Dino Merlin Zagreb 2023

Dino Merlin Zagreb 2023

Dino Merlin je legendarni bosanskohercegovački glazbenik, poznat po svojim nevjerojatnim koncertima i iskrenim tekstovima pjesama. Njegov glazbeni stil kombinira rock, folk i pop elemente, a njegove pjesme govore o ljubavi, miru i univerzalnim ljudskim temama.

Ovogodišnja turneja Dino Merlina dolazi u Zagreb 2023. godine i donosi nezaboravnu glazbenu večer za sve obožavatelje. Koncert će se održati u Zagrebačkoj areni, koja ima kapacitet od preko 15 000 mjesta.

Ulaznice za koncert Dino Merlina u Zagrebu 2023. bit će dostupne na različitim prodajnim mjestima. Za najbolje mjesto rezervirajte svoju ulaznicu odmah i budite sigurni da nećete propustiti ovu glazbenu poslasticu.

Dino Merlin je dobitnik brojnih nagrada za svoj rad, uključujući Porina za najboljeg izvođača i najbolji album. Njegove pjesme su prepoznatljive i snažne, a njegov nastup uživo ostavlja bez daha sve koji ga dožive. Osigurajte svoje mjesto na koncertu, jer će ovo biti jedan od najvećih glazbenih događaja u Zagrebu 2023. godine!

Dino Merlin Zagreb 2023

Informacije o koncertu

Koncert Dina Merlina u Zagrebu 2023. godine biće jedan od najiščekivanijih muzičkih događaja u regionu. Dino Merlin je jedan od najpopularnijih i najuspešnijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije, poznat po svom emotivnom glasu i velikom hitovima.

Termin i lokacija

Koncert će se održati u Zagrebu, ali tačan datum i lokacija još uvek nisu objavljeni. Preporučuje se pratiti zvanične kanale Dina Merlina i organizatora koncerta za najnovije informacije o terminu i lokaciji.

Ulaznice

Ulaznice za koncert Dina Merlina u Zagrebu 2023. godine još uvek nisu puštene u prodaju. Detalji o cenama ulaznica i prodajnim mestima biće objavljeni naknadno. Preporučuje se da se pratite zvanične kanale Dina Merlina i organizatora koncerta za najnovije informacije o prodaji ulaznica.

Očekivano trajanje koncerta

Očekuje se da će koncert Dina Merlina trajati oko dva do tri sata, sa mogućim dodatnim bisovima i posebnim gostima. Iako tačno vreme trajanja još uvek nije objavljeno, fanovi mogu očekivati dug i spektakularan koncert.

Podrška na koncertu

Informacije o specijalnim gostima i bendovima koji će pružiti podršku Dini Merlinu na koncertu biće objavljene naknadno. Očekuje se da će koncert biti prateći bend i dodatni muzičari, kao i mogući specijalni gosti iznenađenja.

You might be interested:  Kamate Na Štednju 2023

Bezbednost na koncertu

Organizatori koncerta Dina Merlina u Zagrebu 2023. godine ozbiljno shvataju bezbednost posetilaca. Planiraju da preduzmu sve neophodne mere kako bi osigurali siguran i bezbedan koncert. Detalji o merama bezbednosti biće objavljeni naknadno i preporučuje se da se prate zvanične kanale organizatora za najnovije informacije.

Najnovije informacije o koncertima

Dino Merlin

 • Datum: 15. svibnja 2023.
 • Mjesto: Arena Zagreb.
 • Cijena ulaznica: 200 – 500 HRK.

Informacije o ulaznicama

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

 1. Koncerti.hr
 2. Ulaznice.hr
 3. Eventim.hr

Sigurnosne mjere

Posebne sigurnosne mjere bit će poduzete kako bi se osigurala sigurnost svih posjetitelja. Pri ulasku na koncert, posjetitelji će biti podvrgnuti pretraživanju torbi i mjerama zaštite od COVID-19, uključujući provjeru temperature i nošenje zaštitne maske.

Promjene rasporeda

Molimo posjetitelje da redovito provjeravaju internetske stranice organizatora ili prodajnih mjesta za najnovije informacije o rasporedu koncerta. Promjene mogu biti moguće zbog nepredviđenih okolnosti ili ograničenja.

Zahtjevi za povrat novca

Ako se koncert odgodi ili otkaže, posjetitelji će biti obaviješteni o novom terminu ili će im biti ponuđen povrat novca. Za dodatne informacije o povratu novca, molimo kontaktirajte prodajno mjesto putem kojeg ste kupili ulaznice.

Prodaja karata i ulaznice

Za Dino Merlin koncert u Zagrebu 2023. godine, prodaja karata i ulaznica odvijaće se na sledeće načine:

Online prodaja

Ulaznice se mogu kupiti putem online prodavnica od zvaničnih prodavaca karata. Potrebno je posetiti internet stranicu prodavca karata i pratiti korake za kupovinu karata za koncert.

Fizička prodaja

Ulaznice se mogu kupiti i na prodajnim mestima koja su odabrana za prodaju karata za Dino Merlin koncert. Informacije o prodajnim mestima i njihovim radnim vremenima mogu se dobiti na zvaničnoj internet stranici organizatora koncerta.

Cene karata

Cene karata za Dino Merlin koncert u Zagrebu 2023. godine će biti objavljene naknadno. Detalji o cenama karata će biti dostupni na internet stranicama prodavaca karata i zvaničnoj internet stranici koncerta.

Uslovi kupovine i povrata karata

Prilikom kupovine karata, važno je proveriti uslove kupovine i povrata karata. Ovi uslovi mogu se razlikovati u zavisnosti od prodavca karata i organizatora koncerta. Detalji o uslovima će biti obično navedeni na internet stranicama prodavaca karata i zvaničnoj internet stranici koncerta.

Broj karata po kupcu

Broj karata koje trenutno možete kupiti može biti ograničen. Informacije o ograničenjima, ako postoje, biće navedene na internet stranicama prodavaca karata i zvaničnoj internet stranici koncerta.

Upit za karte

Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ili trebate dodatne informacije o kupovini karata za Dino Merlin koncert u Zagrebu 2023. godine, možete kontaktirati zvanične prodavce karata ili organizatora koncerta. Kontakt informacije će biti dostupne na internet stranicama prodavaca karata i zvaničnoj internet stranici koncerta.

Poštovanje pravila i ograničenja

Važno je pridržavati se pravila i ograničenja koja važe prilikom kupovine i korišćenja karata za Dino Merlin koncert. Ova pravila mogu uključivati ograničenja za preprodaju karata, pravila o ulasku i izlasku sa koncerta, kao i pravila o dozvoljenom nošenju opreme. Informacije o pravilima i ograničenjima će biti navedene na internet stranicama prodavaca karata i zvaničnoj internet stranici koncerta.

Rezervacija karata

Trenutno nema informacija o rezervaciji karata za Dino Merlin koncert u Zagrebu 2023. godine. Ukoliko se ova opcija pojavi, detalji o rezervaciji će biti dostupni na internet stranicama prodavaca karata i zvaničnoj internet stranici koncerta.

Datum i vrijeme koncerta

Datum i vrijeme koncerta

Koncert Dino Merlina će se održati u Zagrebu, na sljedećem datumu i vremenu:

You might be interested:  Ljubav Je Na Selu 2023 Kandidatkinje
Datum Vrijeme
15. svibnja 2023. 20:00 sati

Uzmite u obzir da ovi podaci mogu biti podložni promjenama. Stoga preporučamo da se redovito informirate o ažuriranjima putem službene prodajne agencije ili internetske stranice izvođača.

Lokacija koncerta

Koncert Dino Merlina će se održati u Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske. Lokacija koncerta je stadion Maksimir, poznat kao jedan od najvećih stadiona u Hrvatskoj.

Stadion Maksimir ima kapacitet od preko 35,000 mjesta, što znači da će mnogi fanovi imati priliku prisustvovati ovom velikom koncertu. Stadion se nalazi na adresi Maksimirska cesta 128, 10000 Zagreb.

Ova lokacija je odabrana zbog svoje prostranosti i mogućnosti da primi veliki broj posjetitelja. Stadion ima dobre prometne veze s ostalim dijelovima grada, tako da će biti lako doći do koncerta.

Posjetitelji mogu doći automobilom i parkirati se na parkiralištima koja se nalaze u blizini stadiona. Također, postoji mogućnost korištenja javnog prijevoza, poput tramvaja i autobusa, koji će vas dovesti izravno do stadiona.

Zbog velikog broja očekivanih posjetitelja, preporučuje se da dođete na koncert na vrijeme kako biste izbjegli gužve i stres. Stadion Maksimir ima razne ugostiteljske objekte, pa možete uživati u hrani i piću prije koncerta.

Uživajte u koncertu Dino Merlina na ovom prekrasnom stadionu i stvorite nezaboravne uspomene s vašim omiljenim izvođačem!

Specijalni gosti

Osim Dina Merlina, koncertu će se pridružiti nekoliko posebnih gostiju koji će upotpuniti večer nezaboravne glazbe.

Toni Cetinski

Toni Cetinski je jedan od najpoznatijih hrvatskih pop pjevača. Njegove pjesme osvajaju srca publike već desetljećima. Ovaj talentirani glazbenik će izvesti nekoliko svojih najvećih hitova na pozornici uz Dinu Merlina.

Jelena Rozga

Jelena Rozga je popularna hrvatska pjevačica koja je svojom energijom zarobila srca mnogih obožavatelja. Ona će se pridružiti Dini Merlinu i zajedno će izvesti neke od najljepših balada.

Osim Tonija Cetinskog i Jelene Rozge, Dino Merlin će na pozornici imati još mnogo drugih iznenađenja za svoju publiku.

Očekivani repertoar

1. Hitovi iz svih era

Na koncertu se očekuje da će Dino Merlin izvoditi svoje najveće hitove iz svih životnih era. To uključuje njegove rane singlove kao što su “Svila”, “Lažu me” i “Kad zamirišu jorgovani”. Također, očekuje se izvođenje njegovih kasnijih hitova kao što su “Bosnom behar probeharao”, “Supermen”, “Ruža”, “Love in Rewind” i mnogi drugi.

2. Pjesme sa zadnjeg albuma

Dino Merlin će vjerojatno izvoditi pjesme sa svog najnovijeg albuma koji nosi naziv “Hotel Nacional”. To uključuje pjesme kao što su “Undo”, “Hotel Nacional”, “Ruža” i “Love in Rewind”. Ovi singlovi su bili izuzetno popularni i publika će sigurno uživati u njihovom izvođenju uživo.

3. Dueti s drugim poznatim izvođačima

Dino Merlin je poznat po tome da često sarađuje s drugim poznatim izvođačima. Moguće je da će tokom koncerta izvesti neke od svojih dueta sa umjetnicima kao što su Željko Joksimović, Emina Jahović, Hari Varešanović i drugi. Ti dueti su postali prepoznatljivi po svojoj kvaliteti i izvođenju, stoga će sigurno biti velika atrakcija na koncertu.

4. Posebno iznenađenje u završnici

Kako je koncert u Zagrebu poseban i označava povratak Dinu Merlina na veliku scenu u Hrvatskoj, očekuje se da će završiti s posebnim iznenađenjem. Može se raditi o dodatnim pjesmama ili posebnim gostima. Publika sigurno neće biti razočarana i bit će oduševljena završnicom koncerta.

You might be interested:  Filmovi Sa Prevodom 2023

Upozorenja i preporuke posjetiteljima

Ponašanje i sigurnost

 • Molimo posjetitelje da se pridržavaju uputa osoblja i sigurnosnih propisa tijekom cijelog koncerta.
 • Zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava, oružja, opasnih i zabranjenih predmeta na koncertni prostor.
 • Zabranjen je unos hrane i pića izvan koncertnog područja.
 • Posjetitelji su obavezni odgovarati na zahtjeve sigurnosnog osoblja i prijavljivati bilo kakvu sumnjivu ili potencijalno opasnu situaciju.
 • Molimo posjetitelje da ne idu sami na koncert i da se drže u grupama.

Ulaznice i rezervacije

 • Preporučujemo posjetiteljima da rezerviraju ulaznice unaprijed kako bi izbjegli gužve i osigurali svoje mjesto na koncertu.
 • Prilikom kupnje ulaznica provjerite njihovu autentičnost i izbjegavajte kupnju od neovlaštenih prodavatelja.
 • Za izgubljene ili ukradene ulaznice ne snosimo odgovornost i nećemo biti u mogućnosti izdati zamjenske ulaznice.
 • Molimo posjetitelje da ponesu osobni identifikacijski dokument sa sobom prilikom dolaska na koncert.
 • Ulaznice su strogo individualne i nije dopušteno preprodavati ih niti ih koristiti u komercijalne svrhe.

Posebne potrebe posjetitelja

 • Ako imate posebne potrebe ili zahtjeve prilikom posjeta koncertu, molimo unaprijed kontaktirajte organizatore kako bismo mogli osigurati najbolje moguće iskustvo za vas.
 • Osobe s invaliditetom bit će osigurane pristupačne prostorije i pomoć pri ulasku i izlasku s koncerta.
 • Molimo posjetitelje sa zdravstvenim ili medicinskim stanjima da osiguraju potrebne lijekove ili pomagala prije dolaska na koncert.
 • Ako primijetite bilo kakav problem ili imate pitanja tijekom koncerta, odmah se obratite osoblju za pomoć.

Općenite preporuke

 • Preporučujemo posjetiteljima da dođu na koncert nekoliko sati ranije kako bi izbjegli gužve i osigurali dobar pogled na pozornicu.
 • Molimo posjetitelje da se obuku u skladu s vremenskim uvjetima i obavezno ponesu kišobran ili kišnu jaknu u slučaju kiše.
 • Uzmite u obzir da će biti buke i gužve tijekom koncerta, pa se pripremite na moguće nelagode.
 • Nemojte koristiti bljeskalicu na fotoaparatu tijekom koncerta kako ne biste ometali izvođače i druge posjetitelje.

Napomena: Molimo posjetitelje da redovito provjeravaju ažuriranja o sigurnosnim mjerama i informacijama o koncertu kako bi bili dobro informirani prije dolaska. Hvala vam što poštujete pravila i pomognete nam stvoriti ugodno i sigurno iskustvo za sve posjetitelje.

FAQ:

Kada će se održati koncert Dine Merlina u Zagrebu 2023. godine?

Koncert Dine Merlina u Zagrebu 2023. godine će se održati 15. jula.

Gdje će se održati koncert Dine Merlina?

Koncert Dine Merlina će se održati u Areni Zagreb, najvećoj dvorani za koncerte u Hrvatskoj.

Koliko koštaju ulaznice za koncert Dine Merlina u Zagrebu 2023. godine?

Cijene ulaznica za koncert Dine Merlina u Zagrebu 2023. godine variraju ovisno o kategoriji sjedala. Cijena najjeftinijih ulaznica je 150 kuna, dok su cijene najskupljih ulaznica oko 500 kuna.

Gdje mogu kupiti ulaznice za koncert Dine Merlina?

Ulaznice za koncert Dine Merlina u Zagrebu 2023. godine možete kupiti na službenim prodajnim mjestima, kao i putem online prodaje na web stranici organizatora koncerta ili na poznatim platformama za prodaju ulaznica.

Koje su mjere sigurnosti na koncertu Dine Merlina zbog COVID-19 pandemije?

Na koncertu Dine Merlina zbog COVID-19 pandemije bit će poduzete mjere sigurnosti kako bi se osigurala zdravstvena sigurnost posjetitelja. Mjere uključuju obavezno nošenje maski, mjerenje temperature pri ulasku na koncert, dezinfekciju ruku i održavanje socijalne distance. Također, moguće je da će biti ograničen broj posjetitelja kako bi se osiguralo prostorno razdvajanje.

Categories: 2023hr