Vlasnica

Milica Marjanović

Vlasnica

Milica Marjanović

izrada krpenih lutaka

Lutke by Mila

Dekorativne, kolekcionarske i unikatne krpene lutke za sve prigode

o nama

Lutke by Mila

Moje ime je Milica Marjanović iz Slavonskog Broda. Izradom lutaka sam se počela baviti spontano, prije tri godine. Jedna malena djevojčica i njen prvi rođendan su me potakli da izradim nešto posebno i unikatno, nešto što se u trgovinama ne može pronaći. Sve što sam našla u trgovinama, na temu lutaka, bilo je plastično ili sintetičko. Tako sam krenula u istraživanje o tome kako se lutke rade i s kojim materijalima. U početku sam radila lutke raznim tehnikama i od raznih materijala i poklanjala svim svojim nećacima i nećakinjama. Nakon nekog vremena se otvorila mogućnost suradnje s lokalnom turističkom zajednicom To je ubrzalo moju odluku da otvorim domaću radinost i krenem prodavati svoje lutke.

U vrlo kratkom roku sam registrirala domaću radinost i u svom stanu sam si napravila kutak gdje stvaram svoje lutkice. Svi ukućani pomažu sugestijama, pomoći oko punjenja, slanja paketa itd. Zaista smo dobar uigrani tim. U našoj maloj obiteljskoj radionici izrazito pazimo na kvalitetu izrade. U našem radnom prostoru nema duhanskog dima, domaćih životinja niti štetnih kemikalija. Za izradu lutaka isključivo koristim kvalitetne materijale poput organskog pamuka ili lana po standardu Oeko-tex. Svi materijali su izvorno EU ili USA podrijetla, kupljeni u Hrvatskoj, Sloveniji ili Njemačkoj.

Od nedavno sam počela raditi Waldorf lutke za koje mi je inspiracija bila moja malena tek rođena nećakinja Maris. Dugo mi je trebalo da nabavim kvalitetan materijal kako bih mogla slijediti sva pravila koja su vezana za tehniku izrade Waldorf lutke. Waldorf lutke radim isključivo po narudžbi i njihova je čar što niti jedna lutka nije ista. Moje lutke su dekorativne, kolekcionarske i unikatne. Kupuju ih svi uzrasti za razne prigode kao što su krštenja, babinje, pričesti, rođendani ili jednostavno kupuju kao ukras za dom.

Postoje ljudi kao ja, koji se nikada ne prestaju igrati.

Kontakt

Imate li pitanja o našim unikatnim lutkama – slobodno nas kontaktirajte.

Pravila privatnosti

Lutke by Mila

Domaća radinost vl. Milica Marjanović

Naselje Marsonia 13, 35 000 Slavonski Brod

OIB: 76479249094

pratite nas

0