Cijena Čišćenja Po Satu 2023

Cijena Čišćenja Po Satu 2023

Dobrodošli u našu agenciju za čišćenje, gdje vam pružamo najnovije informacije o cijeni čišćenja po satu u 2023. godini. Čistoća je bitna za svako domaćinstvo ili poslovni prostor, i mi smo ovdje da vam pomognemo u održavanju čistog i urednog okruženja.

Kada je u pitanju cijena čišćenja po satu, mi nudimo konkurentne cijene koje odražavaju kvalitet naših usluga. Naš tim je sastavljen od stručnih i iskusnih profesionalaca koji će obaviti sve poslove čišćenja sa pažnjom i preciznošću. Bez obzira da li vam je potrebno redovno čišćenje ili čišćenje nakon renovacije, mi smo tu da pružimo uslugu koja odgovara vašim potrebama.

Naša agencija za čišćenje koristi najnoviju opremu i ekološki prihvatljive proizvode za čišćenje, kako bismo osigurali maksimalnu učinkovitost i minimalan utjecaj na okoliš. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, i radujemo se pružanju vrhunskih usluga čišćenja po konkurentnim cijenama.

Za više informacija o cijeni čišćenja po satu u 2023. godini, kontaktirajte nas danas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Neka vaš dom ili poslovni prostor zasijaju čistoćom uz pomoć naše agencije za čišćenje!

Contents

Cijena Čišćenja Po Satu 2023

Pregled cijene čišćenja po satu u 2023. godini

Cijena čišćenja po satu može varirati ovisno o nekoliko faktora, uključujući vrstu čišćenja, veličinu prostora, težinu zadatka i opseg posla. U nastavku se nalazi pregled očekivanih cijena čišćenja po satu u 2023. godini.

Faktori koji utječu na cijenu čišćenja po satu

1. Vrsta čišćenja: Razine čišćenja se mogu razlikovati, kao i količina vremena i napora potrebnih za svaku vrstu čišćenja. Na primjer, čišćenje poslovnog prostora može biti složenije i zahtijevati više vremena u usporedbi s čišćenjem stambenog prostora.

2. Veličina prostora: Veći prostori zahtijevaju više vremena i resursa za potpuno čišćenje. Stoga, cijena čišćenja po satu može biti veća za veće prostore u usporedbi s manjim prostorima.

3. Težina zadatka: Ako je prostor jako zapušten ili zahtijeva posebne postupke čišćenja, to može utjecati na cijenu čišćenja po satu. Teže zadatke može biti potrebno obaviti sporije i s više detalja, što će rezultirati većom cijenom.

4. Opseg posla: Ako je potrebno obaviti dodatne usluge uz osnovno čišćenje, kao što su pranje prozora, ribanje poda ili čišćenje tepiha, to može utjecati na cijenu po satu.

Tabela sa očekivanim cijenama čišćenja po satu u 2023. godini

Vrsta čišćenja Cijena po satu
Čišćenje stambenog prostora 100 HRK
Čišćenje poslovnog prostora 150 HRK
Čišćenje industrijskog prostora 200 HRK
Specijalizirano čišćenje (npr. čišćenje nakon građevinskih radova) 250 HRK

Važno je napomenuti da su navedene cijene samo smjernice i da se mogu razlikovati ovisno o regiji, konkurenciji i drugim faktorima. Za precizniji i detaljniji izračun cijene čišćenja po satu, preporučuje se kontaktirati odabranu agenciju za čišćenje kako bi se dobio točan cjenik.

Uzimajući u obzir vaše specifične zahtjeve i potrebe, agencija za čišćenje može izraditi prilagođenu ponudu koja će vam omogućiti da postignete čistoću i urednost koju želite za vaš prostor.

Najnovije informacije

Povećanje cijene čišćenja po satu

Naša agencija za čišćenje obavještava klijente da će od 1. siječnja 2023. doći do povećanja cijene čišćenja po satu. Ovo povećanje je rezultat rasta troškova materijala za čišćenje, energije i plaća našeg osoblja. Povećanje cijene čišćenja po satu će nam omogućiti da nastavimo pružati kvalitetne usluge čišćenja uz održavanje visokih standarda.

Nove usluge čišćenja

Kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata, uvodimo nove usluge čišćenja. Sada nudimo profesionalno čišćenje tepiha i tapeciranih namještaja koje će vaš dom ili poslovni prostor održavati čistima i svježima. Naše stručno osoblje koristi posebne metode i opremu za uklanjanje mrlja, prašine i nečistoća s tepiha i tapeciranih površina. Kontaktirajte nas za više informacija o ovim novim uslugama čišćenja.

You might be interested:  Juzni Vetar Serija 2023

Posebna ponuda za nove klijente

Da bismo dobrodošlicu dali našim novim klijentima, nudimo posebnu ponudu. Svi novi klijenti koji se prijave za naše usluge čišćenja do kraja mjeseca dobivaju 10% popusta na prvo čišćenje. Ovo je prilika da isprobate naše usluge čišćenja po povoljnijoj cijeni i uvjerite se u našu profesionalnost i kvalitet. Iskoristite ovu priliku i rezervirajte svoje čišćenje već danas.

Promjene u rasporedu radnog vremena

U skladu s našim nastojanjem da pružimo najbolju moguću uslugu, donosimo promjene u rasporedu radnog vremena. Od sada ćemo raditi i subotom i nedjeljom kako bismo bili što dostupniji našim klijentima. Ako imate posebne zahtjeve za vrijeme čišćenja, slobodno nas kontaktirajte i prilagodit ćemo raspored kako vam najbolje odgovara.

Cjenik čišćenja
Usluga Cijena po satu
Opća čišćenje kuće/stana 100 kn
Čišćenje uredskog prostora 120 kn
Čišćenje tepiha 150 kn
Čišćenje tapeciranih površina 180 kn

Napomena: Cijene su izražene po satu rada. Minimalno vrijeme za čišćenje je 2 sata. Cijene uključuju sve potrebne materijale i opremu za čišćenje.

 • Povećanje cijene čišćenja od 1.1.2023.
 • Uvodimo nove usluge čišćenja – čišćenje tepiha i tapeciranih namještaja
 • Posebna ponuda za nove klijente – 10% popusta na prvo čišćenje
 • Promjene u rasporedu radnog vremena – sada radimo i subotom i nedjeljom

Naša Agencija za Čišćenje

Tko smo mi?

Naša Agencija za Čišćenje je pouzdana i profesionalna tvrtka koja nudi širok spektar usluga čišćenja za poslovne i privatne klijente. Sa iskusnim timom stručnjaka i modernom opremom, pružamo visokokvalitetno čišćenje koje zadovoljava sve vaše potrebe i standarde.

Usluge koje nudimo

 • Čišćenje kuća i stanova
 • Čišćenje ureda i poslovnih prostora
 • Čišćenje nakon građevinskih radova
 • Čišćenje tepiha i tapeciranih namještaja
 • Pranje prozora i fasada

Kvaliteta i pouzdanost

Kod Naše Agencije za Čišćenje, postavljamo visoke standarde kvalitete i pouzdanosti. Naš tim se temeljito obučava i provjerava kako bi osigurao najbolje rezultate. Koristimo samo visokokvalitetne proizvode i opremu, te pratimo najnovije trendove i tehniku čišćenja.

Cijena i plaćanje

Naše cijene čišćenja po satu su konkurentne i prilagođene vašim potrebama. Ponosni smo na transparentnost našeg cjenovnika i ne skrivamo nikakve dodatne troškove. Plaćanje je jednostavno i možete birati između gotovine, kartica ili bankovnog transfera.

Kontaktirajte nas

Za sve vaše potrebe čišćenja, obratite se Našoj Agenciji za Čišćenje. Naš stručni tim će vam rado pružiti sve potrebne informacije i dogovoriti termin za čišćenje. Kontaktirajte nas putem telefona, e-maila ili posjetite našu web stranicu kako biste saznali više o našim uslugama i cijenama.

Cijena Čišćenja Po Satu

Naša agencija za čišćenje pruža uslugu čišćenja prostora po satu. Cijena čišćenja po satu ovisi o nekoliko faktora koji utječu na opseg posla i zahtjevnost čišćenja.

Opseg posla

Jedan od faktora koji utječu na cijenu čišćenja po satu je opseg posla. Opseg posla može varirati ovisno o veličini prostora, broju soba i vrsti površina koje treba očistiti. Što je veći prostor i složeniji posao, to će cijena biti viša.

Zahtjevnost čišćenja

Drugi faktor koji utječe na cijenu čišćenja po satu je zahtjevnost čišćenja. Ako prostor zahtijeva poseban tretman ili koristimo specijalizirane uređaje i sredstva za čišćenje, to može utjecati na cijenu. Također, ukoliko je prostor vrlo prljav ili zahtijeva dodatne radnje kao što su uklanjanje mrlja ili otpadaka, cijena će biti veća.

Cijena po satu

Naša agencija za čišćenje ima konkurentne cijene čišćenja po satu. Točnu cijenu možete dobiti putem besplatne procjene, gdje ćemo uzeti u obzir sve faktore koji utječu na cijenu. Cijena čišćenja po satu uključuje radnu snagu, potrošni materijal i opremu potrebnu za čišćenje.

Za više informacija o cijenama čišćenja po satu i besplatnu procjenu, molimo kontaktirajte našu agenciju za čišćenje putem emaila ili telefona.

Kako se Cijene Usluge Čišćenja

Cena usluga čišćenja zavisi od različitih faktora kao što su:

 1. Vrsta prostora koji se čisti
 2. Veličina prostora
 3. Vrsta i količina nameštaja
 4. Stepen prljavštine
 5. Periodičnost čišćenja

Davanje precizne cene usluga čišćenja je teško bez procene prostora. Naša agencija za čišćenje pruža besplatnu procenu prostora kako bismo mogli da pružimo tačnu cenu.

U zavisnosti od vrste prostora, može se primenjivati različita tarifa. Naša agencija za čišćenje ima fiksnu cenu po satu za redovno čišćenje domova i kancelarija. Za specijalizovano čišćenje kao što su čišćenje nakon građevinskih radova ili dubinsko čišćenje tepiha, cena se može razlikovati i može se naplaćivati po kvadratnom metru, po satu ili na osnovu posebnog dogovora.

Kada je u pitanju periodičnost čišćenja, nudimo različite opcije kao što su jednokratno čišćenje, nedeljno, mesečno ili godišnje čišćenje. Cena usluga će se prilagoditi u skladu sa odabranom periodičnošću.

Prikaz mogućih tarifa za usluge čišćenja:
Vrsta usluge Cena po satu
Redovno čišćenje domova 50 HRK
Redovno čišćenje kancelarija 60 HRK
Čišćenje nakon građevinskih radova 70-100 HRK (po kvadratnom metru)
Dubinsko čišćenje tepiha 80-120 HRK (po kvadratnom metru ili po satu)

Napominjemo da su navedene cene samo orijentacione i mogu se razlikovati u zavisnosti od konkretnog slučaja. Za tačnu cenu usluga čišćenja, molimo vas da nas kontaktirate i dogovorimo detalje.

Čim Utječe na Cijenu Čišćenja Po Satu

Cijena čišćenja po satu može se razlikovati ovisno o nekoliko faktora. Evo nekih čimbenika koji mogu utjecati na cijenu čišćenja po satu:

 • Vrsta usluge: Cijena čišćenja po satu može se razlikovati ovisno o vrsti usluge koju trebate. Na primjer, čišćenje ureda može imati drugačiju cijenu od čišćenja stambenog prostora.
 • Veličina prostora: Veličina prostora koji treba očistiti također može utjecati na cijenu. Veći prostori mogu zahtijevati više vremena i resursa za čišćenje, što može rezultirati većom cijenom.
 • Stanje prostora: Ako je prostor vrlo prljav ili zahtijeva posebne mjere čišćenja, to može utjecati na cijenu čišćenja po satu. Složeniji zadaci zahtijevaju više vremena i stručnosti, što može povećati cijenu.
 • Frekvencija čišćenja: Ako redovito koristite uslugu čišćenja, možda ćete dobiti povoljniju cijenu po satu. U tom slučaju, agencija za čišćenje može ponuditi popuste za česte klijente.
You might be interested:  The Voice 2023 Hrvatska

Uz navedene čimbenike, također se može dogoditi da agencije za čišćenje imaju različite tarife ili politike cijena. Stoga je najbolje kontaktirati agenciju izravno kako biste dobili točne informacije o cijeni čišćenja po satu.

Čišćenje Po Satu vs. Fiksna Cijena

Kada je u pitanju čišćenje prostora, postoji nekoliko načina na koje se formira cijena usluge. Dva najčešća načina su čišćenje po satu i fiksna cijena. Svaki od ovih načina ima svoje prednosti i nedostatke, i važno je da klijent razumije razlike između njih prije nego što donese odluku o tome koji način je najbolji za njihove potrebe.

Čišćenje Po Satu

Čišćenje po satu je način naplate usluga čišćenja koji se temelji na vremenu provedenom čišćenju. Cijena se obično formira na osnovu sata ili polusatne tarife. Ovaj način cijenjenja je fleksibilan i omogućava klijentima da plaćaju samo za stvarno utrošeno vrijeme čišćenja. Također, ovo je dobra opcija za klijente koji žele kontrolirati troškove i imaju specifične potrebe u vezi sa vremenom čišćenja.

Međutim, čišćenje po satu može biti skuplje nego fiksna cijena, posebno u slučajevima kada je potrebno dosta vremena za čišćenje. Također, klijentima može biti teže planirati budžet jer se cijena može promijeniti ovisno o vremenu utrošenom na čišćenje.

Fiksna Cijena

Fiksna cijena je način naplate usluga čišćenja u kojem se unaprijed dogovara fiksna suma novca za pružanje usluge čišćenja. Ovaj način cijenjenja je prednostan za klijente koji žele jasno i unaprijed definirane troškove i koji imaju konkretni budžet za čišćenje.

Fiksna cijena može biti povoljnija od čišćenja po satu za klijente koji imaju velike površine koje se redovno čiste. Međutim, ovaj način može biti manje fleksibilan jer ne uzima u obzir promjene u potrebama klijenta. Ako se pojave dodatni zahtjevi ili ako je potrebno više vremena za čišćenje, klijent će morati plaćati dodatno.

Usporedba Čišćenja Po Satu i Fiksne Cijene
Čišćenje Po Satu Fiksna Cijena
Prednosti
 • Fleksibilno plaćanje samo za utrošeno vrijeme
 • Kontrola troškova
 • Jasno definirani troškovi
 • Povoljnije za velike površine
Nedostaci
 • Može biti skuplje za dugo čišćenje
 • Teže planiranje budžeta
 • Manje fleksibilno
 • Dodatni troškovi za promjene ili više vremena

U konačnici, izbor između čišćenja po satu i fiksne cijene ovisi o vašim individualnim potrebama i preferencijama. Važno je temeljito razmotriti sve faktore i dogovoriti se sa agencijom za čišćenje o najboljoj opciji za vas.

Najnovije Informacije o Cijeni Čišćenja

Cijene Čišćenja Po Satu

Naša agencija za čišćenje je ažurirala cijene čišćenja po satu u 2023. godini. Ovdje su najnovije informacije:

Usluga Cijena po satu
Općenito čišćenje kuće/stana 100 kn
Čišćenje ureda 120 kn
Čišćenje apartmana 150 kn
Čišćenje poslovnog prostora 200 kn

Molimo Vas da imate na umu da su cijene samo smjernice i da se mogu promijeniti ovisno o specifičnim zahtjevima i uvjetima čišćenja.

Faktori koji mogu utjecati na cijenu čišćenja

Postoje razni faktori koji mogu utjecati na cijenu čišćenja. Evo nekoliko čimbenika koje biste trebali uzeti u obzir:

 • Veličina prostora koji se čisti – veći prostori obično zahtijevaju više vremena i resursa za čišćenje, pa se cijena može povećati.
 • Stupanj prljavštine – ako je prostor jako prljav i zahtijeva intenzivno čišćenje, može se primijeniti dodatna naknada.
 • Dodatne usluge – ukoliko želite dodatne usluge poput pranja prozora, pranja tepiha ili čišćenja peći, to može dodatno utjecati na cijenu.

Obavezno nas kontaktirajte da biste dobili točan i prilagođen cjenik za vaše specifične potrebe čišćenja.

Zadržavamo pravo promjene cijena u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Molimo vas da provjerite našu službenu web stranicu ili nas kontaktirate za najnovije informacije o cijenama.

Novi Standardi u Cijeni Čišćenja

U današnjem svijetu, sa sve većim zahtjevima za čistoćom i higijenom, agencije za čišćenje moraju se prilagođavati novim standardima kako bi osigurale kvalitetnu uslugu po pravičnoj cijeni. Evo nekoliko novih standarda u cijeni čišćenja koji su postali popularni u posljednje vrijeme:

1. Cijena po kvadratnom metru

Jedan od novih načina određivanja cijene čišćenja je po kvadratnom metru. Ovaj pristup omogućava preciznije izračunavanje cijene ovisno o veličini prostora koji treba očistiti. Na taj način klijenti plaćaju samo za količinu posla koju zapravo treba obaviti.

2. Cijena po satu

Iako cijena po kvadratnom metru postaje sve popularnija, cijena po satu još uvijek je često korištena metoda. Ova metoda se posebno koristi kada je teško procijeniti koliko vremena će biti potrebno za čišćenje ili ako se zahtijeva dodatna usluga poput pranja prozora ili dubinskog čišćenja.

You might be interested:  Večera Za 5 Na Selu Forum 2023

3. Cijena po tipu čišćenja

Još jedan novi pristup određivanju cijene čišćenja je po tipu čišćenja. Ovisno o vrsti posla, kao što su kućno čišćenje, uredsko čišćenje ili industrijsko čišćenje, cijena se može razlikovati. To osigurava da klijenti plaćaju samo za specifične usluge koje im trebaju.

4. Fiksna cijena po projektu

4. Fiksna cijena po projektu

Za neke projekte sa jasno definiranim obimom i trajanjem, agencije za čišćenje mogu ponuditi fiksnu cijenu po projektu. Ovo je pogodno kada je potrebno obaviti jednokratno ili periodično čišćenje, kao što su čišćenje nakon građevinskih radova ili redovito održavanje.

5. Paketi usluga

Mnoge agencije za čišćenje sada nude pakete usluga, gdje klijenti mogu odabrati kombinaciju usluga po posebnoj cijeni. Na primjer, paket može uključivati ​​čišćenje podova, prozora i tepiha. Ova fleksibilnost omogućava klijentima da prilagode usluge svojim potrebama i budžetu.

Usporedba različitih metoda određivanja cijene čišćenja
Metoda Prednosti Nedostaci
Cijena po kvadratnom metru + Precizno određivanje cijene ovisno o veličini prostora – Ne uzima u obzir dodatne zahtjeve ili prljavštinu
Cijena po satu + Fleksibilnost za projekte različite složenosti – Teško procijeniti ukupnu cijenu unaprijed
Cijena po tipu čišćenja + Prilagođena cijena prema vrsti posla – Može biti složeno kontrolirati trošak
Fiksna cijena po projektu + Jasno definirana cijena za određeni obim posla – Može biti nepovoljno za promjene u zahtjevima
Paketi usluga + Mogućnost prilagodbe usluga prema potrebama klijenta – Određene usluge mogu biti nepotrebne ili nedovoljne

Novi standardi u cijeni čišćenja nude klijentima veću transparentnost i prilagodljivost u odabiru usluga i plaćanju. Bez obzira na metodu odabira cijene, važno je da agencija za čišćenje pruži kvalitetnu uslugu koja ispunjava očekivanja i osigurava čistoću prostora.

Predviđanja Cijena za 2023. Godinu

2023. godina donosi nekoliko predviđanja u vezi cijena čišćenja po satu. S obzirom na ekonomske trendove i promjene na tržištu, očekuje se nekoliko mogućih promjena u cijenama za usluge čišćenja.

Povećanje cijena usluga

Jedno od predviđanja je povećanje cijena usluga čišćenja po satu. Očekuje se da će cijene rasti zbog povećanja troškova sirovina i opreme za čišćenje, kao i povećanja plaća zaposlenika. Također, tržište usluga čišćenja sve više prepoznaje važnost kvalitete usluge, što može povući za sobom i povećanje cijena.

Konkurencija utječe na cijene

Konkurencija među agencijama za čišćenje također može utjecati na cijene. S porastom broja agencija i samostalnih čistača, očekuje se da će se konkurencija pojačati. To može rezultirati smanjenjem cijena usluga čišćenja kako bi privukli klijente i zadržali konkurentnu prednost na tržištu.

Sezonalnost utječe na cijene

Još jedan faktor koji može utjecati na cijene čišćenja po satu je sezonalnost potražnje. U nekim dijelovima godine, poput ljeta i prazničnih razdoblja, potražnja za uslugama čišćenja može biti veća. To može dovesti do povećanja cijena usluga kako bi se iskoristila povećana potražnja. S druge strane, u manje natečenim razdobljima godine, cijene mogu biti niže kako bi se privukli klijenti.

Predviđanja nisu konačna

Važno je napomenuti da su ova predviđanja za 2023. godinu samo projekcije i da stvarne cijene mogu biti promijenjene ovisno o različitim faktorima. Konačne cijene će ovisiti o konkurenciji na tržištu, razini potražnje i drugim vanjskim čimbenicima. Važno je da potencijalni klijenti kontaktiraju agencije za čišćenje kako bi se informirali o aktualnim cijenama i dogovorili individualne uvjete.

FAQ:

Koliko košta čišćenje po satu u 2023. godini?

Cijena čišćenja po satu u 2023. godini se može razlikovati ovisno o agenciji za čišćenje. Prosječna cijena čišćenja po satu može biti između 50 i 100 kuna.

Koje su najnovije informacije o cijeni čišćenja po satu?

Najnovije informacije o cijeni čišćenja po satu mogu se dobiti kontaktiranjem agencija za čišćenje u vašem području. Cijene se mogu razlikovati ovisno o regiji i vrsti usluga koje se pružaju.

Kako se cijena čišćenja po satu može razlikovati?

Cijena čišćenja po satu može se razlikovati ovisno o različitim faktorima. Neki od tih faktora uključuju: vrstu prostora koji se čisti, opseg posla, vrijeme koje je potrebno za obavljanje čišćenja i lokaciju.

Koje su prednosti agencija za čišćenje?

Agencije za čišćenje nude mnoge prednosti. Neki od njih su: kvalitetno čišćenje od strane obučenog osoblja, ušteda vremena i truda, fleksibilnost u odabiru rasporeda čišćenja i profesionalna oprema i sredstva za čišćenje koja se koriste.

Kako mogu kontaktirati agenciju za čišćenje?

Agenciju za čišćenje možete kontaktirati putem telefona, e-pošte ili putem njihove web stranice. Obično nude kontakte na svojim web stranicama ili u online direktorijima poslovnih usluga.

Koliko dugo traje čišćenje po satu?

Trajanje čišćenja po satu može se razlikovati ovisno o veličini prostora, opsegu posla i vrsti usluga koje su potrebne. Uobičajeno trajanje čišćenja može biti od jednog do nekoliko sati, ovisno o potrebama klijenta.

Koje vrste prostora mogu biti obuhvaćene čišćenjem po satu?

Čišćenje po satu može se primijeniti na različite vrste prostora, uključujući: kuće, stanove, urede, trgovine, restorane, hoteli, škole i mnoge druge. Agencije za čišćenje obično pružaju usluge čišćenja za razne vrste prostora.

Categories: 2023hr