Vlasnice

Nina i Mia

Vlasnice

Nina i Mia

vitrum in fabula

Unikatan, suvremeni nakit za svaki dan

unikatni predmeti

Istraži proizvode

o nama

Vitrum in Fabula

Vitrum in Fabula (lat. Staklo u Bajci), nastao je 2016. godine u Puli, nakon desetak godina rada u tehnici fuzije stakla. Potpisuju ga Nina i Mia, mama i kćer, akademske umjetnice.

Staklo je iznimno interesantan, ali i dvoličan medij – s jedne strane nježan i krhak, a s druge moćan i hladan. Upravo ga ta kontrapozicija čini jedinstvenim. Ideje s papira postaju staklo, jedna organska cjelina isprepletenih linija. Boje su markantne, zavodljive i mistične. Ovaj kolorizam nam daje mogućnost kreiranja elegantne i jake kolekcije nakita, stvarajući novu vizualnu igru koja ne prolazi neprimjećeno.

Koristimo visokokvalitetno umjetničko staklo koje je laboratorijski proizvedeno. Naše kolekcije, kao i sama paleta boja, zamišljene su imajući na umu osobe koje će ih nositi, njihove želje i snove. To je ideja vodilja našeg branda – želimo da tko nosi Vitrum in Fabula uživa u najboljoj verziji svoje osobnosti, stvarajući svoje unikate parove, kombinacijama boja i komada iz različitih kolekcija – svakodnevno otkrivajući umjetnika u sebi.

kontakt

Javite nam se

Pravila privatnosti

Vitrum in Fabula

Zagrebačka 43, 52100 Pula

OIB: 19456272279

0