Vlasnica

Lea Vavra

Vlasnica

Lea Vavra

Proizvodnja rukom rađenih interaktivnih igračaka za djecu

Kištra je dizajnerska firma smještena u Zagrebu, fokusirana na izrađivanje igračaka za djecu.

Istraži šarene maštotvorine
iz srca Zagreba

Gumbeki

Gumbeki su šaroliki i modularni plišanci koji potiču kreativnost, a kroz igru pospješuju motoričke sposobnosti. U dom dolaze nedovršeni, tako da svako dijete može stvoriti vlastitu igračku.

Filceki

Filceki su simpatični likovi koje djeca sama šivaju. Mališani ih dobivaju u obliku “uradi sam” kompleta u kojem se nalazi sve potrebno za izradu vlastite igračke.

Zmijice

Zmijice su svoju popularnost stekle u dućanu Igračke Vavra, a sada se vraćaju u novom ruhu. Male Zmijice dostupne su klasične i sa žicom. Zmijice sa žicom mogu se manipulirati i oblikovati po želji.

Sunčeko

Sunčeko je veseli plišanac za najmlađe koji im zbog kontrasnih boja i uzoraka pomaže razviti mišiće oka.

Proizvodi po narudžbi

Imate svoju ideju za punjenu igračku? Lika s crteža vašeg djeteta ili svoju zamisao iz djetinjstva?

Uplišanjujemo vaše želje!

O nama

Kištra je dizajnerska firma smještena u Zagrebu. Srž našeg poslovanja je proizvodnja interaktivnih, ručno rađenih igračaka za djecu.

Potječemo od starozagrebačke firme Igračke Vavra od koje smo zadržali ljubav prema igračkama i kvalitetnim, ručno izrađenim proizvodima.

Vjerujemo da igra, osim što je zabavna, može biti inteligentna, poticajna te pogodna za zdravlje djeteta. vi naši proizvodi su ručno rađeni s puno ljubavi i pažnje, a ono što ih čini posebnima je svrsishodan dizajn koji pomaže pri usavršavanju finomotoričkih i razvoju kreativnih vještina svakog djeteta.

Odgovorno poslovanje

U slučaju da se vaši Gumbeki umore od igre i zatrebaju im dodatni šavovi, pošaljite nam ih i ostvarite popust pri kupnji novog Gumbeka. Trudimo se Gumbekima dati što dulji život.  Vaše stare Gumbeke popravljamo i šaljemo onima u potrebi – u novi dom koji nam možete pomoći odabrati. One sasvim dotrajale rastavljamo i od njih krpamo dekice koje šaljemo u životinjske azile.

U krajnjem slučaju, tekstil recikliramo.

Naš tim

Direktorica i vrhovna kreativka Kištre, izumiteljica Gumbeka i drugih maštotvorina, Lea Vavra je diplomirana dizajnerica koja kroz fakultet i kreativne suradnje stječe iskustvo s kojim se upušta u zastrašujuću ali uzbudljivu avanturu vođenja svoje firme. Kištru vidi kao nastavak svoje obiteljske, ali i jedne zagrebačke, tradicije s ljubavlju ručno rađenih igračaka i šarolikih kreacija.

Suradnici

Uz Leu ucijelu priču su uključeni Iva Gotlin, marketinška čarobnjakinja zadužena za dobroglasje Kištre i naših šarenih šašavaca, Vanja Perković, nagrađivani zagrebački dizajner te Vedran Husremović, meštar od riječi i kreativna posvuduša.

U medijima

KIŠTRA j.d.o.o.
Kneza Mislava 15
10 000 Zagreb

Kontakt

Pravila privatnosti

0