Zdravko Čolić Koncerti 2023 Hrvatska

Zdravko Čolić Koncerti 2023 Hrvatska

Zdravko Čolić, jedan od najpopularnijih i najcenjenijih pjevača na Balkanu, najavio je seriju koncerata u Hrvatskoj za 2023. godinu. Očekuje se da će ova turneja biti jedan od najvećih glazbenih događaja u regiji u idućoj godini.

Zdravko Čolić je poznat po svom impresivnom vokalu i energičnim nastupima, koji oduševljavaju publiku već više od četiri desetljeća. Njegove pjesme su postale pravi klasici i vrlo su voljene širom Balkana.

Koncerti će se održati na različitim lokacijama diljem Hrvatske, pružajući fanovima priliku da ga vide uživo u njihovim gradovima. Očekuje se da će se koncerti rasprodati vrlo brzo, stoga je važno nabaviti ulaznice na vrijeme.

Ako želite doživjeti nezaboravan glazbeni spektakl i uživati u izvedbi Zdravka Čolića, budite sigurni da ćete osigurati svoje karte na vrijeme. Pratite službene kanale za kupovinu ulaznica i ne propustite priliku da se pridružite tisućama drugih obožavatelja na koncertima Zdravka Čolića u 2023. godini.

Datum prve turneje u Hrvatskoj

Zdravko Čolić je poznati srpski pjevač koji je stekao veliku popularnost i u Hrvatskoj. Njegova prva turneja u Hrvatskoj održana je 1983. godine.

Početak turneje

Prva svirka održana je 5. ožujka 1983. godine u zagrebačkom Domu sportova. Uzbuđenje među obožavateljima bilo je veliko, a zagrebački koncert bio je samo početak serije nastupa širom Hrvatske.

Turneja po gradovima

Zdravko Čolić je tijekom prve turneje u Hrvatskoj posjetio brojne gradove. Neki od gradova u kojima je održao koncerte su:

 • Zagreb
 • Rijeka
 • Osijek
 • Split
 • Varaždin
 • Zadar

U svakom gradu Zdravko Čolić je privukao tisuće obožavatelja i oduševio ih svojim nastupom. Koncerti su bili rasprodani i svaka svirka je bila pravi spektakl.

Mjesto održavanja koncerata

Mjesto održavanja koncerata

Zagreb

Zagreb, glavni grad Hrvatske, često je odredište za koncerte različitih umjetnika. Grad ima nekoliko koncertnih dvorana koje mogu ugostiti veliki broj ljudi. Najpoznatija koncertna dvorana u Zagrebu je Arena Zagreb. Ova dvorana ima kapacitet od oko 15 000 sjedećih mjesta i često je odabrana mjesto za održavanje velikih koncerata. Uz to, Gradski vrt Vatroslav Lisinski također često služi kao mjesto za koncerte. Ova dvorana poznata je po svojoj akustici i stoljetnoj tradiciji.

Split

Split, drugi po veličini grad u Hrvatskoj, također je popularno mjesto za održavanje koncerata. Jedno od mjesta na kojem se često održavaju koncerti je Spaladium Arena. Ova moderna dvorana ima kapacitet od oko 12 000 mjesta. U Splitu se također mogu održavati koncerti na Trgu Republike, koji je jedan od najvećih trgova u Dalmaciji i popularno okupljalište ljudi.

You might be interested:  Ljubav Je Na Selu 2023 Suzana

Rijeka

Rijeka, treći po veličini grad u Hrvatskoj, također ima nekoliko mjesta za održavanje koncerata. Dvorana Zamet često se koristi za održavanje koncerata manjih i srednjih razmjera. Ova dvorana ima kapacitet od oko 1500 do 2000 sjedećih mjesta. Također, Hartera je atraktivno mjesto na kojem se događaju koncerti. Ovo nekadašnje industrijsko postrojenje pretvoreno je u kulturni centar koji može ugostiti velik broj posjetitelja.

Osijek

Osijek, četvrti po veličini grad u Hrvatskoj, također ima svoja mjesta za održavanje koncerata. Jedno od poznatijih mjesta je Tvrđa, stari dio grada koji je pretvoren u prostor za kulturne manifestacije. Ovaj povijesni prostor često služi kao mjesto za održavanje koncerata na otvorenom. Također, koncerti se mogu održavati i u Dvorani Gradski vrt, koja ima kapacitet za oko 5000 sjedećih mjesta.

Karte za koncerte Zdravka Čolića

Za sve ljubitelje muzike Zdravka Čolića, postoji velika mogućnost da se on uskoro pojavi u Hrvatskoj sa svojim spektakularnim koncertom. Ako želite biti dio ovog izuzetnog događaja, treba vam karta za koncert. Evo nekoliko informacija kako ih možete nabaviti.

Kupovina karata na mreži

Najjednostavniji način za nabavku karata je preko interneta. Postoje mnoge online prodavnice i platforme koje prodaju karte za koncerte. Samo trebate pretražiti “Zdravko Čolić koncerti karte” i dobićete rezultate sa raznim opcijama. Pripazite na pouzdane i verifikovane prodavce kako biste izbegli prevare.

Prodaja karata na fizičkim lokacijama

Ako više volite tradicionalni pristup, možete posetiti prodajna mesta za karte. To mogu biti lokalne prodavnice muzike, arene ili specijalizovane prodavnice karata. Obratite pažnju na objave ili reklamne plakate koji će vas obavestiti o ovim lokacijama.

Preporuke za kupovinu karata

Pre kupovine karata, uvek je dobro proveriti cene i dostupnost. Cene karata mogu varirati u zavisnosti od sedišta i kategorija. Takođe, trebate biti oprezni kod online kupovine karata i proveriti da li je prodavac pouzdan i da su karte priznate na ulazu. Proverite i uslove povrata novca u slučaju otkazivanja događaja.

Zaključak

Zdravko Čolić je jedan od najpopularnijih muzičara sa spektakularnim koncertima. Ako želite prisustvovati njegovoj narednoj turneji, obezbedite karte na vreme. Bilo da ih nabavite putem interneta ili na fizičkim prodajnim mestima, sigurno ćete uživati u jedinstvenom doživljaju njegovog koncerta.

Kupnja karata za Zdravka Čolića

Kupovina karata za koncerte Zdravka Čolića jednostavna je i može se obaviti na nekoliko načina.

Online kupnja karata

Najbrži i najjednostavniji način kupnje karata za koncerte Zdravka Čolića je putem interneta. Postoje razne platforme koje omogućavaju online kupnju karata za koncerte, poput Ticketmastera, Eventima, itd. Posjetite web stranicu tih platformi i potražite koncerte Zdravka Čolića u Hrvatskoj. Odaberite željeni koncert i slijedite upute za kupnju karata. Obično je potrebno odabrati broj karata i sjedala te ispuniti svoje podatke za plaćanje. Nakon što završite kupnju, karte će vam biti dostavljene putem e-maila ili putem pošte, ovisno o odabranom načinu dostave.

Kupnja karata na prodajnim mjestima

Ako niste u mogućnosti ili ne želite kupiti karte online, još uvijek postoji mogućnost kupnje karata na prodajnim mjestima. Provjerite na web stranicama organizatora koncerta ili na stranicama prodajnih mjesta poput dvorana ili kazališta gdje će se koncert održati. Tamo će biti dostupne informacije o prodajnim mjestima i radnom vremenu. Možete otići na prodajno mjesto, odabrati željene karte i obaviti kupnju. Budite svjesni da je prodaja karata na prodajnim mjestima uživo podložna raspoloživosti karata, pa je preporučljivo obaviti kupnju na vrijeme kako biste osigurali svoje mjesto na koncertu.

You might be interested:  Umrla Celine Dion 2023

Kupnja karata od drugih osoba

U slučaju da se karte za koncert Zdravka Čolića rasprodaju ili želite pronaći jeftinije karte, možete pokušati pronaći karte od drugih osoba koje ih prodaju. Postoji nekoliko web stranica i foruma gdje ljudi prodaju karte za različite događaje, uključujući i koncerte. Budite oprezni prilikom kupnje karata od nepoznatih osoba i provjerite autentičnost karata. Preporučljivo je koristiti pouzdane web stranice ili platforme za prodaju karata kako biste bili sigurni da nećete biti prevareni.

U svakom slučaju, važno je biti svjestan da su koncerti Zdravka Čolića popularni i mogu se brzo rasprodati. Stoga je najbolje kupiti karte unaprijed kako biste osigurali svoje mjesto i ne propustili priliku da doživite nevjerojatne nastupe ovog izvanrednog umjetnika.

Koncertni raspored za 2023. godinu

Siječanj

1. siječnja – Koncert u Zagrebu – Arena Zagreb

15. siječnja – Koncert u Rijeci – Dvorana Zamet

28. siječnja – Koncert u Splitu – Spaladium Arena

Veljača

4. veljače – Koncert u Osijeku – Gradski vrt

11. veljače – Koncert u Zadru – Višnjik

18. veljače – Koncert u Puli – Arena Pula

Ožujak

3. ožujka – Koncert u Šibeniku – Gradski sportski centar

10. ožujka – Koncert u Varaždinu – Arena Varaždin

24. ožujka – Koncert u Dubrovniku – Revelin

Travanj

7. travnja – Koncert u Čakovcu – Arena Čakovec

14. travnja – Koncert u Karlovcu – Mladost

28. travnja – Koncert u Bjelovaru – Gradski stadion

Svibanj

5. svibnja – Koncert u Vinkovcima – Gradski stadion

12. svibnja – Koncert u Sisku – ŠRC Sisak

26. svibnja – Koncert u Poreču – Žatika Hall

Specijalni gosti na koncertima Zdravka Čolića

1. Prijatelji iz glazbene industrije

Zdravko Čolić je jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih izvođača na prostoru Balkana. Tijekom svoje dugogodišnje karijere, Čolić je surađivao s mnogim glazbenicima i pjevačima te je stvorio prijateljstva s mnogim kolegama iz glazbene industrije. Na njegovim koncertima često se pojavljuju posebni gosti iz glazbene scene koji s njim izvode njegove najveće hitove. Neki od poznatih glazbenika koji su nastupali kao specijalni gosti na koncertima Zdravka Čolića su Severina, Halid Bešlić, Magazin i mnogi drugi.

2. Mladi talenti

Zdravko Čolić također voli pružiti priliku mladim talentima da se predstave široj publici. Na njegovim koncertima često nastupaju pobjednici popularnih glazbenih natjecanja kao što su “Zvijezde” i “X Factor”. Ovo je izvanredna prilika za mlade izvođače da pokažu svoj talent i steknu iskustvo nastupajući pred velikom publikom uz podršku jednog od najvećih glazbenih ikona Balkana.

3. Iznenađenja

Zdravko Čolić se voli pobrinuti da njegovi koncerti budu puni iznenađenja za publiku. Cesto iznenadi publiku dolazeći na scenu zajedno s drugim glazbenicima koji nisu bili najavljeni kao specijalni gosti. Ova neočekivana pojačanja dodatno uzdižu atmosferu i raduju fanove koji su imali priliku doživjeti neponovljive trenutke na Čolićevim koncertima.

Očekivani repertoar na koncertima

Zdravko Čolić je poznati hrvatski pjevač i izvođač koji je stekao veliku popularnost u regiji Balkana. Na njegovim koncertima publika ima priliku uživati u brojnim hitovima koji su obilježili njegovu karijeru. Očekivani repertoar na koncertima u 2023. godini u Hrvatskoj će se sastojati od nekih od njegovih najpoznatijih pjesama.

Neki od hitova koje možemo očekivati su:

 • April u Beogradu – Ova pjesma je postala veliki hit kada je izašla 1994. godine i i dalje je jedna od najomiljenijih pjesama u Čolićevom repertoaru.
 • Produži dalje – Ova pjesma je objavljena 1982. godine i postala je jedan od najvećih hitova u karijeri Zdravka Čolića.
 • Pusti, pusti modu – Ova pjesma iz 1987. godine je postala instant hit i jedna je od najprepoznatljivijih pjesama u Čolićevom repertoaru.
 • Mjerkam te, mjerkam – Ova pjesma je objavljena 1986. godine i i dalje je jedan od najpopularnijih Čolićevih hitova.
 • Prava stvar – Ova pjesma je objavljena 2002. godine i postala je veliki hit u regiji Balkana.
You might be interested:  Kandidati Ljubav Je Na Selu 2023

Drugi mogući hitovi koji se mogu pojaviti na koncertima su:

 1. Esma
 2. Čini
 3. Vagabund
 4. Zaboravi
 5. Ljubav je samo riječ

Zdravko Čolić je poznat po svojim emotivnim izvedbama i sjajnoj interakciji s publikom. Očekuje se da će na koncertima izvesti ove i druge hitove te tako stvoriti nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Iskustva posjetitelja Zdravka Čolića

Pozitivna iskustva

 • Jana: Bila sam na koncertu Zdravka Čolića prošle godine i bilo je fantastično iskustvo! Zdravko je bio energičan, pjevao je sve svoje najveće hitove i publika je bila oduševljena. Atmosfera je bila nevjerojatna, svi su plesali i pjevali zajedno s njim. Jedva čekam ponovno ga vidjeti uživo!

 • Marko: Koncert Zdravka Čolića bio je spektakularan! Svjetlosni efekti, scenska produkcija i Zdravkov glas su bili vrhunski. Cijela dvorana je bila ispunjena energijom i emocijama. Definitivno jedno od najboljih koncertnih iskustava koje sam doživio.

Negativna iskustva

 • Marta: Nažalost, moje iskustvo na koncertu Zdravka Čolića nije bilo tako dobro. Dvorana je bila pretrpana i jako vruća. Nisam mogla vidjeti ni čuti Zdravka dobro zbog loše akustike. Bilo je teško uživati u glazbi kad nisam mogla ništa vidjeti ili čuti. Nadam se da će to sve biti bolje sljedeći put.

 • Ivan: Koncert Zdravka Čolića je bio razočaravajući. Njegova izvedba nije bila toliko energična kao što sam očekivao i nije bio interaktivan s publikom. Također, koncert je trajao kraće nego što sam mislio. Očekivao sam više od jednog od najvećih glazbenika na Balkanu.

Ocjene posjetitelja

Posjetitelj Ocjena
Jana ★★★★★
Marko ★★★★★
Marta ★★☆☆☆
Ivan ★★☆☆☆

FAQ:

Kada će se održati koncert Zdravka Čolića u Hrvatskoj?

Koncert Zdravka Čolića u Hrvatskoj još nije zakazan za 2023. godinu. Za tačne datume koncerata u Hrvatskoj molim vas, pratite zvanične kanale informisanja, kao što su zvanična veb stranica Zdravka Čolića i društvene mreže.

Gdje će se održati koncert Zdravka Čolića u Hrvatskoj?

Mjesto održavanja koncerta Zdravka Čolića u Hrvatskoj još nije potvrđeno za 2023. godinu. Za tačne informacije o lokaciji koncerta, preporučujem da redovno pratite zvanične kanale informisanja, kao što su zvanična veb stranica Zdravka Čolića i društvene mreže.

Kako mogu kupiti karte za koncert Zdravka Čolića u Hrvatskoj?

Kada budu dostupne karte za koncerte Zdravka Čolića u Hrvatskoj, moći ćete ih kupiti putem zvanične prodajne platforme koju će organizator koncerata obavijestiti. Pratite zvaničnu veb stranicu Zdravka Čolića i društvene mreže radi najnovijih informacija o prodaji karata.

Koliko koštaju karte za koncert Zdravka Čolića u Hrvatskoj?

Tačne cijene karata za koncerte Zdravka Čolića u Hrvatskoj još nisu objavljene za 2023. godinu. Cijene karata će biti objavljene na zvaničnoj prodajnoj platformi za koncerte Zdravka Čolića kada budu dostupne. Preporučuje se redovno pratiti zvaničnu veb stranicu Zdravka Čolića i društvene mreže radi najnovijih informacija o cijenama karata.

Da li će Zdravko Čolić imati nekoliko koncerata u Hrvatskoj?

Broj koncerata Zdravka Čolića u Hrvatskoj za 2023. godinu još nije potvrđen. Za informacije o rasporedu koncerata u Hrvatskoj, pratite zvanične kanale informisanja, kao što su zvanična veb stranica Zdravka Čolića i društvene mreže.

Kada će biti objavljene informacije o koncertima Zdravka Čolića u Hrvatskoj?

Informacije o koncertima Zdravka Čolića u Hrvatskoj za 2023. godinu će biti objavljene na zvaničnoj veb stranici Zdravka Čolića i društvenim mrežama kada budu potvrđene. Preporučuje se redovno pratiti ove kanale informisanja kako biste bili u toku sa najnovijim informacijama.

Categories: 2023hr