Customer reviews

Reviews

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Poster od tekstila – TUKAN

717.30 kn

Tekstilni poster tukana unikatna je dekoracija za koju god poželiš prostoriju tvoga doma. Ručno je rađen apliciranjem svakog pojedinog elementa na troslojnu podlogu kako bi se postigla punoća i što ljepša tekstura.

Ne možeš odlučiti gdje ga staviti? Nema problema, najbolje da preleti cijeli stan kao da je u tropskoj šumi Južne Amerike. Od dnevnog boravka, kroz hodnik do jedne sobe pa druge, kada ogladni onda na par dana u kuhinju pa na osvježenje u kupaonicu. Pa da, od tekstila je tako da nema problema ni ako se zamusa u kuhinji niti ako se smoći u kupaonici. Samo se čuvaj kljuna, kažu da reže poput pile.

Pazi sad ovo…možeš ga koristiti dvostrano! To znači da u cijeni 1 zapravo dobivaš 2 postera.
Tmurni su dani i baš ti nekako trebaju boje, osjećaj topline, veselja, karnevala. Evo ga, baš takav šareni, veseli, razigrani. Možda bi ipak nešto mirnije, profinjeno, monokromatski? Može i to, samo okreni poster na drugu stranu i čarolija je tu.

Poster koji mogu prati…e to još nisam čula. Naravno da da, samo nježno, do 30 °C uz dodatak maramica za upijanje boja (bez izbjeljivača). Ako ti se baš pegla…samo naprijed, ali opet lagano (najbolje preko krpe).
Ne brini, sletjeti će sigurno zapakiran u valjkastoj tubi za poštu ravno na tvoju adresu.

Dimenzije: 52 x 90 cm

Vrijeme potrebno za izradu: 5-7 radnih dana
Nakon narudžbe ručno izrađujem vaš omiljeni proizvod. Boje i dimenzije mogu minimalno odstupati od navedenog obzirom na ručnu izradu i trenutno dostupne materijale.

Dizajn by Viktor Pavić

Vješalica za poster nije u cijeni!

Dodatne informacije

Materijal

Tkanina

* Proizvod može minimalno odstupati u dimenzijama/težini/volumenu.

Cijena proizvoda
Ukupno dodatnih opcija:
Sveukupno:

Brza i sigurna dostava

Izrađeno u Hrvatskoj

Plaćanje pouzećem,
karticama, e-bankarstvom ili Keks pay.
0