The Voice 2023 Hrvatska

The Voice 2023 Hrvatska

The Voice Hrvatska je popularna televizijska emisija koja je osvojila srca milijuna gledatelja širom Hrvatske. Ova nevjerojatna emisija predstavlja talentirane pjevače koji se natječu za prestižnu titulu najboljeg pjevača Hrvatske.

Ova sezona The Voice-a donosi nevjerojatne natjecatelje iz svih dijelova Hrvatske. Mladi, talentirani i strastveni izvođači su prošli kroz rigorozan proces audicija kako bi dobili priliku pokazati svoj nevjerojatni talent svijetu. Svatko od njih ima jedinstveni glazbeni stil i emotivan glas, što čini natjecanje još uzbudljivijim.

Javljanje javnosti i fanovima The Voice-a ima ključnu ulogu u ovoj emisiji. Gledatelji će imati priliku glasati za svoje omiljene natjecatelje i pomoći im da se plasiraju dalje u natjecanju. Osim toga, redovno će biti objavljivane najnovije vijesti, rezultati glasovanja i ekskluzivni intervjui sa natjecateljima, pružajući publici dovoljno sadržaja za razgovor i uzbuđenje.

The Voice 2023 Hrvatska obećava da će biti najnevjerojatnija sezona dosad. Natjecatelji će se boriti ne samo za titulu pobjednika, već i za snove o karijeri u glazbenoj industriji. Gledatelji mogu očekivati ​​emocije, nevjerojatne izvedbe i nezaboravne trenutke koji će zauvijek ostati urezani u sjećanje.

Emisije The Voice 2023 Hrvatska sigurno će oduševiti publiku svojim vrhunskim produkcijama i impresivnim scenskim postavkama. Svaka epizoda donosi nove izazove i natjecateljske borbe, a na kraju će samo najbolji opstati. Ne propustite priliku da budete dio ove nevjerojatne glazbene avanture i poduprete svoje favorite dok traže svoju sudbinu u svijetu glazbe.

The Voice 2023 Hrvatska

The Voice 2023 Hrvatska je popularna televizijska emisija u kojoj natjecatelji pokazuju svoj talent u pjevanju.

Natjecatelji

Ove godine imamo izvanredan i raznovrstan skup natjecatelja u The Voice 2023 Hrvatska. Svaki natjecatelj će se boriti da impresionira žiri i osvoji srca publike svojim nevjerojatnim vokalnim sposobnostima.

Evo nekih od natjecatelja koje možemo očekivati:

 • Marko – mladi talentirani pjevač iz Rijeke koji ima predivan glas.
 • Marija – iskusna pjevačica koja se istakla na lokalnim glazbenim natjecanjima.
 • Ivan – rock pjevač koji je poznat po svojoj energičnoj izvedbi na pozornici.
 • Lana – talentirana mlada pjevačica koja je već osvojila brojne nagrade.

Javljanje i Emisije

The Voice 2023 Hrvatska emitira se jednom tjedno na nacionalnoj televiziji. Svaka epizoda prikazuje nastupe natjecatelja, njihovu interakciju s mentorima i žirijem te glasovanje publike za svoje favorite.

Emisija je prošla velike promjene u posljednjoj sezoni kako bi ponudila gledateljima novo uzbuđenje i svježinu. Očekujemo uzbudljive nastupe, neočekivane obrate i nevjerojatne vokalne talente.

You might be interested:  Ljubav Je Na Selu 2023 Forum

Ne propustite ovu nevjerojatnu sezonu The Voice 2023 Hrvatska i podržite svoje favorite.

Natjecatelji

“The Voice 2023 Hrvatska” okuplja talentirane natjecatelje iz cijele Hrvatske. Ova sezona natjecanja donosi niz izvanrednih pjevača koji su spremni pokazati svoj talent i boriti se za svoje mjesto u showu.

Natjecatelji dolaze iz različitih muzičkih žanrova, od popa i rocka do klasične glazbe i jazza. Svojim jedinstvenim glasovima i interpretacijama, oni će se natjecati jedni protiv drugih u nadmetanju koje će izazvati uzbuđenje i emocije u publici.

Stručni žiri čine poznati glazbeni stručnjaci koji će ocjenjivati natjecatelje i pružati im konstruktivne kritike kako bi im pomogli u njihovom glazbenom razvoju. Svaki natjecatelj će imati priliku impresionirati žiri i publiku svojim talentom i profesionalnošću.

U svakoj emisiji, natjecatelji će se natjecati u različitim fazama, uključujući “audicije”, “bitke” i “finalne nastupe”. Kroz ove faze, njihov se talent ocjenjuje, a publika ima priliku glasati za svoje favorite i odlučivati ​​tko će nastaviti u daljnje krugove natjecanja.

“The Voice 2023 Hrvatska” ima impresivan broj natjecatelja koji su prošli rigorozan izbor i koji su spremni predstaviti svoje vokalne sposobnosti i pjevački stil. Ova sezona natjecanja donosi mnoštvo talenta i obećava uzbudljive nastupe koji će oduševiti publiku širom Hrvatske.

Javljanje

Uzbuđenje je u zraku jer se natjecatelji za The Voice 2023 Hrvatska još uvijek mogu javiti i prijaviti za sudjelovanje u emisiji. Ako mislite da imate talenat za pjevanje i želite se suočiti s izazovom natjecanja, ovo je prilika za vas.

Prijaviti se možete putem službene web stranice emisije. Tamo ćete pronaći obrazac za prijavu koji morate ispuniti detaljno i pažljivo. Osim osnovnih informacija kao što su ime, prezime, datum rođenja i kontakt podaci, trebat ćete priložiti i video snimku svog nastupa.

Video snimka treba biti jasna i kvalitetna kako bi vam omogućila da pokažete svoje vokalne sposobnosti. Izvedite pjesmu koja najbolje predstavlja vaš talent i pokaže vašu jedinstvenost. Izaberite pjesmu koja će impresionirati suce i dati vam prednost u natjecanju.

Ne zaboravite da je prijava za sudjelovanje otvorena za sve uzraste. Bez obzira jeste li mladi talent ili već iskusni pjevač, svi imaju jednaku šansu da se dokažu i osvoje titulu The Voice 2023 Hrvatska.

Prijava je brza i jednostavna, ali vodite računa o rokovima. Provjerite službenu web stranicu emisije kako biste saznali sve detalje o prijavi i krajnjem roku za slanje prijava. Ne propustite priliku da se pridružite ovom prestižnom natjecanju i pokažete svoj nevjerojatan talent svijetu.

Prijavite se danas i dajte sve od sebe da osvojite titulu The Voice 2023 Hrvatska!

Emisije

Ovdje možete pronaći najnovije informacije o emisijama u The Voice 2023 Hrvatska:

Blind auditions (Slijepa audicija)

 • Ovo je prva faza natjecanja u kojoj natjecatelji izvode pjesme bez da ih vidite
 • Četiri trenera slušaju izvedbe i ako im se svidi izvedba, pritišću gumb za okretanje stolice
 • Kada se stolica trenera okrene, to znači da je natjecatelj prošao dalje i da će postati njihov mentee
 • Ova emisija je uvijek puna nevjerojatnih izvedbi i iznenađenja
You might be interested:  Ljubav Na Selu 2023

Bitke (Battle)

 • Bitke su druga faza natjecanja u kojoj se natjecatelji suočavaju u izvedbama u parovima
 • Treneri odabiru pjesmu za svoje timove i pripremaju ih za natjecanje
 • Oba natjecatelja izvode pjesmu zajedno, a na kraju se treneri odlučuju koga zadržati u svom timu
 • Ova faza je posebno emocionalna jer natjecatelji moraju pokazati svoje vokalne sposobnosti i nadmetati se s drugim talentima

Super audicija

 • Super audicija je treća faza natjecanja u kojoj preostali natjecatelji izvode jednu pjesmu pred svim trenerima
 • Ovdje je natjecateljima posljednja prilika da impresioniraju trenera i uvjere ih da zaslužuju mjesto u daljnjoj fazi natjecanja
 • Neki od natjecatelja bit će eliminirani nakon ove faze, dok će drugi nastaviti svoj put prema finalu

Nadam se da ćete uživati u praćenju emisija u The Voice 2023 Hrvatska i podržati talentirane natjecatelje!

Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

U novom izdanju emisije The Voice 2023 Hrvatska prikazane su izvanredne izvedbe natjecatelja. Pogledajte najnovije nastupe i otkrijte tko je zadivio članove žirija!

Jedan od natjecatelja, Marko, iznenadio je svojom predivnom baladom. Svi članovi žirija su bili očarani njegovim glasom i izrazom. Osvojio je svoj put u sljedeći krug natjecanja!

Drugi natjecatelj, Ana, izvela je energičnu pjesmu koja je sve prisutne podigla na noge. Njezina strastvena izvedba osvojila je srca publike i dobila pozitivne reakcije od žirija.

Posljednji natjecatelj, Ivan, je oduševio žiri s nevjerojatnim visokim tonovima koje je postigao. Njegova izvedba je bila nevjerojatna, a svi su ostali bez teksta.

Pridružite nam se u sljedećoj epizodi kako bismo vidjeli tko će proći dalje u natjecanju! Ne propustite uzbuđenje i muzikalnost The Voice 2023 Hrvatska!

Novosti o natjecateljima

Evo najnovijih vijesti o natjecateljima The Voice 2023 Hrvatska:

Nova sezona natjecanja

Nakon završetka prošle sezone, pripreme za novu sezonu The Voice 2023 Hrvatska su u punom jeku. Organizatori su najavili dolazak mnogih talentiranih natjecatelja iz cijele Hrvatske.

Početak audicija

Audicije za The Voice 2023 Hrvatska počinju sljedećeg mjeseca, a već se prijavilo preko 1000 natjecatelja. Izvršni producenti su izrazili oduševljenje raznolikošću talenata koji su se prijavili.

Svi natjecatelji će imati priliku da pokažu svoje vokalne sposobnosti i impresioniraju stručni žiri u nadi da će se kvalificirati u daljnje krugove natjecanja.

Izlazak novog albuma

Jedan od prošlogodišnjih natjecatelja iznenadio je svoje obožavatelje najavom izlaska svog prvog albuma. Mladi pjevač je proveo mnogo vremena u studiju snimajući nove pjesme koje će uskoro biti dostupne za slušanje.

Album će sadržavati različite žanrove glazbe i bit će zanimljivo vidjeti kako će se ova mlada zvijezda razvijati nakon svog uspjeha na The Voiceu.

Pripreme za početak emisija

Pripreme za početak emisija

Organizatori su najavili da će snimanje emisija The Voice 2023 Hrvatska početi sljedećeg mjeseca. Natjecatelji su vrlo uzbuđeni i vrijedno rade na pripremama za ovo veliko natjecanje. Očekuje se da će ova sezona biti najuzbudljivija do sada.

Pridružite nam se na The Voiceu 2023 Hrvatska i budite svjedoci nevjerojatnih vokalnih talenata koje Hrvatska ima za ponuditi!

You might be interested:  Kada Počinje Isplata Poticaja Za 2023

Vijesti o javljanju

Ovdje možete pronaći najnovije vijesti o javljanju za emisiju The Voice 2023 Hrvatska.

Javljanje otvoreno

Javljanje za audicije u emisiji The Voice 2023 Hrvatska je otvoreno za sve talentirane pjevače i pjevačice. Prijaviti se možete putem službene internetske stranice emisije do kraja mjeseca.

Povećan broj prijava

Ove godine smo primijetili povećanje broja prijava za audicije. Vjerujemo da će biti teško odabrati samo nekoliko talentiranih natjecatelja koji će ući u emisiju.

 • 1000+ prijava pristiglo u prva 24 sata
 • Prijave dolaze iz cijele Hrvatske
 • Kvaliteta prijavljenih pjevača je izuzetna

Reći će se da je ova sezona najkonkurentnija do sada.

Pozivani natjecatelji

Neki talentirani pjevači su pozvani izravno da sudjeluju u emisiji, umjesto da prođu kroz audicije. Ovi natjecatelji su prepoznati kao posebno talentirani i imaju priliku prikazati svoje vještine u emisiji The Voice 2023 Hrvatska.

 • 10 pozivanih natjecatelja iz različitih gradova
 • Imaju priliku pokazati svoj talent već u prvim emisijama
 • Očekuje se velika konkurencija između pozvanih natjecatelja i onih koji su prošli audicije

Ostanite u tijeku s najnovijim vijestima o javljanju na našoj internetskoj stranici!

Aktualnosti o emisijama

Ovdje možete pronaći najnovije informacije o emisijama u vezi s The Voice 2023 Hrvatska.

Emisija 1: Prvi krug audicija

Prva emisija će se emitirati 17. veljače 2023. To će biti prvi krug audicija u kojem će natjecatelji imati priliku pokazati svoj talent. Ova emisija će nam omogućiti da upoznamo neke nove talente u Hrvatskoj i da vidimo kako će se mentori odlučiti tko će proći u sljedeći krug.

Emisija 2: Bitka natjecatelja

Druga emisija će se emitirati 24. veljače 2023. U ovoj emisiji će natjecatelji koji su prošli prvi krug audicija imati priliku pokazati svoje vokalne sposobnosti u bitkama protiv drugih natjecatelja. Slijedi izazov za natjecatelje i mentore u odabiru najboljih i određivanju tko će proći u sljedeći krug.

Emisija 3: Slijepi izbori

Treća emisija će se emitirati 3. ožujka 2023. Ovo je uvijek jedna od najuzbudljivijih emisija jer su mentori u slijepim izborima, kada nisu u mogućnosti vidjeti natjecatelje, već samo čuti njihov glas. Ovo je prilika za natjecatelje da se istaknu i impresioniraju svojim vokalnim sposobnostima kako bi privukli mentore.

Datum Emisija
17. veljače 2023. Prvi krug audicija
24. veljače 2023. Bitka natjecatelja
3. ožujka 2023. Slijepi izbori

FAQ:

Koje emisije su obuhvaćene u The Voice 2023 Hrvatska?

The Voice 2023 Hrvatska uključuje audicije, bitke, knockout faze i live emisije.

Kako se mogu prijaviti za The Voice 2023 Hrvatska?

Da biste se prijavili za The Voice 2023 Hrvatska, posjetite službenu web stranicu emisije i popunite prijavni obrazac s potrebnim osobnim podacima i informacijama o vašem pjevačkom iskustvu.

Tko su natjecatelji u The Voice 2023 Hrvatska?

Natjecatelji u The Voice 2023 Hrvatska su talentirani pjevači iz različitih dijelova Hrvatske koji se natječu za titulu pobjednika emisije.

Koje su najnovije vijesti o The Voice 2023 Hrvatska?

Najnovije vijesti o The Voice 2023 Hrvatska uključuju informacije o natjecateljima, emisijama i rezultatima. Ove vijesti se redovito ažuriraju na službenoj web stranici emisije i društvenim mrežama.

Categories: 2023hr