Kako Se Igra Eurojackpot

Kako Se Igra Eurojackpot

Kada je u pitanju osvajanje velikih dobitaka, Eurojackpot je jedan od najpopularnijih i najuzbudljivijih načina za ulaganje svoje sreće. Eurojackpot je međunarodna lutrija koja okuplja igrače iz različitih država, pružajući im mogućnost osvajanja ogromnih novčanih nagrada. Srećom, igra Eurojackpota je dostupna i u Hrvatskoj, što znači da i vi možete imati šansu osvojiti velike dobitke.

Kako biste igrali Eurojackpot, jednostavno trebate odabrati svoje sretne brojeve. U igri se koristi 50 brojeva, od kojih trebate odabrati 5 glavnih brojeva između 1 i 50, te 2 dodatna broja, tzv. Eurobroja, između 1 i 10. Ako vam se ne sviđaju neki brojevi, možete koristiti opciju “Quick Pick” i dozvoliti da računalni sustav nasumično odabere brojeve za vas.

Čim ste odabrali svoje brojeve, sljedeći korak je kupnja ulaznice. U Hrvatskoj, kupnja Eurojackpot ulaznica je vrlo jednostavna jer možete posjetiti bilo koju ovlaštenu prodajno mjesto. Na licu mjesta možete ispuniti svoju ulaznicu ili koristiti uplatu u terminalu. Nakon što ste kupili ulaznicu, samo trebate čekati izvlačenje i nadati se da će vaši brojevi biti izvučeni.

Kako biste mogli igrati Eurojackpot u Hrvatskoj?

Za igranje Eurojackpot igre u Hrvatskoj postoje nekoliko koraka koje trebate slijediti. Evo što trebate učiniti kako biste mogli sudjelovati i imati šansu osvojiti velike dobitke:

 1. Odlučite se gdje ćete kupiti listić
 2. Prvo trebate odlučiti gdje ćete kupiti listić za Eurojackpot. Možete ga kupiti na različitim prodajnim mjestima, kao što su kiosci, benzinske postaje ili lokalni dućani.

 3. Odaberite svoje brojeve
 4. Nakon što ste odabrali mjesto gdje ćete kupiti listić, trebate odabrati svoje brojeve. U Eurojackpot igri morate odabrati 5 brojeva između 1 i 50, te 2 dodatna broja između 1 i 10.

 5. Platite listić
 6. Nakon što ste odabrali svoje brojeve, trebate platiti listić. Cijena jednog listića za Eurojackpot iznosi 20 kuna.

 7. Spremite listić na sigurno mjesto
 8. Vrlo je važno da svoj listić čuvate na sigurnom mjestu. Listić je vaša jedina potvrda za unos u igru i mogući dobitak.

 9. Pratite rezultate izvlačenja
 10. Nakon što ste kupili listić, morate pratiti rezultate izvlačenja kako biste saznali jeste li osvojili neki dobitak. Rezultati se obično objavljuju svakog petka navečer.

 11. Potražite isplatu dobitka
 12. Ako imate dobitne brojeve, trebate ih prepoznati i potražiti isplatu dobitka. Manje dobitke možete podići na prodajnom mjestu gdje ste kupili listić, dok veće dobitke možete podići na ovlaštenom prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije.

Sada kada znate kako igrati Eurojackpot u Hrvatskoj, možete se prepustiti uzbuđenju i nadati se osvajanju velikog dobitka. Sretno!

Kako funkcionira Eurojackpot i kako se igra?

Eurojackpot je popularna lutrija koja se igra diljem Europe, uključujući i Hrvatsku. Igrači imaju priliku osvojiti velike dobitke ako pogode određene brojeve.

Kako funkcionira Eurojackpot?

U Eurojackpot lutriji sudjeluje 18 zemalja Europe. Svaki tjedan odigrava se izvlačenje, a cilj je pogoditi što više brojeva kako bi se osvojio veći iznos. Glavni dobitak osvaja se ako se pogode svih 5 “glavnih” brojeva i 2 “dodatna” broja.

Brojevi se biraju iz dvije različite skupine. Prva skupina ima brojeve od 1 do 50, a druga skupina ima brojeve od 1 do 10. Za pobjedu, igrač mora pogoditi barem 3 “glavna” broja i jedan “dodatni” broj.

You might be interested:  Kako Izbaciti Vodu Iz Tijela

Kako se igra Eurojackpot?

Igranje Eurojackpot lutrije vrlo je jednostavno. Igrači mogu odabrati svoje brojeve putem prodajnih mjesta ili online. Svaki listić košta 10 kuna i sastoji se od 5 “glavnih” brojeva i 2 “dodatna” broja.

Moguće je odabrati brojeve samostalno ili koristiti opciju “Quick Pick” koja automatski odabire brojeve za vas. Igrači mogu odigrati i više listića s različitim kombinacijama brojeva za povećanje šanse za dobitak.

Nakon odigranih listića, igrači mogu pratiti rezultate izvlačenja putem televizije, interneta ili provjere rezultata na prodajnim mjestima. Ako je osvojen dobitak, igrači ga mogu preuzeti na prodajnom mjestu ili putem interneta, ovisno o iznosu.

Ukratko, Eurojackpot je zabavna i uzbudljiva lutrija koja pruža mogućnost osvajanja velikih dobitaka igračima diljem Europe. Dovoljno je odabrati svoje brojeve, kupiti listić i pratiti rezultate izvlačenja – tko zna, možda ćete upravo vi postati sljedeći Eurojackpot milijunaš!

Koji su najveći dobitci u povijesti Eurojackpota?

Eurojackpot je poznata lutrijska igra koja se igra u mnogim europskim zemljama, uključujući i Hrvatsku. Igrači mogu osvojiti velike dobitke ako uspiju pogoditi dobitne brojeve. Evo nekih od najvećih dobitaka u povijesti Eurojackpota.

1. 90 milijuna eura – 7. veljače 2020.

Najveći dobitak u povijesti Eurojackpota osvojen je 7. veljače 2020. godine. Sretni dobitnik iz Njemačke osvojio je nevjerojatnih 90 milijuna eura. Ovaj dobitak postavlja rekord za najveći pojedinačni dobitak u Eurojackpotu.

2. 84,8 milijuna eura – 15. svibnja 2015.

Drugi najveći dobitak u povijesti Eurojackpota osvojen je 15. svibnja 2015. godine. Sretni dobitnik iz Češke osvojio je fantastičnih 84,8 milijuna eura. Ovaj dobitak također je bio jedan od najvećih pojedinačnih dobitaka u povijesti lutrijskih igara u Europi.

3. 76,8 milijuna eura – 9. veljače 2018.

Treći najveći dobitak u povijesti Eurojackpota osvojen je 9. veljače 2018. godine. Sretni dobitnik iz Finske osvojio je 76,8 milijuna eura. Ovaj dobitak još jednom potvrđuje veličinu dobitaka koje je moguće osvojiti u Eurojackpotu.

4. 61,2 milijuna eura – 25. ožujka 2016.

Četvrti najveći dobitak u povijesti Eurojackpota osvojen je 25. ožujka 2016. godine. Sretna dobitnica iz Nizozemske osvojila je 61,2 milijuna eura. Ovaj dobitak svjedoči o tome kako Eurojackpot može promijeniti život sretnih dobitnika.

5. 57,3 milijuna eura – 15. siječnja 2016.

Peti najveći dobitak u povijesti Eurojackpota osvojen je 15. siječnja 2016. godine. Sretni dobitnik iz Njemačke osvojio je 57,3 milijuna eura. Ovaj dobitak još jedan je primjer velikih iznosa koje je moguće osvojiti igrajući Eurojackpot.

Ovo su samo neki od najvećih dobitaka u povijesti Eurojackpota. Ova popularna lutrijska igra svakako nudi velike mogućnosti osvajanja značajnih novčanih iznosa, što je razlog zašto je toliko popularna među igračima diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj.

Koje su strategije za povećanje šansi za osvajanje dobitka?

U Eurojackpotu, kao i u bilo kojoj drugoj lutriji, šanse za osvajanje dobitka su uvijek male. Međutim, postoje neke strategije koje biste mogli isprobati kako biste povećali svoje šanse za osvajanje dobitka. Nijedna strategija vam ne može garantirati dobitak, ali vam može pomoći da smanjite rizik i povećate svoje šanse za osvajanje dobitka.

Izbor brojeva

Izbor brojeva

Jedna od strategija je da birate brojeve na temelju statistike. Možete proučiti koji su brojevi najčešće izvučeni u prošlim izvlačenjima i pokušati koristiti te informacije u svojoj strategiji odabira brojeva. Također, možete odabrati brojeve na temelju datuma rođenja, godišnjica ili drugih važnih datuma u vašem životu. Ova strategija je popularna među igračima, ali zapamtite da odabir brojeva na temelju ovih kriterija može značiti da ćete dijeliti jackpot s drugim igračima koji također koriste istu strategiju.

Sistematsko igranje

Sistematsko igranje je strategija u kojoj odaberete više brojeva nego što je potrebno za jednu kombinaciju. Na taj način možete stvoriti više kombinacija brojeva i, time, povećati svoje šanse za osvajanje dobitka. Na primjer, umjesto da odaberete 5 brojeva, možete odabrati 7 ili 8 brojeva. Ova strategija može biti skuplja jer morate platiti više kombinacija, ali može vam pomoći da povećate svoje šanse za osvajanje dobitka.

Učlani se u grupu

Još jedna strategija koja može pomoći u povećanju šansi za osvajanje dobitka je učlanjenje u grupu igrača. Možete se udružiti s prijateljima, kolegama ili članovima obitelji i zajedno igrati Eurojackpot. Na taj način možete kupiti više kombinacija brojeva zajedno, što će povećati vaše šanse za osvajanje dobitka. Ako grupa osvoji dobitak, novac će se podijeliti među svim članovima grupe prema dogovorenom rasporedu.

You might be interested:  Kako Izbaciti Visak Kalija Iz Organizma

Pratite budžet

Važno je pratiti svoj budžet i ne trošiti više novca nego što ste spremni izgubiti. Igranje lutrije može biti zabavno, ali također može biti i rizično. Postavite neki iznos koji ste spremni izgubiti i držite se tog iznosa. Nemojte koristiti novac namijenjen za druge stvari kao što su računi ili hrana. Svoje igranje lutrije držite unutar granica svog budžeta kako biste osigurali da vas igranje ne stavi u financijske probleme.

Pregled strategija za povećanje šansi za osvajanje dobitka:
Strategija Opis
Izbor brojeva Odabir brojeva na temelju statistike ili osobnih preferencija.
Sistematsko igranje Odabir više brojeva da biste stvorili više kombinacija.
Učlani se u grupu Udružite se s drugima kako biste zajedno kupili više kombinacija.
Pratite budžet Postavite iznos koji ste spremni izgubiti i držite se tog iznosa.

Koliko košta jedan Eurojackpot tiket u Hrvatskoj?

Cijena jednog Eurojackpot tiketa u Hrvatskoj iznosi 20 kuna. To je minimalna cijena koju morate platiti kako biste sudjelovali u igri i imate priliku osvojiti velike dobitke.

Uz cijenu od 20 kuna po tiketu, imate mogućnost odabrati vrstu uloga koju želite uplatiti. Ovisno o vrsti uloga, cijena tiketa se može povećati. Na primjer, ako odaberete sistemski ulog, morat ćete platiti više jer igrate s više kombinacija brojeva.

Jedan tiket vam omogućuje odabrati 5 brojeva između 1 i 50, te 2 dodatna broja između 1 i 10. Ako želite povećati svoje šanse za osvajanje dobitka, možete uplatiti više tiketa s različitim kombinacijama brojeva.

Važno je napomenuti da za sudjelovanje u Eurojackpotu morate imati barem 18 godina i biti državljanin Hrvatske. Također, morate uplatiti tiket prije određenog roka kako biste bili u mogućnosti sudjelovati u izvlačenju i imati priliku osvojiti bogatu nagradu.

Kako provjeriti rezultate Eurojackpota i dobitke?

Kada sudjelujete u igri Eurojackpot, važno je provjeriti rezultate kako biste vidjeli jeste li osvojili neki dobitak. Postoji nekoliko načina da saznate rezultate i provjerite svoje dobitke.

1. Web stranica Hrvatske Lutrije

Najjednostavniji način da provjerite rezultate Eurojackpota je posjetiti službenu web stranicu Hrvatske Lutrije. Na naslovnoj stranici web stranice bit će prikazani najnoviji rezultati. Možete vidjeti brojeve izvučene tijekom posljednjeg izvlačenja, kao i iznos glavnog dobitka.

Također možete provjeriti svoje dobitke tako da unesete brojeve sa svog tiketa u odgovarajuću rubriku na web stranici. Ovaj način vam omogućuje da vidite jeste li osvojili neki dobitak i koliko će on biti.

2. Mobilna aplikacija Hrvatske Lutrije

Ako ste često na putu i želite provjeriti rezultate Eurojackpota putem svog mobilnog uređaja, možete preuzeti mobilnu aplikaciju Hrvatske Lutrije. Aplikacija će vam pružiti najnovije rezultate i omogućiti vam da provjerite svoje dobitke jednostavnim unosom brojeva sa svog tiketa.

3. Teletekst

Za tradicionalniji pristup, možete koristiti teletekst kako biste provjerili rezultate Eurojackpota. Na većini televizijskih kanala možete pronaći stranicu posvećenu lutriji koja prikazuje najnovije rezultate. Potrebno je samo pronaći odgovarajući broj stranice i provjeriti jesu li vaši brojevi izvučeni.

4. Novine i mediji

Mnogi lokalni mediji objavljuju rezultate Eurojackpota u svojim novinama i na svojim web stranicama. Možete provjeriti rezultate u novinama ili pronaći odgovarajuću rubriku na web stranici medija koji pratite. Ova metoda može biti korisna ako nemate pristup internetu ili televiziji.

5. Trgovina lutrijskim ulaznicama

Ako ste kupili tiket u trgovini lutrijskim ulaznicama, možete provjeriti rezultate i svoje dobitke na mjestu gdje ste kupili tiket. Osoblje trgovine će vam moći reći jeste li osvojili neki dobitak i koliko će on biti.

Neovisno o načinu provjere rezultata Eurojackpota, uvijek je važno usporediti brojeve sa svojim tiketom. Ako imate sve ili većinu brojeva izvučenih tijekom izvlačenja, možete biti sretan dobitnik velikog dobitka. Uživajte u igri i sretno!

Koje su zemlje uključene u Eurojackpot i kako to utječe na dobitke?

Eurojackpot je međunarodna lutrija koja uključuje nekoliko zemalja Europe. Ova popularna lutrija osnovana je s ciljem da omogući igračima iz različitih zemalja priliku za osvajanje ogromnih dobitaka. U Eurojackpotu sudjeluju 18 zemalja, a svaka od njih ima jednaku šansu osvojiti glavnu nagradu.

Zemlje koje sudjeluju u Eurojackpotu su sljedeće:

 • Hrvatska
 • Njemačka
 • Danska
 • Finska
 • Italija
 • Nizozemska
 • Estonska
 • Mađarska
 • Island
 • Latvija
 • Litva
 • Norveška
 • Poljska
 • Slovačka
 • Češka
 • Španjolska
 • Švedska
 • Slovenija

Svaka od ovih zemalja sudjeluje u formiranju zajedničkog jackpot fonda za svako izvlačenje Eurojackpot lutrije. To znači da se svaki put kada je jackpot izvučen, novac podijeli među svim zemljama koje sudjeluju u lutriji. Ovo omogućuje igračima da osvoje znatno veće dobitke nego što bi to bilo moguće u lutrijama koje su ograničene samo na jednu zemlju.

You might be interested:  Kako Uzimati D Vital Ampule

Zbog velikog broja zemalja koje sudjeluju u Eurojackpotu, glavni jackpotovi mogu dosegnuti izuzetno visoke iznose. Osim glavnih jackpotova, Eurojackpot također nudi i niz manjih dobitaka u različitim kategorijama, što znači da su šanse za osvajanje neke vrste nagrade vrlo visoke.

Kada se glavna nagrada osvoji, iznos se ravnomjerno dijeli među svim sretnim dobitnicima iz svih zemalja sudionica. To znači da su dobitci u Eurojackpotu obično veći nego u tradicionalnim lutrijama koje se igraju samo u jednoj zemlji.

Ukratko, sudjelovanje više zemalja u Eurojackpotu povećava iznos jackpotova i omogućuje igračima iz različitih zemalja da osvoje velike dobitke. Ova međunarodna lutrija pruža nevjerojatne šanse za osvajanje ogromnih nagrada i donosi uzbuđenje i sreću igračima diljem Europe.

Kako se isplaćuju dobitci Eurojackpota u Hrvatskoj?

Kako se isplaćuju dobitci Eurojackpota u Hrvatskoj?

Kada osvojite dobitak na Eurojackpotu u Hrvatskoj, postoji nekoliko koraka koje trebate slijediti kako biste preuzeli svoj novac. Evo postupka isplate dobitaka Eurojackpota:

 1. Provjerite rezultate: Prvo što trebate učiniti je provjeriti da li ste zaista osvojili dobitak na Eurojackpotu. Možete provjeriti rezultate na službenoj stranici Hrvatske Lutrije ili putem drugih relevantnih izvora.
 2. Zadržite svoju ulaznicu: Važno je zadržati svoju ulaznicu kao dokaz da ste zaista osvojili dobitak. Na ulaznici će se nalaziti vaši odabrani brojevi, što će biti potvrda vaše pobjede.
 3. Kontaktirajte Hrvatsku Lutriju: Nakon provjere rezultata i zadržavanja ulaznice, trebate kontaktirati Hrvatsku Lutriju kako biste se dogovorili oko preuzimanja dobitka. Možete ih kontaktirati putem telefona, e-pošte ili osobno posjetiti njihove urede.
 4. Podnesite zahtjev za isplatu: Kako biste preuzeli dobitak, morat ćete podnijeti zahtjev za isplatu. Hrvatska Lutrija će vam pružiti upute o tome kako podnijeti zahtjev i koje dokumente trebate priložiti uz njega.
 5. Provjerite identitet: Kako bi osigurali da se dobitci isplaćuju ispravnim osobama, Hrvatska Lutrija može zatražiti dodatne informacije o vama kako bi provjerili vaš identitet.
 6. Preuzmite svoj dobitak: Konačno, kada Hrvatska Lutrija odobri vaš zahtjev za isplatu i provjeri vaš identitet, možete preuzeti svoj dobitak. Novac se može isplatiti na vaš bankovni račun ili prema vašim preferencama.

Važno je napomenuti da su pravila isplate dobitaka Eurojackpota podložna promjenama, stoga je najbolje provjeriti s Hrvatskom Lutrijom za najnovije upute i informacije o isplati dobitaka.

Sada kada znate kako se isplaćuju dobitci Eurojackpota u Hrvatskoj, možete se nadati da ćete uskoro biti sretni dobitnik velikog novčanog iznosa!

FAQ:

Koji su koraci za igranje Eurojackpota u Hrvatskoj?

Za igranje Eurojackpota u Hrvatskoj, prvo morate otići do ovlaštenog prodavatelja lutrijskih listića. Tamo ćete pronaći poseban listić za Eurojackpot. Na listiću morate odabrati 5 brojeva iz skupa brojeva od 1 do 50, te 2 dodatna broja iz skupa brojeva od 1 do 10. Nakon što odaberete brojeve, trebate platiti cijenu listića i zadržati potvrdu o uplati.

Koliko košta listić za Eurojackpot u Hrvatskoj?

Cijena listića za Eurojackpot u Hrvatskoj iznosi 25 kuna. Ova cijena uključuje odabir 5 brojeva iz skupa brojeva od 1 do 50 i 2 dodatna broja iz skupa brojeva od 1 do 10.

Kada se održava izvlačenje Eurojackpota?

Izvlačenje Eurojackpota održava se svakog petka u Helsinkiju, Finska. Izvlačenje počinje u 21:00 sati po srednjoeuropskom vremenu i rezultati su obično dostupni nekoliko sati nakon izvlačenja.

Kako mogu provjeriti rezultate Eurojackpota u Hrvatskoj?

Rezultate Eurojackpota u Hrvatskoj možete provjeriti na nekoliko načina. Možete provjeriti rezultate na službenoj internetskoj stranici Hrvatske Lutrije, pratiti izvlačenje na televiziji ili posjetiti ovlaštene prodavaonice lutrijskih listića. Također, možete se prijaviti na newsletter Hrvatske Lutrije kako biste dobili rezultate putem e-pošte.

Koje su šanse da osvojim Eurojackpot?

Šanse da osvojite Eurojackpot ovise o broju odabranih brojeva. Za jackpot, morate pogoditi svih 5 brojeva iz skupa brojeva od 1 do 50 i 2 dodatna broja iz skupa brojeva od 1 do 10. Vjerojatnost osvajanja jackpota iznosi 1 prema 95.344.200. Međutim, postoji i nekoliko drugih dobitaka koji se mogu osvojiti s manje od pogodaka, što povećava vaše šanse za osvajanje neke vrste dobitka.

Koliko ljudi je do sada osvojilo Eurojackpot u Hrvatskoj?

Od trenutka kada je Eurojackpot uveden u Hrvatskoj, nekoliko igrača iz Hrvatske uspjelo je osvojiti velike nagrade. Točan broj sretnih dobitnika nije dostupan, ali svaki put kada netko osvoji veliku nagradu, obavijest se objavljuje na službenoj internetskoj stranici Hrvatske Lutrije.

Categories: odgovorihr