Ljubav Je Na Selu 2023 Kandidatkinje

Ljubav Je Na Selu 2023 Kandidatkinje

Omiljeni hrvatski dating show “Ljubav Je Na Selu” se uskoro vraća s novom sezonom punom uzbudljivih iznenađenja. Ovog puta, imamo priliku upoznati nove kandidatkinje koje će se boriti za ljubav na seoskom imanju. Spremite se za vrhunsku zabavu uz romantične trenutke, šaljive situacije i nevjerojatne ljubavne priče!

U novoj sezoni “Ljubav Je Na Selu”, upoznat ćemo prekrasne i hrabre žene iz različitih dijelova Hrvatske. Svaka od njih ima jedinstvenu priču i snove koje želi ostvariti pronaći ljubav svog života. Pažljivo odabrane kandidatkinje sigurno će vas očarati svojom iskrenošću, duhovitošću i otvorenošću.

Upoznajte Juliju, hrabru i neovisnu ženu iz Dalmacije koja sanja o srodnoj duši s kojom bi mogla dijeliti svoju strast prema morskim avanturama. Anita iz Slavonije nije samo majka i baka, već i neustrašiva vozačica traktora koja traži osobu koja će voljeti polje i na njoj koračati zajedno s njom. Ivana iz Zagorja ima zlatno srce i istančanu intuiciju za čitanje kave, a želi pronaći partnera s kojim bi mogla uživati u mirnoj i skladnoj obiteljskoj atmosferi.

Naša nova sezona “Ljubav Je Na Selu” donosi nevjerojatne priče o ljubavi koju ne smijete propustiti. Pridružite nam se kako bismo zajedno pratili čaroliju romance na seoskom imanju i upoznali hrabre žene koje će se boriti za svoju sreću. Budite spremni na uzbuđenja, suze, smijeh i najromantičnije trenutke koje vam ova popularna emisija donosi.

Ljubav je na selu 2023 kandidatkinje

Ljubav je na selu 2023 kandidatkinje

Ljubav je na selu je popularna hrvatska televizijska emisija koja spaja samce iz ruralnih dijelova Hrvatske. U 2023. godini, emisija donosi nove kandidatkinje koje će se boriti za ljubav svojih života.

Ove godine, Ljubav je na selu očekuje pravi spektakl sa raznolikom skupinom kandidatkinja. Svaka od njih ima svoje jedinstvene osobine i ciljeve u potrazi za srodnim dušama. Ovaj zanimljivi mix žena obećava uzbudljivu sezonu!

Evo nekih od kandidatkinja:

 • Jelena: Šarmantna dvadesetpetogodišnjakinja koja traži iskrenu i vjernu vezu.
 • Marija: Strastvena poljoprivrednica koja sanja o pronalasku partnera koji će s njom dijeliti njenu strast za radom na zemlji.
 • Ana: Optimistična tridesetogodišnjakinja koja se nada pronaći emotivnu podršku u budućem partneru.
 • Kristina: Nesputana umjetnica koja voli prirodu i traži muškarca koji dijeli njezinu ljubav prema umjetnosti.

Ove hrabre kandidatkinje su spremne otputovati u ruralna područja Hrvatske kako bi upoznale svoje potencijalne partnere. Emisija će pratiti njihov put u potrazi za ljubavlju i pružiti im priliku da se upuste u romantične avanture na selu.

Kandidatkinje
Ime Starost Cilj
Jelena 25 Iskrena i vjerna veza
Marija 30 Partner za rad na zemlji
Ana 30 Emotivna podrška
Kristina 28 Partner s ljubavlju prema umjetnosti

Ljubav je na selu 2023 donosi novo uzbuđenje i romansu na male ekrane. Ostaje nam samo da vidimo koje će kandidatkinje pronaći ljubav na selu!

Upoznajte nove učesnice nove sezone!

 • Elena

  Starost: 28 godina

  Profesija: Profesorica

  Interesovanja: Sport, putovanja, gastronomija

 • Marta

  Starost: 25 godina

  Profesija: Modna dizajnerica

  Interesovanja: Moda, umetnost, muzika

 • Ana

  Starost: 30 godina

  Profesija: Poljoprivrednica

  Interesovanja: Priroda, baštovanstvo, životinje

Najupečatljivije kandidatkinje za Ljubav je na selu 2023!

1. Ana

Ana je 25-godišnja mlada žena koja dolazi sa sela i ima svoju farmu. Sa dugom smeđom kosom i zelenim očima, Ana plijeni pažnju svojom prirodnom ljepotom. Ona je vredna, ambiciozna i marljiva osoba koja je spremna da pruži svoju ljubav i podršku svom izabraniku.

You might be interested:  Natječaj Za Najam Gradskih Stanova Zagreb 2023

2. Marta

Marta je simpatična i duhovita žena koja dolazi iz malog sela. Sa svojom kratkom plavom kosom i smeđim očima, Marta ima slatko lice i osmeh koji osvaja srca. Ona je pravilna i brine se o svom tijelu, što je vidljivo po njenom vitkom tijelu. Marta želi naći muškarca koji će je voljeti i cijeniti.

3. Petra

Petra je 30-godišnja mlada žena koja živi na selu sa svojom porodicom. Sa svojom dugom crnom kosom i smeđim očima, Petra izgleda kao prava diva. Ona je inteligentna i vesela osoba koja želi pronaći svog životnog saputnika. Petra voli da kuva, peče kolače i brine o domaćinstvu.

4. Ivana

Ivana je vesela i iskrena osoba koja voli provoditi vrijeme u prirodi. Sa dugom plavom kosom i plavim očima, Ivana izgleda kao sirena iz bajke. Ona je hrabra i spremna za avanture, ali isto tako želi da ima stabilan odnos sa svojim partnerom. Ivana je ljubiteljica domaćih životinja i voli raditi na polju.

5. Katarina

Katarina je mlada žena koja radi u banci, ali čežnja je vodi na selo. Sa svojom smeđom kosom i smeđim očima, Katarina ima privlačnu i profinjenu pojavu. Ona je elegantna i ima dobar ukus za modu. Katarina je nježna i osjećajna osoba koja je spremna otvoriti svoje srce za pravog muškarca.

Ovo su samo neke od nevjerojatnih kandidatkinja za novu sezonu “Ljubav je na selu” u 2023. godini. Ove hrabre žene imaju mnogo toga za ponuditi i nadamo se da će pronaći pravu ljubav na selu!

Novo izdanje Ljubav je na selu donosi nove ljubavne priče!

Popularna emisija “Ljubav je na selu” se vraća sa svježim izdanjem i donosi nove ljubavne priče koje će nas oduševiti i zabaviti! Ova popularna emisija je već osvojila srca mnogih gledatelja sa svojom jedinstvenom kombinacijom romantike, seljačkog života i neočekivanih obrata. Novo izdanje donosi nove kandidatkinje koje su spremne da pronađu svoju srodnu dušu među šarmantnim farmerima iz Hrvatske.

Očekujte vrele ljubavne veze, strastvene poljupce i neizvjesnost koja prati ove ljubavne avanture na seoskom imanju. Gledatelji će imati priliku da upoznaju raznovrsne i interesantne kandidate koji dolaze iz različitih dijelova Hrvatske.

Uzbudljivi trenuci i neizvjesnost

Nove kandidatkinje će se suočiti sa nizom izazova i testova kako bi dokazale svoju ljubav i privukle pažnju svojih potencijalnih partnera. Mogli bismo očekivati romantične večere, izlete u prirodu, ali i suočavanje sa teškoćama seoskog života. Svi ovi trenuci donose mnogo uzbuđenja, ali i neizvjesnosti jer će kandidatkinje morati da se bore za svoje mjesto među farmerima.

Prikazivanje autentičnog seoskog života

Ovo izdanje emisije donosi priliku da se prikaže autentičan seoski život u Hrvatskoj. Gledatelji će moći da se upoznaju sa raznim aspektima seoskog života kao što su ratarstvo, stočarstvo, poljoprivreda i mnoge druge aktivnosti kojima se bave farmeri sa seoskih imanja. Ova kombinacija ljubavi i seoskog života stvara poseban šarm koji je osvojio mnoge fanove širom Hrvatske i regiona.

Nove ljubavne priče koje će nas očarati

Novo izdanje “Ljubav je na selu” definitivno donosi nove ljubavne priče koje će nas očarati. Svaka kandidatkinja ima svoju jedinstvenu priču i razloge zašto je odlučila da traži ljubav baš na selu. Od neočekivanih susreta do strastvenih veza, ova emisija je izvor neprekidne zabave i uzbuđenja koje nas drži vezanima za male ekrane.

Budite deo avanture sa Ljubav je na selu 2023 kandidatkama!

Ako volite gledati romantične priče i pratiti neobične ljubavne puteve, onda je Ljubav je na selu 2023 sigurno emisija koju ne želite propustiti! Spremite se za nove epizode, uzbudljive trenutke i naravno, četiri nove kandidatkinje koje će se boriti za ljubav!

Ove godine imamo četiri divne i hrabre dame koje su spremne da se upuste u avanturu svojih života. Dopustite da vam predstavimo:

 1. Ivana – Ivana je mlada, energična i ambiciozna dama koja želi pronaći pravu ljubav. U slobodno vreme voli se baviti sportom i čitati knjige. Spremna je da se preseli na selo i upozna nekog posebnog.
 2. Marina – Marina je simpatična i vesela devojka koja voli provoditi vreme u prirodi. Ona sanja o životu na selu i želi pronaći nekoga s kim bi mogla ostvariti svoje snove. Uz nju nikada nije dosadno!
 3. Petra – Petra je romantična duša koja veruje u pravu ljubav. Ona je ljubiteljica životinja i ima veliko srce. Spremna je da pronađe svog životnog saputnika i započne novu, ljubavnu priču.
 4. Katarina – Katarina je hrabra i samouverena žena koja je spremna preuzeti inicijativu i boriti se za ono što želi. Ona je ljubiteljica putovanja i avanturističkog duha. Ova dame ne sealazi kompromis kada je ljubav u pitanju!
You might be interested:  Godišnji Horoskop Vaga 2023

Ove četiri dame su spremne da se upuste u avanturu života i pronađu svoju srodnu dušu na selu. Ljubav je na selu 2023 će pratiti njihove romantične susrete, izazove i neponovljive trenutke. Budite sigurni da ćete biti deo ove neverovatne avanture!

Pridružite se emisiji Ljubav je na selu 2023 i uživajte u neverovatnim pričama o ljubavi i sreći. Ne propustite šansu da se zaljubite u ove hrabre kandidatkinje i da se prepustite čarima sela i romantike!

Budite spremni za uzbuđenje i iznenađenja jer će Ljubav je na selu 2023 definitivno biti emisija koja će vam držati pažnju!

Koje dame pokušavaju da osvoje srce farmera u novoj sezoni?

 • Antonija

  Antonija je dvadesetpetogodišnja medicinska sestra iz Zagreba. Voli putovati i provoditi vrijeme s prijateljima. Strastvena je ljubiteljica prirode i uživa u aktivnostima na otvorenom. Spremna je pružiti ljubav i podršku svom farmeru.

 • Katarina

  Katarina je četrdesetdvogodišnja učiteljica iz Splita. Ima dvije kćerke i veoma je posvećena obitelji. Oduvijek je sanjala o životu na selu i voli raditi na polju. Puno joj znači tradicionalna vrijednost i odanost, te se nada pronaći srodnu dušu među farmerima.

 • Martina

  Martina je tridesettrogodišnja dizajnerica interijera iz Rijeke. Ima oko za detalje i voli uređivati prostor. Velika je ljubiteljica domaćih životinja i planira pokrenuti vlastiti posao na selu. Vrijedna je i odana i spremna je na sve da osvoji srce svog farmera.

 • Nina

  Nina je dvadesetdvogodišnja studentica ekonomije iz Osijeka. Osim što je inteligentna i ambiciozna, Nina je također strastvena obožavateljica biljaka i hortikulture. Sposobna je pružiti podršku i ljubav svom farmeru u svim situacijama.

Spakujte kofere i krenite sa kandidatkama u ruralnu avanturu!

Pripremite se za novu uzbudljivu sezonu emisije “Ljubav je na selu 2023”! Želite li da doživite nezaboravno iskustvo ljubavi u ruralnom ambijentu? Onda je ovo prava emisija za vas!

U ovoj sezoni, kandidatkinje su spremne da provedu neko vreme sa svojim potencijalnim partnerima na imanjima širom Hrvatske. Upoznajte pet hrabrih žena koje su spremne da se suoče sa izazovima i da pronađu pravu ljubav među poljima, šumama i životinjama.

Upoznajte kandidatkinje:

 • Maja – mlada veterinarka koja je oduvek sanjala o životu na selu i brizi o životinjama.
 • Ana – strastvena kuvarica koja se nada da će pronaći muškarca koji će ceniti njene kulinarske veštine.
 • Lucija – avanturistički duh koja je spremna da ostavi gradski život iza sebe i da se posveti životu na selu.
 • Kristina – vredna pčelarka koja traži partnera koji će je podržati u njenom radu sa pčelama i proizvodnji meda.
 • Jelena – romantična duša koja želi da pronađe ljubav svog života među zelenilom i mirisima prirode.

Pripremite svoje kofere i pridružite se ovim hrabrim ženama na njihovoj ruralnoj avanturi u potrazi za pravom ljubavi. Pratite njihove izazove, uspone i padove dok se upoznaju sa potencijalnim partnerima i odluče čija će srca osvojiti.

Uz “Ljubav je na selu 2023”, čekaju vas mnoge zaljubljujuće priče, smešni trenuci i neizvesnost koja prati svaku emisiju. Pratite emisiju i otkrijte kako će se razvijati ove romantične avanture!

Upoznajte druželjubive kandidatkinje u Ljubav je na selu 2023!

Dobrodošli u novu sezonu emisije “Ljubav je na selu”! Ova popularna emisija okuplja hrabre i zanimljive žene iz različitih dijelova Hrvatske, koje su spremne pronaći ljubav na selu. Upoznajte neke od druželjubivih kandidatkinja koje ćete pratiti u sezoni 2023.

Kandidatkinja 1: Ana

Ana je 28-godišnja učiteljica iz malog sela u Slavoniji. Ona je vedra i srdačna osoba koja voli provoditi vrijeme u prirodi i brinuti se o životinjama. Ana je uvijek spremna pomoći drugima i ima veliko srce. Pored toga, ona ima strast za kuhanjem i voli eksperimentirati s različitim jelima.

Kandidatkinja 2: Marta

Marta je 24-godišnja studentica arhitekture iz Zagreba. Iako je odrasla u gradu, Marta je oduvijek osjećala bliskost prema ruralnom načinu života. Ona voli obilaziti sela diljem Hrvatske i istraživati ​​njihovu arhitekturu i tradiciju. Marta je znatiželjna i otvorena za nova iskustva, a pridružila se emisiji kako bi upoznala pravog partnera koji dijeli njezinu strast prema ruralnom životu.

Kandidatkinja 3: Petra

Petra je 35-godišnja veterinarska tehničarka iz Dalmacije. Njezina ljubav prema životinjama ju je motivirala da se bavi ovim zanimanjem i radi s poljoprivrednicima na ruralnom području. Petra je vesela i otvorena žena koja brzo stvara prijateljstva. Ona je vrlo aktivna u svojoj zajednici i voli sudjelovati u različitim događanjima, kao što su sajmovi hrane i manifestacije tradicionalne kulture.

You might be interested:  Arena Pula Koncerti 2023

Kandidatkinja 4: Ivana

Ivana je 31-godišnja poduzetnica iz Istre. Ona je hrabra žena koja je napustila gradski život kako bi se preselila na selo i otvorila vlastiti obrt. Ivana je kreativna i talentirana, a njezin obrt se bavi izradom tradicionalnih istarskih proizvoda. Ona je strastvena očuvanju istarske kulture i tradicije te je odlučila pronaći partnera koji cijeni te vrijednosti.

Ime Godine Profesija Lokacija
Ana 28 Učiteljica Slavonija
Marta 24 Studentica arhitekture Zagreb
Petra 35 Veterinarska tehničarka Dalmacija
Ivana 31 Poduzetnica Istra

Ove su kandidatkinje samo neke od žena koje ćete upoznati u novoj sezoni “Ljubav je na selu”. Svaka od njih ima svoju jedinstvenu priču i traži ljubav na selu. Budite uz nas i pratite njihova putovanja dok se zaljubljuju i grade veze s odabranim farmerima.

Nove seizonske kandidatkinje – koja će uspeti da osvoji farmera?

 • Kandidatkinja 1: Ivana

  Ivana ima 28 godina i dolazi iz malog sela u srcu Slavonije. Ona je neustrašiva, hrabra i spremna da se suoči sa svim izazovima koje farmerski život može doneti.

  Ima iskustva u poljoprivrednim poslovima i vredna je radnica. Njena ljubav prema zemlji i životinjama je neodoljiva. Ivana je odana i prizemna osoba koja će sigurno osvojiti srce farmera.

  Naime, Ivana ima jasnu viziju svog budućeg života – želi živeti na seoskom imanju sa srećnim i zdravim porodicom.

 • Kandidatkinja 2: Petra

  Petra je 25-godišnja lepotica iz Dalmacije. Ona je energična, zabavna i ima veliku strast prema ruralnom životu.

  Petra je odanih vrednosti i uvek je spremna da napravi kompromis. Sa svojim optimizmom i šarmom, sigurno će osvojiti srce farmera.

  Ona sanja o životu na selu, gde bi mogla da uzgaja svoje povrće i živi u harmoniji sa prirodom.

 • Kandidatkinja 3: Marina

  Marina je 30-godišnja mlada žena koja dolazi iz kontinentalnog dela Hrvatske. Ona je hrabra, inteligentna i nezavisna osoba.

  Marina je već neko vreme promišljala o životu na selu i odlučila je da se prijavi za emisiju Ljubav Je Na Selu kako bi pronašla svog životnog partnera.

  Ona je oduvek bila privučena ruralnom načinu života i njen san je da živi na farmi sa osobom koju voli.

Nove seizonske kandidatkinje su spremne za avanturu na selu! Koja od njih će uspeti da osvoji farmera svojom harizmom, vrlinama i ljubavlju prema ruralnom načinu života? Ostaje nam da pratimo emisiju i vidimo kako će se odvijati ljubavna priča na selu.

FAQ:

Koje su glavne promjene u novoj sezoni Ljubav Je Na Selu 2023?

U novoj sezoni Ljubav Je Na Selu 2023, glavna promjena je uvođenje novih kandidatkinja koje su spremne pronaći ljubav na selu. Ova sezona donosi nove priče, emocije i izazove!

Koliko kandidatkinja će biti u novoj sezoni Ljubav Je Na Selu 2023?

U novoj sezoni Ljubav Je Na Selu 2023, bit će ukupno 10 kandidatkinja koje će se boriti za ljubav na selu.

Kakve su kvalitete koje kandidatkinje traže kod domaćina?

Kandidatkinje na Ljubav Je Na Selu 2023 traže domaćina koji je iskren, odgovoran, romantičan i koji ima razumijevanje za seoski način života. Također, one su zainteresirane za muškarca koji ima dobar smisao za humor i koji je spretan u poljoprivrednim poslovima.

Kakve su šanse da se kandidatkinje zaljube u domaćine?

Šanse da se kandidatkinje zaljube u domaćine su prilično visoke. Naime, tijekom emisije provode puno vremena zajedno, upoznaju se s njegovim životom na selu i imaju priliku da se bliže povežu. Emocije često mogu procvjetati u takvom okruženju.

Kako su odabrane kandidatkinje za novu sezonu Ljubav Je Na Selu 2023?

Kandidatkinje su odabrane putem natječaja u kojem su se svi zainteresirani mogli prijaviti. Nakon prijave, odabrani su određeni broj kandidatkinja koje su se zatim susrele s produkcijom emisije. Konačna 10 kandidatkinja odabrana je na temelju različitih kriterija, uključujući osobnost, interes za seoski način života i kompatibilnost s domaćinima.

Koje su neke od prepreka s kojima se kandidatkinje susreću na selu?

Kandidatkinje se često susreću s preprekama poput fizičkog rada u poljoprivredi, prilagođavanja na seoski način života i suočavanja s različitim izazovima koji proizlaze iz takve okoline. Također, nemogućnost prilagodbe na život na selu može predstavljati prepreku za ostvarivanje ljubavne veze.

Koliko dugo traje snimanje nove sezone Ljubav Je Na Selu 2023?

Snimanje nove sezone Ljubav Je Na Selu 2023 traje nekoliko tjedana. Tijekom tog vremena, kandidatkinje žive na selu s domaćinima i imaju priliku bolje ih upoznati. Snimanje obuhvaća različite aktivnosti i događaje koji pomažu u stvaranju veza između kandidatkinja i domaćina.

Categories: 2023hr