Vlasnica

Marika Orlic

Vlasnica

Marika Orlic

Atelier Majita

Kreativni kutak heklanja, štrikanja, izrade suvenira, torbi i igračaka

O meni

Moje ime je Marika Orlić i Domaću radinost imam već nekoliko godina. Osoba sam koja voli boje, miris drva i kombiniranje različitih materijala. U neku ruku sam i kolekcionarka starina i starih stvari kojima mogu udahnuti novi život, prenamijeniti ih i pružiti im novu priliku. I time nekoga usrećiti. Stvarčice proizvodim najčešće prema trenutno dostupnom materijalu kojeg imam. Nastojim iskoristiti što je više moguće materijala reciklažom – trakice od pamučnih majica postaju praktične heklane košarice, kravate dobiju ulogu ručki za torbu, ostatke drvenih letvica pretvaram u zidne ukrase. U svemu tome pomažu mi suprug i kćer.

Ručnim radom počela sam se intenzivnije baviti prije petnaestak godina kada sam imala previše slobodnog vremena koje sam željela iskoristi na što produktivniji način. Moji počeci bili su gipsani odljevi raznih magneta ili visećih ukrasa koje sam nastojala svakim danom sve više usavršavati. Od tih je početaka kroz moje ruke prošlo neizmjerno puno različitog materijala, boja i ukrasa. Danas sam izrazito ponosna na svoje proizvode koji su dio kućanstava u mnogim gradovima i državama diljem svijeta.

Sve što ćete vidjeti na mom profilu je original. I svaki je predmet izrađen s ljubavlju. Kupnjom handmade proizvoda nećete kupiti samo stvar, nego i veliku dozu ljubavi i strasti koju u njih ulažem. Nadam se da ću vam svojim proizvodima poslati i pozitivnu energiju koja će vam uljepšati dan

Izdvojeni proizvodi

neki od mojih proizvoda

Kontaktiraj me

Imate li pitanja o mojim proizvodima – slobodno se javite

Pravila privatnosti

Info

Domaća radinost Ivica Orlić
Vela draga 9, 51521 Punat
OIB: 66197221802

0