Customer reviews

Reviews

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Prekrivač/prostirka za igru – ŠUMSKE ŽIVOTINJE

999.00 kn

Prekrivač/prostirka za igru dekorativne, ali i edukativne namjene – ŠUMSKE ŽIVOTINJE

Ovaj bajkoviti lagani prekrivač/prostirka za igru vodi vaše mališane u svijet šume i njezinih stanovnika. Djeci, roditeljima, bakama i djedovima šumski će likovi  zagolicati maštu i nastat će tko zna kakve sve nove priče, bajke, basne, a možda i pjesme. Imena životinjica doći će kao mala pomoć pri učenju slova i novih riječi. Nježne pastelne boje djeluju umirujuće i lako će se uklopiti u svaki interijer.

Bogata tekstura dobivena je tehnikom Free Motion Quilting ili prostoručnog prošivanja/kviltanja pri kojoj se pojedini dijelovi kvilta kviltaju tj. prošivaju različitim dizajnima. Tako je kod šumskih životinja upotrebljena metoda Echo Quilting prateći konture svake pojedine životinje što na stražnjoj strani prekrivača također ocrtava pojedinu životinju, a na sivoj podlozi tzv. Woodgrain Quilting koji dočarava teksturu drva što upotpunjuje šumsku atmosferu. S obzirom na to da su obrisi životinjica kviltanjem iscrtani i sa stražnje strane na sivoj podlozi male će glavice moći igrati igru pogađanja, a moći ćete im i pomoću linija koje se poput jeke šire oko životinja vizualno dočarati širenje zvuka u prostoru.

No pustimo sada znanost…najslađe će nakon svih tih pitanja, slatkih rasprava i ispričanih priča biti ušuškati se u topli i nježni zagrljaj šume iz mašte i nastaviti sanjati neke lijepe šumske snove.

Dimenzija: 107 (š) x 120 (d) cm

Materijal:

– 100% pamuk (zadovoljava norme kvalitete certifikata Oeko-Tex® Standard 100)   +  vatelin

– likovi životinja printani su TPG bojama koje zadovoljavaju visoke ekološke standarde i propisane su međunarodnim OEKO-TEX® certifikatom (sustav testiranja i certificiranja kvalitete tekstilnih boja koje se koriste u svim tekstilnim printerima, a imaju direktan doticaj s ljudskim tijelom). TPG ima certifikat za ispis na tekstilu za odrasle i djecu uključujući i bebe.

Održavanje:

Prati na 30 °C uz dodatak maramica za upijanje boja (bez izbjeljivača).

Sušiti na zraku.

Nije potrebno glačati.

POKLON ZA VAS: Po želji možete dodati ime osobe ili posvetu u formi dekoriranog teksta otisnutog na platnu i uklopljenog u proizvod sa stražne strane (obzirom na personalizaciju povrat nije moguć).

Vrijeme izrade:  7-10 radnih dana nakon narudžbe.

Pustiti mašti na volju i prepustiti se čaroliji šume i njenih stanovnika!

🦊🐰🐻🐾🦌🦔🐇🦉🐺

Dodatne informacije

Materijal

Vatelin, Pamuk

* Proizvod može minimalno odstupati u dimenzijama/težini/volumenu.

Personalizacija

Cijena proizvoda
Ukupno dodatnih opcija:
Sveukupno:

Brza i sigurna dostava

Izrađeno u Hrvatskoj

Plaćanje pouzećem,
karticama, e-bankarstvom ili Keks pay.
0