Vlasnica

Dubravka Horvat Kipčić

Vlasnica

Dubravka Horvat Kipčić

Oleum

Poklonite doživljaj vašim osjetilima

Predivni i prirodni mirisni suveniri koje izrađuje Dubravka Horvat Kipčić

Sapuni

Svijeće

Mirisne soli

O nama

Pokretač brenda Oleum sam ja, Dubravka, a Oleum je nastao iz moje velike ljubavi prema prirodi i životinjama. Ta ljubav me nekako spontano usmjerila prema korištenju prirodnih proizvoda i ono što je meni bilo bitno željela sam približiti i drugima: da sami osjete snagu prirode, da razviju poštovanje prema našem planetu i da pronađu zadovoljstvo u malim, svakodnevnim stvarima. Kako sam to namjeravala postići? Jednostavno! Krenula sam od sebe, od onoga u što vjerujem i osjećam i s puno pažnje osmislila proizvode koji će spojem najboljeg iz prirode pozitivno djelovati na naša osjetila

Što me motivira?

Jednom kada sam ja dala priliku prirodnim proizvodima, jednom kada sam osjetila razliku, više se nisam željela vratiti na staro. To iskustvo htjela sam omogućiti i svojoj okolini: da propituju, da se osvještavaju, da čine nešto dobro i za sebe i za okolinu, a pritom da i uživaju. I tako se moja zanimacija laganim koracima pretvorila u kreativni posao.

Zašto ime Oleum?

Oleum na latinskom znači ulje, a glavni sastojak većine mojih proizvoda je upravo ulje – vrlo jednostavno i logično, zar ne?

Kako nastaju Oleum proizvodi?


Eksperimentiranjem! Isprobavanjem različitih recepata i omjera, uživanjem u igri boja i mirisa, sve dok god se ne stvori idealna kombinacija. Neprestano istražujemo, usavršavamo i kreativno nadopunjavamo kolekciju, ne bi li se i vi zaljubili u Oleum na prvi pogled i miris!

Kontakt

Oleum Trade

Vurovčica 40,
10000 Zagreb

Pravila privatnosti

0