Category: proizvodi

Okrugle naušnice od nehrđajućeg čelika

120.00 kn

Okrugle naušnice od nehrđajućeg čelika izrađene su od stotinu malih alkica. Izgledaju vrlo lijepo u svim prigodama.

Veličina kuglice je 1,5 cm.

Nehrđajući čelik je vodootporan i vrlo izdržljiv. Nikad neće potamniti ili ostaviti tragove na vašoj koži. Antialergijske su te zbog toga pogodne osobama koje su osjetljive i imaju razvijene alergije na metal.

Sav moj nakit izrađen je u mojem ateljeu u Puli. Ove naušnice su za posebne trenutke, savršen poklon za majku, sestru, kćer, najbolju prijateljicu.

Dodatne informacije

Materijal Čelik

* Proizvod može minimalno odstupati u dimenzijama/težini/volumenu.

Categories: proizvodi

Shop-TorBa bags

U modnom svijetu torbe su više od dodataka; to je izraz osobnog stila i elegancije. Bucket-bucket je marka koja se ističe po svojoj predanosti stvaranju jedinstvenih ručno izrađenih torbi koje ne samo da ističu vaš stil, već i pričaju priču o izradi i kreativnosti.

Kreativna vizija

Trgovina torbicama A. H. rođena je iz kreativne vizije kombiniranja praktičnosti i estetike. Naziv “Mech” spoj je trenutnih trendova i tradicionalne izrade, odražavajući želju marke da kombinira staro i novo.

Savršenstvo ručne izrade

Jedno od obilježja vrećica s vrećicama je njihova predanost savršenstvu ručne izrade. Svaku torbu pažljivo dizajniraju i izrađuju vješti obrtnici koji obraćaju pažnju na svaki detalj. Pažljiva izrada osigurava da svaki komad nije samo torba, već i umjetničko djelo.

Širok izbor stilova

Trgovina torbicama u A-listi nudi širok izbor stilova koji odgovaraju različitim ukusima i preferencijama. Bilo da tražite klasičnu torbu, moderan ruksak, elegantnu spojku ili praktičnu torbu na rame, pronaći ćete dizajn koji odgovara vašim potrebama. Kolekcija marke uključuje i tradicionalne i moderne dizajne, osiguravajući da za svakoga postoji ponešto.

Kvalitetni materijali i trajnost

Kvaliteta je u središtu filozofije NDP-a. Marka koristi visokokvalitetne materijale kako bi osigurala da njihove torbe nisu samo elegantne, već i izdržljive. Ova predanost kvaliteti znači da možete biti sigurni da će vaša TorBa od A-liste izdržati test vremena zadržavajući svoju eleganciju i funkcionalnost.

Jedinstvena Personalizacija

Ono što razlikuje torbe od MPN-a od ostalih je njihova predanost personalizaciji. Imate mogućnost prilagodbe torbe odabirom različitih boja, uzoraka, pa čak i opcija monograma. Ova vrsta personalizacije omogućuje vam stvaranje torbe koja odražava vašu osobnost i stil, čineći je uistinu jedinstvenom.

Održivost

Trgovina torbicama u A-listi također se bavi održivošću i etikom. Predani su korištenju ekološki prihvatljivih materijala i podržavaju praksu poštene trgovine u svom proizvodnom procesu. To je u skladu s rastućom sviješću potrošača svjesnih okoliša koji traže proizvode koji smanjuju njihov utjecaj na okoliš.

Globalna dostupnost

Iako je trgovina torbica na jednom mjestu, njihovi su proizvodi dostupni za isporuku širom svijeta. To znači da bez obzira na vašu lokaciju možete pristupiti i uživati u ručno izrađenim torbama, dodajući dašak elegancije vašem stilu.

Torbe s paketom više su od marke; to je dokaz fuzije umjetnosti i mode. Njihove ručno izrađene torbe nisu samo dodaci; to je izraz osobnog stila i osobnosti. Bez obzira jeste li trendseterica, poklonica klasike ili jednostavno netko tko cijeni eleganciju dobro izrađenih torbi, About-About nudi dizajn koji odgovara vašem jedinstvenom stilu. U potrazi za kvalitetom, personalizacijom i održivošću, tvrtka A-Line spremna je nastaviti stjecati popularnost u ručno izrađenom modnom svijetu.

Categories: proizvodi

Vaza od bračkog kamena

82.29  (620.01 kn)

Kamena vaza iz radionice galerije Jakšić je proizvod izrađen kombinacijom ručnog i strojnog oblikovanja najfinijih komada bračkog kamena. Vjerojatno pretpostavljate da su na fotografijama prikazane dvije vaze? U jednu stane buket a drugu samo jedan cvijet? O, ne! Ove kamene vaze su jedan proizvod u koji možete staviti i buket i cvijet, a za doći od jedne do druge varijante samo trebate preokrenuti valjkastu formu. Dizajnirali smo ovaj proizvod razmišljajući o ograničenim prirodnim resursima koji su nam na raspolaganju i sveprisutnoj kulturi viška te mu, s tim na umu, dali više mogućnosti. Naša kamena vaza savršeno je minimalističko postolje za šareno – svježe ili kameno – vječno cvijeće.

Težina: 2,7 kg
Dimenzije: V: 17cm Š: 11cm D: 11cm

* Proizvod može minimalno odstupati u dimenzijama/težini/volumenu.

Categories: proizvodi

S_hekleraj

U svijetu brze mode i masovne proizvodnje, postoji posebno zadovoljstvo u posedovanju i darivanju ručno izrađenih proizvoda. S_hekleraj je trgovina koja prepoznaje ljepotu jedinstvenih, ručno izrađenih predmeta, posebno onih izrađenih tehnikom heklanja. Njihova ponuda obuhvaća raznovrsne proizvode od pamučne trake, a svaki komad je izrađen s pažnjom i strašću, čineći svaki proizvod posebnim umjetničkim djelom.

Izvori Inspiracije

S_hekleraj vuče inspiraciju iz bogatstva boja, tekstura i prirodnih oblika. Heklanje je drevna tehnika koja koristi pamučnu traku za stvaranje različitih uzoraka i tekstura. Svaki komad u njihovoj trgovini predstavlja umjetničko izražavanje i pažljivo razmišljanje o dizajnu.

Ručno Izrađeni Proizvodi

Ono što izdvaja S_hekleraj je njihova predanost ručnom radu. Svaki proizvod je izrađen od strane vješte heklačice koja pažljivo odabire boje i tehniku kako bi stvorila komad koji privlači pažnju. Od torbi i šešira do narukvica i podmetača, svaki komad je jedinstven i poseban.

Održivost i Ekološka Svijest

S_hekleraj također ima duboku predanost očuvanju okoliša. Koristeći pamučnu traku kao glavni materijal za svoje proizvode, trude se smanjiti upotrebu sintetičkih materijala koji mogu negativno utjecati na okoliš. Održivost je ključna vrijednost koja se ogleda u svakom aspektu njihove proizvodnje.

Personalizacija

Jedan od dodatnih aspekata koji čini S_hekleraj posebnim je mogućnost personalizacije. Kupci imaju priliku naručiti proizvod prema vlastitim željama i idejama, bilo da se radi o odabiru boja ili posebnih uzoraka. Ovo čini svaki proizvod još osobnijim i dragocjenijim.

Unikatni Darovi

Proizvodi iz S_hekleraj trgovine idealni su kao pokloni za posebne prigode. Bilo da darujete nekome rođendanski poklon, vjenčani dar, ili jednostavno želite izraziti zahvalnost ili ljubav, ručno izrađeni proizvodi od pamučne trake su izvanredni izbor. Svaki komad nosi dušu i pažnju umjetnika koji ga je stvorio.

S_hekleraj je trgovina koja odražava snagu ručnog rada i ljepotu heklanja. Njihova ponuda proizvoda od pamučne trake obuhvaća unikatne, personalizirane proizvode koji privlače pažnju i šire radost. Kroz svoju posvećenost umjetničkom izražavanju, održivosti i osobnom pristupu, S_hekleraj osvaja srca ljubitelja ručno izrađenih proizvoda i postaje odredište za one koji cijene posebnost i jedinstvenost.

Categories: proizvodi

Personalizirani stakleni andeli

Stakleni anđeli, elegantni i duhovno inspirirani ukrasi, postali su popularni darovi koji donose svjetlost i nadu u život osobe koja ih prima. Personalizirani stakleni anđeli podižu tu jedinstvenost na višu razinu, čineći svaki komad posebnim i dragocjenim izrazom ljubavi i pažnje.

Umjetnički Izraz Ljubavi

Personalizirani stakleni anđeli nisu obični ukrasi; oni su unikatni umjetnički izrazi. Svaki komad je pažljivo izrađen rukom, oblikovan i ukrašen s posebnom pažnjom i kreativnošću. Osim samog oblika, personalizacija dodaje posebnu vrijednost. To može uključivati graviranje imena, datuma, posebnih poruka ili simbola koji su značajni za osobu kojoj je darovan anđeo.

Duhovna i Emocionalna Vrijednost

Stakleni anđeli često se povezuju s duhovnošću i duhovnim zaštitom. Oni simboliziraju zaštitu, mir i nadu, te se smatraju zaštitnicima i vodičima u teškim trenucima. Personalizacija dodatno pojačava tu duboku duhovnu povezanost, čineći staklenog anđela simbolom osobne podrške i ljubavi.

Raznolikost Stilova i Dizajna

Personalizirani stakleni anđeli dolaze u raznim stilovima i dizajnima. Od jednostavnih, suptilnih oblika do složenih i raskošnih detalja, postoji nešto za svakoga. Ovisno o ukusu i osobnim preferencijama, možete odabrati anđela koji će najbolje odražavati osobnost osobe kojoj je namijenjen.

Svestran Dar za Razne Prigode

Personalizirani stakleni anđeli su svestran dar koji može biti prikladan za mnoge prigode. Bez obzira radi li se o rođendanu, vjenčanju, krštenju, ili žalosti i sućuti, ovaj dar donosi utjehu, nadu i sjećanje na poseban trenutak. Osim toga, personalizacija omogućuje da dar bude još značajniji i osobniji.

Personalizirani stakleni anđeli predstavljaju savršen spoj umjetnosti, duhovnosti i osobne pažnje. Kroz pažljivo odabrane oblike, dizajn i personalizaciju, ovi prekrasni ukrasi postaju ne samo fizički poklon, već i izraz dubokih emocija i ljubavi. Bilo da ih darujete ili primate, personalizirani stakleni anđeli nose duhovnu vrijednost i emocionalnu snagu koja ih čini posebnim izrazom ljubavi i pažnje.

Categories: proizvodi