Vješalica za ključeve – terakota

200.00 kn

– Drvena slika / vješalica za ključeve u obliku kućice, s motivom mačaka. Ima 4 kukice za objesiti ključeve ili druge sitnice. Slika / vješalica je obojana eko bojama i završno prelakirana akrilnim lakom. Sa stražnje strane ima kukicu za objesiti na zid.

– Dimenzije: visina (s kukicama) 21 cm, širina 18 cm; debljina 4,5 cm

– Boja: (svijetla) terakota

– Težina: 280 g

U današnjem brzom tempu života, organizacija i praktičnost su ključni faktori koji olakšavaju naš svakodnevni život. Jedan od predmeta koji se često koristi, a često i zanemaruje, jest vješalica za ključeve. Osim što vam omogućava da lako pronađete svoje ključeve, vješalica za ključeve može biti i elegantan dodatak vašem interijeru. Jedan od posebno privlačnih materijala za izradu vješalica za ključeve je terakota, koji kombinira funkcionalnost i estetiku.

Terakota je tradicionalni materijal koji se koristi u umjetničkim i funkcionalnim predmetima već stoljećima. Proizvodi od terakote često su prepoznatljivi po svojoj rustikalnoj i prirodnoj ljepoti, često korištenoj u unutarnjem uređenju i vrtnom dekoru. Kombinirajući ovaj materijal s funkcijom vješalice za ključeve, dobivate spoj praktičnosti i estetike.

Evo nekoliko razloga zašto biste mogli razmotriti vješalicu za ključeve od terakote:

  1. Prirodna i Topla Estetika: Terakota ima bogatu i prirodnu nijansu koja se lijepo uklapa u različite interijere. Njegova topla boja i tekstura dodaju prirodni element u vaš prostor, stvarajući osjećaj topline i udobnosti.
  2. Trajnost: Terakota je izdržljiv materijal. Vješalica od terakote će zadržati svoju kvalitetu i izgled dugi niz godina, bez obzira na to koliko često ključeve vješate i vadite.
  3. Jednostavno Održavanje: Terakota je lako održavati. Samo povremeno obrišite površinu vlažnom krpom kako biste uklonili prašinu ili prljavštinu.
  4. Različiti Dizajni: Vješalice za ključeve od terakote dolaze u različitim oblicima i veličinama. Možete pronaći modele s jednostavnim, suptilnim dizajnom ili one ukrašene složenim ornamentima, ovisno o vašem osobnom ukusu i stilu.
  5. Unikatan Dobar Ukus: Korištenjem terakote kao materijala za vješalicu za ključeve, izražavate svoj dobar ukus i sklonost prema prirodnom i autentičnom dizajnu. Vaši gosti će primijetiti ovaj dodatak vašem domu.

Vješalica za ključeve od terakote ne mora nužno biti samo praktičan predmet; može postati i dekorativni detalj koji dodaje karakter vašem prostoru. Bilo da je postavite u predsoblje, hodnik ili kuhinju, ona će vam pomoći zadržati ključeve organizirane i dostupne.

U zaključku, vješalica za ključeve od terakote kombinira funkcionalnost i estetiku na način koji malo koji drugi materijal može. Njezina prirodna ljepota, trajnost i jednostavno održavanje čine je odličnim izborom za svakoga tko cijeni organizaciju i stil u svakodnevnom životu.

 

Categories: proizvodi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *