atmosferu na koncertima. Ne propustite priliku da uživate u njegovom neponovljivom scenskom nastupu i pesmama koje su postale klasici jugoslovenske muzike.

Koncerti Zdravka Colica planirani su širom regiona. Publika će imati priliku da ga čuje u najvećim gradovima, kao i u manjim mestima koja su oduvek bila podrška njegovoj muzici. Trenutno su najavljeni datumi u Zagrebu, Beogradu, Sarajevu i Ljubljani, ali se očekuje da će lista gradova biti proširena kako se koncerti budu približavali.

Ako želite da prisustvujete Zdravkovim koncertima, nabavite ulaznice na vreme i garantujte sebi nezaboravno muzičko iskustvo. Budite deo atmosfere koju samo Zdravko Colic može stvoriti i uživajte u njegovoj besprekornoj interpretaciji i vokalu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Contents

Zdravko Colic Koncerti 2023

Termini i lokacije koncerata

Termini i lokacije koncerata

 • 5. ožujka 2023: Zagreb, Arena
 • 18. ožujka 2023: Split, Spaladium Arena
 • 25. ožujka 2023: Osijek, Gradski vrt
 • 2. travnja 2023: Dubrovnik, Sportska dvorana Gospino polje

Ulaznice

Ulaznice za koncerte Zdravka Colića mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima i putem interneta. Cijena ulaznica varira ovisno o kategoriji mjesta:

 1. Parter – 200 kn
 2. Tribine – 150 kn
 3. Lože – 300 kn

O Zdravku Coliću

Zdravko Colić jedan je od najpoznatijih i najomiljenijih pjevača na prostoru bivše Jugoslavije. Rođen je 30. svibnja 1951. godine u Sarajevu. Svoju glazbenu karijeru započeo je 1967. godine kao član grupe Biseri, a 1973. godine započeo je solo karijeru.

Colić je poznat po emotivnim baladama, ali i energičnim pop-rock pjesmama. Njegovi koncerti uvijek su dobro posjećeni, a publika uživa u njegovim izvedbama.

Zaključak

Zdravko Colić će održati četiri koncerta u Hrvatskoj u ožujku i travnju 2023. godine. Ulaznice su dostupne u različitim kategorijama, a cijena varira ovisno o mjestu sjedenja. Ne propustite priliku da uživate u glazbi ovog legendarnog pjevača.

You might be interested:  Ljubav Na Selu 2023 Kandidati

Termini i datumi koncerata

1. Beograd – Sava Centar

Datum: 10. februar 2023.

Mesto: Sava Centar, Beograd.

Vreme: 20:00h.

2. Zagreb – Arena Zagreb

Datum: 15. mart 2023.

Mesto: Arena Zagreb, Zagreb.

Vreme: 21:00h.

3. Split – Spaladium Arena

Datum: 25. april 2023.

Mesto: Spaladium Arena, Split.

Vreme: 20:30h.

4. Ljubljana – Stožice Arena

Datum: 5. maj 2023.

Mesto: Stožice Arena, Ljubljana.

Vreme: 20:00h.

5. Sarajevo – Zetra Olympic Hall

Datum: 15. jun 2023.

Mesto: Zetra Olympic Hall, Sarajevo.

Vreme: 21:30h.

Prodaja ulaznica

Cijene ulaznica

Cijene ulaznica za koncerte Zdravka Čolića u 2023. godini mogu se razlikovati ovisno o lokaciji i kategoriji sjedala. U nastavku su prikazane prosječne cijene ulaznica za neke od koncerata.

Lokacija Kategorija sjedala Cijena ulaznice
Zagreb Premium 500 kn
Zagreb VIP 350 kn
Zagreb Parter 250 kn
Split Premium 450 kn
Split VIP 300 kn
Split Parter 200 kn

Kako kupiti ulaznice?

Ulaznice za koncerte Zdravka Čolića mogu se kupiti na više načina:

 • Na službenim prodajnim mjestima
 • Online putem službene web stranice
 • Putem drugih online ticketing platformi

Savjeti pri kupovini ulaznica

Prije nego što kupite ulaznice za koncert Zdravka Čolića, evo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći:

 1. Pratite službene kanale promocije kako biste bili informirani o točnim datumima i mjestima koncerata
 2. Kupite ulaznice od provjerenih prodavača kako biste izbjegli prevare
 3. Provjerite uvjete povrata ulaznica i politiku vraćanja novca prije nego što kupite ulaznice
 4. Budite svjesni ograničenog broja ulaznica i brzo reagirajte kako biste osigurali svoje mjesto

Lokacije koncerata

 • Zagreb

  Koncert u Zagrebu će se održati u velikoj dvorani Arene Zagreb. Arena Zagreb je moderna sportska dvorana koja se nalazi u zapadnom dijelu Zagreba. Dvorana ima kapacitet od preko 15.000 mjesta i pruža odličan ambijent za koncerte.

 • Split

  Koncert u Splitu će se održati u dvorani Spaladium Arena. Spaladium Arena je multifunkcionalna dvorana smještena u samom centru Splita. Dvorana ima kapacitet od preko 10.000 mjesta i nudi izvrsnu akustiku za koncerte.

 • Rijeka

  Koncert u Rijeci će se održati u dvorani Zamet. Dvorana Zamet je popularna koncertna dvorana koja se nalazi u blizini centra Rijeke. Dvorana ima kapacitet od oko 3000 mjesta i stvara intimniju atmosferu za koncerte.

Zdravko Colic u vašem gradu

Zdravko Colic, jedan od najpoznatijih i najtalentiranijih muzičara na Balkanu, spreman je za turneju 2023. godine. Ovaj legendarni pjevač donosi svoje najveće hitove i nezaboravne koncerte u gradove širom regije.

Ako ste fan Zdravka Colica i želite doživjeti nezaboravan muzički doživljaj, evo informacija o koncertima koji će se održati u vašem gradu:

Koncert u Zagrebu

 • Datum: 15. april 2023.
 • Lokacija: Arena Zagreb
 • Ulaznice: Ulaznice se mogu kupiti online putem službene prodajne stranice.

Koncert u Splitu

 • Datum: 25. april 2023.
 • Lokacija: Spaladium Arena
 • Ulaznice: Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Spaladium Arene ili online putem službene prodajne stranice.

Koncert u Beogradu

 • Datum: 5. maj 2023.
 • Lokacija: Kombank Arena
 • Ulaznice: Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kombank Arene ili online putem službene prodajne stranice.

Koncert u Ljubljani

 • Datum: 15. maj 2023.
 • Lokacija: Dvorana Stožice
 • Ulaznice: Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Dvorane Stožice ili online putem službene prodajne stranice.

Ne propustite priliku da budete dio ovih nezaboravnih koncerata i uživate u Zdravkovom izvanrednom talentu. Nabavite ulaznice na vrijeme i pripremite se za nevjerojatno muzičko iskustvo koje će dugo ostati urezano u vašem sjećanju.

Pripremite se za nezaboravnu noć sa Zdravkom Colicom

Pozivamo vas na koncerte Zdravka Colica 2023. godine!

Zdravko Colic, legendarni pjevač sa dugom i uspješnom karijerom, spreman je da vas oduševi svojim glasom i nastupima. Koncerti će se održati na različitim lokacijama u toku 2023. godine, i pružiti će vam jedinstvenu priliku da doživite nezaboravnu noć sa Colicom.

You might be interested:  Ajda Sjetveni Kalendar 2023

Kupite ulaznice unaprijed

Ulaznice za koncerte Zdravka Colica možete kupiti unaprijed na različitim prodajnim mjestima. Preporučuje se da ulaznice kupite unaprijed, jer je očekivano da će koncerti biti rasprodani vrlo brzo. Budite sigurni da ćete prisustvovati ovom izuzetnom muzičkom događaju rezervišući svoje mjesto na vrijeme.

Predstavljamo datume i lokacije koncerata

Ovdje su neke od datuma i lokacija na kojima će se održati koncerti Zdravka Colica tokom 2023. godine:

 • 10. mart 2023. – Dom sportova, Zagreb
 • 25. mart 2023. – Arena Pula, Pula
 • 15. april 2023. – Spaladium Arena, Split
 • 5. maj 2023. – Stadion Maksimir, Zagreb

Za više informacija o tačnim datumima i lokacijama koncerata, posjetite službenu web stranicu Zdravka Colica ili kontaktirajte organizatore koncerata.

Pripremite se za nezaboravan provod

Koncerti Zdravka Colica su poznati po svojoj energiji i spektakularnim nastupima. Pripremite se za nezaboravnu noć ispunjenu ljubavlju, emocijama i prekrasnom muzikom. Ne propustite priliku da prisustvujete ovim koncertima i osjetite magiju Zdravka Colica uživo.

Budite sigurni da ćete donijeti dobru energiju i pripremite se da pjevate, plešete i uživate u svakom trenutku. Očekujte da će Zdravko Colic izvesti neke od svojih najvećih hitova, kao i neke nove i posebne iznenađenja.

Dođite i uživajte u Zdravku Colicu

Koncerti Zdravka Colica su jedinstveno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha. Samo zamislite kako plešete u ritmu njegovih najvećih hitova, okruženi drugima koji dijele vašu ljubav prema njegovoj muzici. Ne propustite priliku da budete dio nezaboravne noći sa Zdravkom Colicom.

Nabavite svoje ulaznice već danas i spremite se da doživite nevjerojatnu muziku i energiju jednog od najvećih glazbenika na Balkanu. Vidimo se na koncertu!

Poznate pjesme na koncertima

Za vrijeme svojih koncerata, Zdravko Colić izvodi mnoge svoje poznate hitove koji su osvojili srca publike. Neki od najpoznatijih Colićevih pjesama koje se često mogu čuti na koncertima uključuju:

 1. April u Beogradu – Ova balada je jedna od Colićevih najpoznatijih i najomiljenijih pjesama. Ima emotivnu atmosferu i lirsku melodiju koja osvaja srca slušatelja.
 2. Pusti, pusti modu – Ovaj energičan i ritmičan hit iz 1984. godine uvijek podiže atmosferu na koncertima. Publika voli pjevati i plesati uz ovu pjesmu.
 3. Zvao sam je Emili – Ova pjesma o nesretnoj ljubavi odmah je postala uspjeh i ostala jedan od najpoznatijih Colićevih hitova do danas.
 4. Moja draga – Ova pjesma je romantična balada koja je osvojila mnoga srca svojom emotivnom izvedbom i tekstom.

Osim ovih pjesama, Colić također izvodi mnoge druge hitove poput Esma, Mali signali i Rođena za ljubav. Njegovi koncerti pružaju publici priliku da uživaju u njegovom bogatom katalogu pjesama i nezaboravnoj live izvedbi.

Fanovi Zdravka Čolića

Zdravko Čolić je srpski pjevač koji je poznat po svojim brojnim hitovima i impresivnoj karijeri. On ima ogromnu bazu obožavatelja diljem Balkana i izvan njega. Njegova muzika je postala pravi lokalni klasik koji je prepoznatljiv po emotivnoj izvedbi i tekstovima koji se lako povezuju sa slušateljima.

Fanovi Zdravka Čolića se mogu naći u svim dobima, od mladih do starijih generacija. Njegovi koncerti privlače veliki broj ljudi koji žele da se provode uz njegovu glazbu. Pjesme poput “Ti si mi u krvi”, “Pusti, pusti modu”, “Jedina”, su postale neizostavan dio koncertnog repertoara Zdravka Čolića.

Zdravko Čolić također ima i internacionalne fanove koji su se zaljubili u njegovu glazbu. Njegovi nastupi u drugim zemljama Balkana i Europe privlače veliki broj ljudi koji cijene njegovu umjetnost.

Na koncertima Zdravka Čolića, atmosfera je uvijek električna. Obožavatelji pjevaju pjesme zajedno s njim, plešu i uživaju u svakom trenutku koncerta. Njegovi nastupi su rijetko propušteni događaji za njegove fanove.

Organizacija fan klubova

Zbog ogromnog broja obožavatelja, Zdravko Čolić ima fan klubove koji su organizirani u mnogim gradovima. Fanovi se redovito okupljaju kako bi razgovarali o Zdravku Čoliću, dijelili iskustva sa koncerata i podržavali njegovu glazbu. Ovi fan klubovi također organiziraju putovanja na koncerte, uređuju tematske događaje i pomažu u promociji njegovog rada.

You might be interested:  Natječaj Za Najam Gradskih Stanova Zagreb 2023

Pokloni i geste ljubavi

Fanovi Zdravka Čolića su poznati po svojoj ljubavi i posvećenosti prema njemu. Mnogi obožavatelji često donose cvijeće, poklone i aplaudiraju na koncertima kako bi mu pokazali svoju podršku. Zdravko Čolić je poznat po svom prijateljskom odnosu s obožavateljima i često uzvraća tu ljubav i pažnju.

Fanovi na društvenim mrežama

Zdravko Čolić također ima veliki broj obožavatelja na društvenim mrežama. Ljudi se povezuju s njim putem Facebooka, Instagrama, YouTubea i drugih platformi. Fanovi mogu pratiti najnovije vijesti o njegovim događajima, gledati live streamove koncerata i dijeliti svoju ljubav prema njemu s drugima.

Fanovi su dio Zdravkove priče

Fanovi su dio Zdravkove priče

Zdravko Čolić bez svojih fanova ne bi bio ono što je danas. Njihova podrška i ljubav su ključni za njegov uspjeh i nastavak karijere. Fanovi su uvijek tu da podrže i slave njegovu muziku i njegovu umjetnost.

Zat iz tog razloga, Zdravko Čolić uvijek ima vremena za svoje obožavatelje i cijeni svaku gestu ljubavi koju dobije od njih. Njihovo zajedništvo stvara poseban osjećaj pripadnosti i sreće među fanovima i samim Zdravkom Čolićem.

Prilika za susret sa Zdravkom Čolićem

Zdravko Čolić je jedan od najpoznatijih i najomiljenijih muzičara na prostoru Balkana. Njegovi koncerti su uvek rasprodati, ali sada imate priliku da se sretnete sa ovom muzičkom legendom.

Konzerti 2023

Zdravko Čolić će održati nekoliko koncerata tokom 2023. godine. Evo pregleda nekih datuma i lokacija:

 • 10. februar 2023. – Spaladium Arena, Split
 • 25. mart 2023. – Arena Zagreb, Zagreb
 • 15. april 2023. – Zetra Olympic Hall, Sarajevo

Ako ste veliki fan Zdravka Čolića, ovo je izvanredna prilika da prisustvujete njegovim koncertima i uživate u njegovoj muzici uživo.

Kupovina ulaznica

Ulaznice za koncerte Zdravka Čolića mogu se kupiti na različitim prodajnim mestima, kao što su koncertne dvorane, online prodavnice ulaznica i lokalne prodavnice muzičke opreme.

Imajte na umu da je potrebno biti brz i kupiti ulaznice na vreme, jer su koncerti Zdravka Čolića uvek veoma popularni.

Susret sa Zdravkom Čolićem

Pored uživanja u koncertima, postoji šansa da se sretnete sa Zdravkom Čolićem lično. Moguće je da će organizovati susrete sa fanovima i potpisivanje autograma nakon koncerta.

Budite dobro informisani o događanjima i pratite službene kanale Zdravka Čolića kako biste saznali više informacija o mogućnostima susreta sa ovom muzičkom legendom.

FAQ:

Koje su datume koncerata Zdravka Colica u 2023. godini?

Za sada nisu objavljeni precizni datumi koncerata Zdravka Colica u 2023. godini. Preporučujemo da pratite zvanične kanale Zdravka Colica kako biste bili obavešteni o novim koncertnim datumima.

Gdje će se održati koncerti Zdravka Colica u 2023. godini?

Tačne lokacije koncerata Zdravka Colica u 2023. godini još nisu objavljene. Za sada nije poznato gdje će se održati koncerti. Molimo vas da budete strpljivi dok se objave ove informacije.

Kada će biti moguće kupiti ulaznice za koncerte Zdravka Colica u 2023. godini?

Trenutno nema informacija o tačnom datumu kada će biti moguće kupiti ulaznice za koncerte Zdravka Colica u 2023. godini. Preporučujemo da pratite zvanične kanale Zdravka Colica kako biste bili obavešteni o početku prodaje ulaznica.

Jesu li poznate cene ulaznica za koncerte Zdravka Colica u 2023. godini?

Nažalost, trenutno ne postoje informacije o cenama ulaznica za koncerte Zdravka Colica u 2023. godini. Preporučujemo da pratite zvanične kanale Zdravka Colica kako biste bili obavešteni o cenama kada budu objavljene.

Gde mogu pronaći dodatne informacije o koncertima Zdravka Colica u 2023. godini?

Da biste pronašli dodatne informacije o koncertima Zdravka Colica u 2023. godini, posetite zvaničnu veb stranicu Zdravka Colica ili pratite njegove društvene mreže. Tamo možete pronaći najnovije vesti, datume, lokacije i informacije o prodaji ulaznica.

Categories: 2023hr