Vlasnica

Ivana Varjačić

Vlasnica

Ivana Varjačić

Landavia art

100 % vlastita proizvodnja, kreacije i mašta

Dobrodošli! Moje ime je Ivana Varjačić i ovo je stranica posvećena potrazi za kreativnošću.

Pogledaj sve proizvode

Kada razmišljaš kako želiš nacrtati onu najljepšu sliku, kada zamišljaš da želiš sašiti onu predivnu haljinu, kada pomisliš da želiš napisati onu zanimljivu priču, dogoditi se trenutak kada odlučiš da te želje počnu biti tvoja stvarnost. Želja je pokretač, nadahnuće, a tada slijedi rad i trud, marljivost i napor.

Otvorila sam svoj obrt Landavia-art vođena željom za stvaranjem, nakon 15 godina rada u administraciji evo jedan se kreativac ohrabrio izaći iz svoje zone ugodnosti i prepustiti se poslovnom svijetu.

Krojiti ću, šivati ću, fotografirati ću, slikati ću, pisati ću i sva će se ta ću prezentirati Vama, mojim kupcima i prijateljima. Radujem se što će Vam se putem moje stranice i putem društvenih mreža moći prikazati moj rad i cijenim svaki trenutak koji ću provesti u kontaktu sa Vama.

Stvorenim smo da stvaramo …

Prođi dlanom po orošenoj travi u zoru, budan a zatvorenih očiju. I onda na tom dlanu osjeti vodu koja ispire svako zrno nečistog treperenja u tvojoj duši.

Landavija ima travnjake zelene, jutra puna rose, sunce žuto i šarene cvjetove. Ništa posebno, zar ne? A zašto je onda nazvah tako, samo iz svoje mašte ili da i vama otvorim inspiraciju za maštu. Što želite?

Kročiti u svijet gdje nepoznato ono lijepo je, gdje postavljate pitanja i otvarate odgovore, gdje vas drže, a slobodni ste, gdje nemate a bogati ste, gdje letite a čvrsto na zemlji stojite. Tamo gdje ste vi u sebe zagledani, radosni, kroz rosu ruku oprali, gdje mjesto svoje pronašli ste i znadete, tu ste sigurni.

Uđite, slobodno, Landaviju upoznajte.

Kontaktirajte me

Landavia art, obrt za usluge i izradu, vl. Ivana Varjačić

Adresa

Baradin prilaz 11, Zagreb

Pravila privatnosti

0