Zdravko Čolić koncerti 2023

Zdravko Čolić Koncerti 2023

Zdravko Čolić, jedan od najpoznatijih pjevača bivše Jugoslavije, najavio je seriju koncerata za 2023. godinu. Čolić je poznat po svojim hitovima kao što su “April u Beogradu”, “Produži život” i “Pjena od mora”. Njegov glas prepoznatljiv je širom regije i stekao je veliki broj obožavatelja tijekom svoje dugogodišnje karijere.

Ovi koncerti predstavljaju priliku za fanove da dožive Čolićevu energiju i emotivne izvedbe uživo. Koncerti će se održati na različitim lokacijama širom regije, uključujući Zagreb, Beograd, Split i Sarajevo. Posebna pažnja posvećena je odabirom atraktivnih mjesta kako bi se stvorila jedinstvena atmosfera za obožavatelje.

Ulaznice za koncerte bit će dostupne za kupovinu na službenim prodajnim mjestima unaprijed određenim za svaki grad. Očekuje se velika zainteresiranost, stoga je preporučljivo da se ulaznice nabave unaprijed. Za one koji žele rezervirati bolje mjesto, postoji i mogućnost kupnje VIP ulaznica koje omogućavaju privilegirani pristup i ekskluzivne pogodnosti.

Ovi koncerti predstavljaju priliku za fanove da dožive Čolićevu energiju i emotivne izvedbe uživo. Koncerti će se održati na različitim lokacijama širom regije, uključujući Zagreb, Beograd, Split i Sarajevo.

Zdravko Čolić je jedinstvena figura u glazbenom svijetu. Njegova glazba ima širok apel i obuhvaća širok spektar emocija, od romantičnih balada do energičnih plesnih hitova. Koncerti u 2023. godini predstavljaju priliku za obožavatelje da dožive svu tu raznolikost na jednom mjestu. Ne propustite priliku da se prisustvujete ovim nezaboravnim koncertima i uživate u Čolićevom glasu i izvedbama koje se pamte cijeli život.

Zdravko Čolić koncerti 2023

Zdravko Čolić, jedan od najpoznatijih i najomiljenijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije, planira da održi seriju koncerata u 2023. godini. Ovo će biti prilika za fanove da uživaju u njegovoj izuzetnoj muzici i energičnoj sceni.

Čolić je jedan od najprodavanijih izvođača sa Balkana, sa preko četrdeset godina trajanja karijere. Njegovi hitovi kao što su “Pisaću joj pisma duga”, “Glavo luda” i “Produži dalje” su postali klasici i omiljeni su među publikom svih generacija.

Datumi koncerata

Koncerti će se održati na sledećim datumima:

 • 10. februar 2023. – Beograd
 • 15. februar 2023. – Zagreb
 • 20. februar 2023. – Sarajevo
 • 25. februar 2023. – Ljubljana

Čolić će izvesti svoje najveće hitove, kao i pesme sa svog najnovijeg albuma “Ono malo sreće”. Ovo će biti prilika da se publika uživo uroni u Čolićevu muziku i doživi nezaboravan koncertni doživljaj.

Ulaznice za ove koncerte biće u prodaji od 1. januara 2023. Preporučuje se da se ulaznice kupe unapred, jer se očekuje da će brzo biti rasprodate. Ne propustite priliku da vidite Zdravka Čolića uživo!

Datumi i lokacije nastupa

Ovde su neki od datuma i lokacija nastupa Zdravka Čolića u 2023. godini:

You might be interested:  Kad Se Pomice Sat 2023

– 10. februar 2023. – Zagreb, Arena Zagreb

– 18. februar 2023. – Split, Spaladium Arena

– 25. februar 2023. – Rijeka, Dvorana Mladosti

– 4. mart 2023. – Osijek, Gradski vrt

– 10. mart 2023. – Zadar, Krešimir Ćosić Hall

Prodaja ulaznica

Ulaznice za koncerte Zdravka Čolića u 2023. godini možete kupiti na nekoliko načina. Prva mogućnost je da ih kupite online putem službene web stranice Zdravka Čolića. Na web stranici ćete pronaći sve informacije o datumima koncerata i cijenama ulaznica. Nakon odabira datuma i sjedala, moći ćete ih kupiti online, a ulaznice će vam biti dostavljene na vašu kućnu adresu ili ćete ih moći preuzeti na blagajni prije koncerta.

Druga mogućnost je da ulaznice kupite na fizičkim prodajnim mjestima, poput blagajne koncertne dvorane ili određenih prodajnih agencija. Na ovaj način možete izbjeći dodatne troškove dostave i provjeriti mjesto sjedenja prije nego što kupite ulaznice.

Važne informacije:

Prilikom kupovine ulaznica, obratite pažnju na sljedeće informacije:

 1. Broj ulaznica koje možete kupiti može biti ograničen. Provjerite ograničenja prije kupovine.
 2. Ulaznice su dostupne za različite sektore i kategorije. Cijene se mogu razlikovati ovisno o sjedalu i sektoru.
 3. Provjerite ako je potrebno unaprijed rezervirati sjedala za određene sektore.
 4. Prilikom kupovine ulaznica putem interneta, uvjerite se da je web stranica sigurna i da podržava siguran način plaćanja kako biste izbjegli prevare.
 5. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati koncertu, provjerite uvjete povrata novca ili mogućnosti preprodaje ulaznica.

Ulaznice za koncerte Zdravka Čolića su vrlo tražene, stoga preporučujemo da rezervirate ili kupite svoje ulaznice što prije kako biste osigurali svoje mjesto na koncertu.

Za dodatne informacije i pitanja, možete se obratiti službenoj web stranici Zdravka Čolića ili kontaktirati prodajnu agenciju.

Informacije za posjetitelje

Ako planirate posjetiti koncert Zdravka Čolića 2023., evo nekoliko važnih informacija koje biste trebali znati:

Datum i vrijeme

Koncert će se održati u 2023. godini, ali točan datum i vrijeme još nisu objavljeni. Službene informacije bit će dostupne na web stranici organizatora koncerta i na društvenim mrežama.

Ulaznice

Ulaznice za koncert Zdravka Čolića bit će dostupne za kupnju na službenoj web stranici prodaje ulaznica iu ovlaštenim prodajnim mjestima. Cijena ulaznica varira ovisno o kategoriji sjedala i lokaciji.

Savjet: Budite sigurni da kupujete ulaznice samo na pouzdanim mjestima kako biste izbjegli prevarante i nepošteno poslovanje.

Broj posjetitelja

Broj posjetitelja

Budući da je koncert Zdravka Čolića vrlo popularan, očekuje se veliki broj posjetitelja. Organizatori će osigurati odgovarajuće mjere sigurnosti kako bi se osiguralo ugodno iskustvo za sve posjetitelje.

Savjet: Kako biste izbjegli gužve, preporučuje se dolazak na koncert ranije.

Uživajte u koncertu Zdravka Čolića i ne zaboravite donijeti svoju ulaznicu kako biste mogli ući na događaj! Sretan koncert!

Najnovije vesti

Zdravko Čolić nastavlja svoju turneju u 2023. godini!

Dragi obožavaoci, imamo sjajne vesti za vas! Legendarni pevač Zdravko Čolić najavio je nove koncerte za 2023. godinu. Nakon velikog uspeha svoje prethodne turneje, Zdravko Čolić se vraća na scenu sa novim spektakularnim koncertima koji će se održati širom regiona.

Nove pesme i sjajni gosti!

Uz već dobro poznate hitove poput “Moja draga”, “Produži dalje” i “Pusti, pusti modu”, Zdravko Čolić će izvoditi i svoje nove pesme koje su već postale veliki hitovi. Pored toga, očekujte i mnoge iznenađenje goste koji će se pridružiti Zdravku na sceni. Biće to nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje njegove muzike!

You might be interested:  Uvoz automobila iz Njemačke u Hrvatsku 2023

Informacije o ulaznicama

Ulaznice za koncerte Zdravka Čolića 2023. godine biće puštene u prodaju uskoro. Pratite našu zvaničnu internet stranicu i društvene mreže kako biste bili u toku sa najnovijim informacijama o prodaji ulaznica. Ovo je prilika koju ne smete propustiti, zato obezbedite svoje ulaznice na vreme i budite deo spektakla!

Zdravko Čolić koncerti 2023 – dođite i uživajte u najboljoj muzici!

Zdravko Čolić – biografija

Zdravko Čolić je poznati bosanskohercegovački i srpski pjevač i glumac. Rođen je 30. maja 1951. godine u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Čolić je postao jedan od najomiljenijih i najuspješnijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije.

Prva pjesma koju je Čolić snimio je bila “Čija je ono zvijezda” 1971. godine. Nakon toga, objavio je veliki broj hitova koji su postali popularni ne samo u Jugoslaviji, već i širom Balkana. Neki od njegovih najpoznatijih hitova su “Pusti, pusti modu”, “Produži dalje”, “Glavo luda”, “Jedna zima sa Kristinom” i mnoge druge.

Čolić je imao mnogo uspjeha tokom svog glazbenog puta. Osvojio je brojne nagrade, uključujući “Zlatni mikrofon”, “Porin” i “Beogradski pobednik”. Ime Zdravka Čolića je postalo sinonim za kvalitetnu muziku i vrhunske nastupe.

Rani život i karijera

Zdravko Čolić je rođen u muzičkoj porodici. Otac mu je svirao harmoniku, dok mu je majka bila pijanistkinja. Još kao dijete, Čolić je pokazao interes za muziku i počeo je svirati klavir. Kasnije je odlučio da se posveti pjevanju i izgradi karijeru.

Svoju profesionalnu karijeru započeo je kao član grupe “Ambasadori”. Sa grupom je snimio nekoliko hitova, ali je vrhunac njegove popularnosti došao kada je odlučio da nastupa kao samostalni izvođač. Prvi solistički album “Ti i ja” objavio je 1975. godine i od tada je postao jedan od najuspješnijih pjevača na Balkanu.

Lični život

Zdravko Čolić je oženjen suprugom Aleksandrom, sa kojom ima dvoje djece. Porodica živi u Beogradu, Srbija. Čolić je poznat po svojoj stidljivosti i povučenosti iz javnosti. Iako rado nastupa pred publikom, malo se eksponira u medijima i čuva privatnost svoje porodice.

Čolić je također aktivan humanitarac i podržava razne humanitarne organizacije. Učestvovao je u mnogim humanitarnim koncertima i pomagao u prikupljanju novca za potrebite. Njegova muzika i glas su mnogima pružili nadu i inspiraciju.

Zdravko Čolić je jedan od najvoljenijih muzičara na Balkanu. Njegova muzika ostaje popularna i danas, a koncerti na kojima nastupa su uvijek rasprodati. Bez sumnje, Čolićeva karijera će ostaviti trajan utisak u muzičkom svijetu.

Zdravko Čolić – hitovi

Zdravko Čolić, jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih pjevača na prostoru Balkana, ima impresivnu kolekciju hitova. Njegove pjesme su obuhvatile širok spektar žanrova, od popa do rocka, i obogatile glazbenu scenu regije.

Neki od Zdravkovih najpoznatijih hitova uključuju:

Neki od Zdravkovih najpoznatijih hitova uključuju:

Naziv pjesme Godina
Ti si mi u krvi 1984
Cveće za nju 2001
Druže Tito, mi ti se kunemo 1979
April u Beogradu 1977
Zbogom moja mladosti 1982
Jedan dan života 2005

Ovi hitovi su samo neki od mnogih uspješnih pjesama koje je Zdravko Čolić izveo tijekom svoje karijere i koje su stekle veliku popularnost među publikom.

Zdravko Čolić – diskografija

Zdravko Čolić je jedan od najpoznatijih i najvoljenijih muzičara Balkana. Tokom svoje dugogodišnje karijere, Čolić je izdao veliki broj albuma koji su postali klasici na Balkanskim prostorima. Njegova diskografija obuhvata različite muzičke žanrove, od balada do popa i roka.

Albumi

Evo pregleda nekih od najpoznatijih albuma Zdravka Čolića:

 1. Pusti pusti modu (1975) – Ovo je bio Čolićev drugi album koji je napravio veliki uspeh. Na albumu se nalazi hit singl “Pusti pusti modu” koji je postao jedna od njegovih najpoznatijih pesama.

 2. Zavičaj (1986) – Ovaj album je jedan od najuspešnijih albuma u Čolićevoj karijeri. Na albumu se nalaze pesme poput “Ti si mi u krvi” i “Produži dalje” koje su postale veliki hitovi.

 3. Okano (1991) – Ovaj album je Čolićeva kritički najuspešnija izdanja. Na albumu se nalazi pesma “Okano” koja se smatra jednom od najboljih pesama u njegovoj karijeri.

 4. Za tvoje oči (2000) – Ovaj album je donio uspjeh za Čolića u novom milenijumu. Na albumu se nalazi pesma “Za tvoje oči” koja je postala jedna od njegovih najpoznatijih balada.

 5. Vatra i barut (2013) – Ovaj album je donio novi zvuk za Čolića i predstavio ga u modernom svjetlu. Na albumu se nalazi hit singl “Pisao imenom tvojim” koji je bio jedan od najpoznatijih hitova te godine.

You might be interested:  Povećanje Dječjeg Doplatka 2023

Ovo je samo mali pregled Zdravkove bogate diskografije. Njegovi albumi vam omogućavaju da uživate u njegovim nevjerovatnim vokalnim sposobnostima i emotivnim tekstovima. Sigurno ćete pronaći nešto što vam se sviđa među njegovim izdanjima. Ukoliko još niste, bacite se u istraživanje muzičkog sveta Zdravka Čolića!

FAQ:

Kako mogu saznati datume koncerata Zdravka Čolića u 2023. godini?

Da biste saznali datume koncerata Zdravka Čolića u 2023. godini, možete posjetiti zvaničnu web stranicu Zdravka Čolića ili se pratiti društvene mreže kako biste bili informirani o najnovijim informacijama o datumima koncerata.

Gdje mogu kupiti ulaznice za koncerte Zdravka Čolića u 2023. godini?

Ulaznice za koncerte Zdravka Čolića u 2023. godini mogu se kupiti na zvaničnoj web stranici Zdravka Čolića, putem specijalizovanih prodajnih mjesta za ulaznice, ili na platformama za online prodaju ulaznica. Također, ulaznice se često mogu naći i na drugim prodajnim mjestima kao što su turističke agencije ili prodajna mjesta unutar koncertnih dvorana.

Koliko koštaju ulaznice za koncerte Zdravka Čolića?

Cijena ulaznica za koncerte Zdravka Čolića u 2023. godini može varirati u zavisnosti od konkretnog koncerta i mjesta na kojem se održava. Obično, cijena ulaznica može biti određena prema kategoriji mjesta u dvorani. Vip mjesta i mjesta u prvim redovima često su skuplja u odnosu na ostala mjesta. Također, cijena ulaznica može biti različita i u zavisnosti od gradova u kojima se koncert održava. Najbolje je provjeriti zvanični izvor prodaje ulaznica ili kontaktirati organizatora koncerta za konkretne informacije o cijenama ulaznica.

Može li se koncert Zdravka Čolića u 2023. godini održati u mom gradu?

Da li će se koncert Zdravka Čolića održati u vašem gradu u 2023. godini ovisi o rasporedu koncerata koji još nije objavljen. Zdravko Čolić obično ima turneje po raznim gradovima, pa je moguće da će se koncert održati i u vašem gradu. Najbolje je pratiti najnovije informacije o koncertima na zvaničnoj web stranici Zdravka Čolića ili na društvenim mrežama kako biste saznali najnovije informacije o rasporedu koncerata.

Koje vrste informacija se mogu pronaći o koncertima Zdravka Čolića u 2023. godini?

Informacije koje se mogu pronaći o koncertima Zdravka Čolića u 2023. godini uključuju datume i lokacije koncerata, cijene ulaznica, informacije o prodajnim mjestima, kao i informacije o posebnim gostima ili drugim detaljima vezanim za koncerte. Također, mogu se pronaći i fotografije i video snimci sa prethodnih koncerata Zdravka Čolića, kao i recenzije i utisci posjetilaca koncerata.

Categories: 2023hr