Večera Za 5 Na Selu Forum 2023

Večera Za 5 Na Selu Forum 2023

Dragi ljubitelji kulinarske emisije “Večera za 5 na selu”, dobrodošli na naš forum! Ovdje možete pronaći sve informacije, raspravljati o najnovijim epizodama, razmijeniti recepte i još mnogo toga!

“Večera za 5 na selu” je popularna hrvatska TV emisija koja već dugi niz godina oduševljava gledatelje svojim jedinstvenim konceptom. Svaki tjedan petero natjecatelja iz različitih dijelova Hrvatske dolazi u goste jedni drugima i pripremaju večeru. Nakon svake večere, gosti ocjenjuju jelovnik i atmosferu, a na kraju tjedna se otkriva pobjednik.

Na našem forumu možete pronaći najnovije informacije o emisiji, kao i gledati najnovije epizode. Također, ovdje možete sudjelovati u raspravama sa drugim obožavateljima emisije. Podijelite svoje mišljenje o natjecateljima, diskutirajte o svojim omiljenim epizodama i svi zajedno pratite tko će osvojiti titulu najboljeg kuhara tjedna!

“Večera za 5 na selu” nije samo obična kulinarska emisija, već je prava zabava za sve ljubitelje hrane i kuhanja. Pridružite nam se na forumu i uživajte u ovoj jedinstvenoj TV emisiji zajedno sa ostalim fanovima!

Contents

Večera Za 5 Na Selu Forum 2023

Dobrodošli na Večera Za 5 Na Selu Forum za 2023. godinu! Ovo je mesto gde možete pronaći sve informacije i rasprave o omiljenoj TV emisiji.

Pravila foruma

 • Učestvovanje na forumu zahteva registraciju i prijavu.
 • Pravila uključuju poštovanje ostalih korisnika, neobjavljivanje uvredljivog sadržaja i izbegavanje nepotrebnih spam poruka.
 • Forum je namenjen diskusijama o Večera Za 5 Na Selu, tako da molimo da ostanete na temi.

Kako učestvovati u raspravama

 1. Izaberite odgovarajuću temu i kliknite na nju da otvorite raspravu.
 2. Pregledajte već postavljene komentare i odgovorite na njih ili postavite novo pitanje.
 3. Budite ljubazni i argumentovani u svojim odgovorima, izražavajte svoje mišljenje, ali se uvek držite pravila foruma.

Popularne teme na forumu

 • Recepti učesnika emisije
 • Komentari na večere iz prethodnih epizoda
 • Predlozi za poboljšanje emisije
 • Pitanja za voditelja
 • Takmičenje između korisnika u spremanju jela

Zahvala

Zahvaljujemo se svim učesnicima koji učestvuju na forumu i doprinose ovoj živoj zajednici. Vaše prisustvo i komentari su neophodni za dalji rast i razvoj Večera Za 5 Na Selu Foruma.

Korisnik Broj komentara
korisnik1 150
korisnik2 89
korisnik3 234

Sve informacije o popularnoj TV emisiji!

Što je “Večera Za 5 Na Selu”?

“Večera Za 5 Na Selu” je popularna hrvatska TV emisija u kojoj se natjecatelji natječu u pripremi večere za druge natjecatelje. Emisija je inspirirana britanskom TV emisijom “Come Dine With Me”. Svaki tjedan, pet natjecatelja iz različitih dijelova Hrvatske domaćinstva pripremaju večeru i ocjenjuju jedni druge. Na kraju tjedna, najbolji domaćin osvaja nagradu za najbolju večeru.

Kako emisija funkcionira?

Proces emitiranja emisije obuhvaća pet dana. Svaki natjecatelj dobiva jedan dan u tjednu za pripremu večere. Taj dan moraju kuhati večeru za ostale natjecatelje. Večera se ocjenjuje po različitim kriterijima, uključujući okus hrane, prezentaciju, radnu atmosferu, gostoprimstvo i ukupno iskustvo. Natjecatelji također moraju paziti na budžet kako bi se pridržavali pravila emisije.

Kako se natjecatelji biraju?

Natjecatelji se biraju prema različitim kriterijima. Mogu se prijaviti svi zainteresirani domaćini koji imaju vlastiti dom i kuhinju. Organizatori emisije odabiru pet različitih natjecatelja za svaki tjedan. Natjecatelji dolaze iz različitih krajeva Hrvatske, što rezultira različitim kulinarskim i gostinskim stilovima.

Koliko traje svaka epizoda emisije?

Svaka epizoda traje oko 45 minuta. Tijekom emisije prikazuju se priprema hrane, ocjenjivanje večere i interakcije među natjecateljima. Gledateljima se pruža uvid u kreativnost i vještine natjecatelja, ali i u njihove osobnosti i odnose s drugim sudionicima.

Popis dosadašnjih pobjednika

 • 2020 – Ana iz Zagreba
 • 2019 – Marko iz Splita
 • 2018 – Petra iz Osijeka
 • 2017 – Igor iz Rijeke
 • 2016 – Martina iz Zadra

Kako se gledatelji mogu uključiti?

Gledatelji mogu pratiti emisiju na televiziji kada je emitirana ili je mogu gledati putem interneta. Također, postoji i službeni forum “Večera Za 5 Na Selu” na kojem mogu komentirati i raspravljati o emisiji s drugim obožavateljima. Na forumu se dijele recepti, ocjenjuju večere i izražava mišljenje o natjecateljima.

You might be interested:  Kandidatkinje Ljubav Je Na Selu 2023

Kakva je popularnost emisije?

“Večera Za 5 Na Selu” je jedna od najgledanijih TV emisija u Hrvatskoj. Privlači široku publiku zbog svog istraživanja kulinarstva, različitih kulinarskih stilova i intriga među natjecateljima. Emisija je postala popularna zbog svoje zabavne i neformalne atmosfere, ali i zbog interesantnih kulinarskih ideja koje natjecatelji prezentiraju.

Rasprave i komentari gledatelja

Gledatelji emisije “Večera za 5 na selu” su vrlo aktivni u izražavanju svojih mišljenja i rasprava o epizodama i sudionicima. Na službenom forumu emisije možete pronaći različite teme u kojima gledatelji dijele svoje dojmove.

Jedna od popularnih tema je ocjenjivanje jela i kreativnost sudionika. Mnogi gledatelji daju svoje mišljenje o tome tko je najbolje pripremio jelo, tko je najinventivniji, a ponekad i tko je podbacio s jelom. Ove rasprave često vode do zanimljivih diskusija o tome što čini dobru “Večeru za 5 na selu”.

Druga tema koja se često pojavljuje na forumu je ocjenjivanje atmosfere i gostoprimstva. Sudionici emisije često pokazuju svoje domaćinske vještine i nastoje stvoriti ugodan ambijent za goste. Gledatelji dijele svoje dojmove o tome tko je najbolje ugostio gosta i stvorio najbolju atmosferu za večeru.

Osim toga, postoje i teme o sudionicima, gdje gledatelji raspravljaju o njihovim karakteristikama, ponašanju i stilu kuhanja. Ponekad se vode žustre rasprave o tome tko je najzanimljiviji sudionik ili tko ima najbolji smisao za humor. Gledatelji također dijele svoje omiljene trenutke i citate iz emisije.

Forum “Večera za 5 na selu” također pruža prostor za gledatelje da podijele svoje savjete, recepte i ideje za kuhanje. Mnogi gledatelji inspiriraju se emisijom i razmjenjuju svoje uspješne recepte s drugim ljubiteljima kuhanja.

Općenito, forum emisije “Večera za 5 na selu” je mjesto gdje gledatelji mogu razgovarati i izraziti svoje mišljenje o emisiji, sudionicima i temama koje su pokrivene. To je mjesto koje okuplja ljubitelje hrane, kuhanja i zabave, stvarajući živahnu zajednicu koja se redovito diskutira i inspirira.

Prijave i selekcija natjecatelja

Prijave i selekcija natjecatelja

Da biste se prijavili za sudjelovanje u popularnoj TV emisiji “Večera Za 5 Na Selu”, potrebno je ispuniti nekoliko koraka. Prijave se obično otvaraju nekoliko mjeseci prije početka nove sezone emisije.

Kako se prijaviti?

Prijave za emisiju “Večera Za 5 Na Selu” obično se vrše putem službene web stranice emisije ili putem telefona. Na web stranici, natjecatelji mogu pronaći obrazac za prijavu koji moraju ispuniti detaljnim informacijama o sebi, kao što su ime, adresa, dob i kontakt informacije.

Selekcija natjecatelja

Nakon što se završi rok za prijave, organizatori emisije obavljaju selekciju kandidata. Proces selekcije uključuje pregled svih prijava i odabir kandidata koji najbolje odgovaraju profilu traženog natjecatelja.

Kriteriji za odabir kandidata uključuju raznolikost, zanimljivost, kulinarske vještine, osobnost i prikladnost za TV format emisije. Organizatori također vode računa o geografskoj raspodjeli natjecatelja, kako bi osigurali ravnotežu između ruralnih i urbanim područjima.

Nakon selekcije, odabrani natjecatelji bit će kontaktirani i obaviješteni o njihovom sudjelovanju u emisiji. Oni će dobiti detaljne informacije o terminima snimanja, pravilima natjecanja i ostalim detaljima vezanim za njihovu ulogu u emisiji.

Zaključak

Prijave za emisiju “Večera Za 5 Na Selu” pružaju šansu svim ljubiteljima kuhanja da se okušaju u natjecanju iz kulinarskih vještina. Proces selekcije odabire najbolje kandidate koji će se natjecati za titulu najboljeg domaćina i osvojiti nagradu.

Kratak pregled dosadašnjih sezona

Sezona 1 (2010)

 • Prva sezona emisije “Večera za 5 na selu” emitirala se 2010. godine.
 • U sezoni je sudjelovalo pet natjecatelja, koji su se zajedno natjecali u kuhanju i gostoprimstvu.
 • Natjecatelji su kuhali različita jela svaki dan, a domaćin je ocjenjivao svako jelo bodovima od 1 do 10.
 • Pobjednik je bio natjecatelj koji je osvojio najviše bodova na kraju petodnevnog natjecanja.

Sezona 2 (2011)

 • Druga sezona emisije “Večera za 5 na selu” emitirala se 2011. godine.
 • Iako su pravila natjecanja ostala ista, sezona je privukla veći broj natjecatelja i gledatelja.
 • Natjecatelji su bili iz različitih dijelova Hrvatske i predstavljali su različite kulinarske tradicije.
 • Ova sezona je pridonijela popularnosti emisije i postala je razgovarana tema među gledateljima.

Sezona 3 (2012)

 • U trećoj sezoni emisije “Večera za 5 na selu”, natjecatelji su se natjecali u kuhanju i dalje, ali se format emisije malo promijenio.
 • Natjecatelji su sada ocjenjivali jedni druge umjesto da ocjenjuju domaćina.
 • Ova promjena je donijela novu dinamiku natjecanja i stvorila dodatnu napetost među natjecateljima.
 • Gledatelji su se također uključivali i glasali za svoje favorite svake večeri.

Sezona 4 (2013)

 • Četvrta sezona emisije “Večera za 5 na selu” donijela je nove i zanimljive natjecatelje koji su se nadmetali u kuhanju.
 • Neki od natjecatelja su bili vrlo strastveni kuhari, dok su drugi kuhali samo iz zadovoljstva.
 • U ovoj sezoni su se često pojavljivali nekonvencionalni recepti i egzotična jela.
 • Natjecanje je postalo izuzetno uzbudljivo i neizvjesno, a gledatelji su pratili svaku epizodu sa velikim interesom.

Sezona 5 (2014)

 • Peta sezona emisije “Večera za 5 na selu” bila je posebna po tome što je okupila samo pobjednike prethodnih sezona.
 • U ovoj sezoni su se natjecali najbolji kuhari i gostoprimci, a cilj je bio osvojiti titulu najboljeg domaćina.
 • Natjecanje je bilo izuzetno teško i izjednačeno, a svaki natjecatelj je donio jedinstvenu kulinarsku viziju.
 • Peta sezona je bila puna izazova i preokreta, a na kraju je jedan natjecatelj osvojio titulu najboljeg domaćina.

Sezona 6 (2015)

 • Šesta sezona emisije “Večera za 5 na selu” donijela je još više uzbuđenja i neočekivanih obrata.
 • Natjecatelji su se suočili s novim izazovima i zadacima, što je rezultiralo još većom kreativnosti u kuhinji.
 • Ova sezona je bila posebno popularna zbog nevjerojatnih jela koja su natjecatelji pripremali.
 • Gledatelji su svakodnevno pratili svaki korak natjecatelja i živjeli s njima tijekom petodnevnog natjecanja.
You might be interested:  Horoskop Za 2023 Vodolija

Sezona 7 (2016)

 • Sedma sezona emisije “Večera za 5 na selu” donijela je još više uzbuđenja i zanimljivih trenutaka.
 • Novi natjecatelji su se pridružili emisiji i predstavili su svoje kulinarske vještine.
 • Ova sezona je bila posebno zanimljiva zbog raznolikosti jela i različitih kuharskih stilova.
 • Natjecatelji su se trudili impresionirati svoje goste i osvojiti njihove simpatije svojim kulinarskim umijećem.

Sezona 8 (2017)

 • Osmu sezonu emisije “Večera za 5 na selu” obilježile su nove lokacije i nevjerojatna jela.
 • Natjecatelji su kuhanje podigli na potpuno novu razinu svojim kreativnim pristupom hrani.
 • U ovoj sezoni su se natjecatelji natjecali u pripremi različitih jela, od tradicionalnih do modernih.
 • Gledatelji su uživali u raznolikosti kuhinje i odabiru jela, ali su se također divili plodovima rada natjecatelja.

Sezona 9 (2018)

 • Deveta sezona emisije “Večera za 5 na selu” donijela je nove natjecatelje i nove izazove.
 • U ovoj sezoni su se natjecatelji natjecali u kuhanju kao i prije, ali su imali i nekoliko novih zadataka.
 • Emisija je bila puna jedinstvenih jela i nevjerojatnih kombinacija okusa.
 • Gledatelji su svakodnevno pratili napredak natjecatelja i ocjenjivali njihova jela zajedno s domaćinom.

Sezona 10 (2019)

 • Deseta sezona emisije “Večera za 5 na selu” bila je posebna po tome što je proslavila 10 godina emitiranja emisije.
 • U ovoj sezoni su se natjecatelji ponovno natjecali u kuhanju i gostoprimstvu, ali s još većim zalaganjem.
 • Sezona je bila ispunjena raznim izazovima i služila je kao prilika za proslavu i sjećanje na prethodnih 10 godina.
 • Ova sezona je također donijela nekoliko posebnih epizoda i nevjerojatnih jela koja su natjecatelji pripremali.

Aktualnosti i novosti o emisiji

Pristupite najnovijim informacijama o emisiji

Ako ste ljubitelj popularne TV emisije “Večera za 5 na selu”, ovaj članak je upravo za vas! Ovdje možete pronaći najnovije informacije i novosti o emisiji, kao i relevantne detalje o nadolazećim epizodama i posebnim događajima.

Nadolazeće epizode

Jedna od najuzbudljivijih stvari o emisiji “Večera za 5 na selu” su svakako nadolazeće epizode. Pratite redovito ovaj članak kako biste bili u toku s tko će biti sljedeći domaćin, koja će jela biti pripremana i koje će se zanimljive priče otkriti. Sigurni smo da ne želite propustiti nijednu emisiju i da ćete biti zainteresirani za njezine nadolazeće epizode.

Specijalni događaji

Emisija “Večera za 5 na selu” često organizira i sudjeluje u posebnim događajima. To mogu biti tematske epizode, posebni gosti ili putovanja timova domaćina. Ovdje ćete pronaći informacije o takvim događajima i saznati kako možete sudjelovati ili pratiti njihov razvoj.

Pozivnice za goste

Jedan od najuzbudljivijih trenutaka u emisiji je kada domaćini pozivaju goste na večeru. Ovdje ćemo objavljivati informacije o tim trenucima, tko su gosti, koje su posebne prigode i što možete očekivati ​​od tih večeri.

Ankete i rasprave

Uz to, ovaj članak pruža vam priliku da se pridružite diskusijama i anketama o emisiji “Večera za 5 na selu”. Možete dijeliti svoje mišljenje o pojedinim epizodama, gostima, jelima i domaćinima. Također, možete se uključiti u rasprave i razmjenjivati ​​savjete i trikove za kuhanje s drugim obožavateljima emisije.

Kalendar emisije

Uz sve informacije, osigurat ćemo i kalendar emisije. Moći ćete vidjeti datume i vremena kada će biti emitirane pojedine epizode, tako da nećete propustiti nijednu. Ovaj kalendar će biti redovito ažuriran kako biste bili sigurni da imate najnovije informacije o emisiji.

Pretplata na newsletter

Za sve obožavatelje emisije “Večera za 5 na selu” nudimo mogućnost pretplate na naš newsletter. Na taj način ćete dobiti sve najnovije informacije i novosti o emisiji izravno u vašu e-poštu. Prijavite se kako biste bili prvi koji će saznati sve što vam je potrebno o omiljenoj TV emisiji.

Pratite nas na društvenim mrežama

Da biste bili u toku s najnovijim informacijama i novostima o emisiji “Večera za 5 na selu”, pratite nas na društvenim mrežama. Tamo ćete pronaći ekskluzivne sadržaje, videozapise, fotografije i još mnogo toga. Možete se pridružiti zajednici obožavatelja i biti u kontaktu s drugim ljubiteljima emisije.

Dakle, ostanite informirani i ne propustite nijednu epizodu emisije “Večera za 5 na selu” uz pomoć ovog članka. Saznajte sve najnovije informacije, sudjelujte u raspravama i uživajte u omiljenoj kulinarskoj emisiji sa zadovoljstvom!

Interakcija s voditeljem i natjecateljima

Večera Za 5 Na Selu je popularna TV emisija koja donosi uzbudljive kulinarske natjecanja pet natjecatelja koji se svakodnevno mijenjaju.

Voditelj emisije

Voditelj emisije Večera Za 5 Na Selu je omiljeni voditelj i glumac Davor Dretar Drele. Kroz emisiju, Davor Dretar Drele vodi natjecatelje kroz svaku epizodu, daje im upute i prezentira jela koja su pripremili.

Natjecatelji

Natjecatelji su obični ljudi koji dolaze iz različitih dijelova Hrvatske. Svaki natjecatelj ima priliku da ugosti ostale četiri natjecatelja kod sebe doma i pripremi im večeru. Nakon svake večere, natjecatelji ocjenjuju jelo, atmosferu i ukupno iskustvo. Pobjednik osvaja vrijednu nagradu, ali na kraju svakog tjedna proglašava se i pobjednik tjedna.

Interakcija s voditeljem

Interakcija s voditeljem Davorom Dretarom Dreleom je neizostavni dio emisije. Voditelj postavlja pitanja natjecateljima o njihovim pripremama, jelima i iskustvima. Tijekom degustacije jela, voditelj daje svoje komentare i mišljenje o ukusu i prezentaciji jela. Voditelj također vodi dijalog s natjecateljima kako bi saznao više o njihovim kulinarskim vještinama i životima.

Interakcija među natjecateljima

Emisija također promovira interakciju među natjecateljima. Tijekom obilaska kuće i pripreme jela, natjecatelji razgovaraju, dijele priče, iskustva i savjete. Ova interakcija stvara ugodnu atmosferu i omogućava natjecateljima da se bolje upoznaju i razmjene ideje.

You might be interested:  Besplatni Poklon Paketi Za Trudnice 2023

Ukupno, interakcija s voditeljem i među natjecateljima ključna je za dinamiku emisije Večera Za 5 Na Selu. Ona pruža gledateljima uvid u svijet kuhanja i upoznavanje različitih osoba s njihovim kulinarskim vještinama i stilovima.

Recepti i preporuke za večere

1. Rižoto sa morskim plodovima

Omiljeni recept svih ljubitelja morskih plodova. Potrebni sastojci:

 • 300 g riže
 • 500 g mješavine morskih plodova (škampi, školjke, lignje)
 • 1 luk
 • 2 češnja češnjaka
 • 1 dl bijelog vina
 • 2 dl pileće ili riblje juhe
 • maslinovo ulje
 • sol, papar, peršin

Upute za pripremu:

 1. Izrezati luk na sitne kockice i staviti ga na maslinovom ulju da se lagano dinsta. Dodati nasjeckani češnjak.
 2. Dodati rižu u luk i češnjak te promiješati dok riža ne postane staklasta.
 3. Dodati bijelo vino i pustiti da ispari, zatim dodati mješavinu morskih plodova.
 4. Dodati pileću ili riblju juhu i pustiti da se riža skuha, uz povremeno miješanje.
 5. Po želji, začiniti solju i paprom.
 6. Prije posluživanja, posuti sjeckanim peršinom.

2. Piletina s povrćem u pećnici

Jednostavan i brz recept za ukusnu večeru. Potrebni sastojci:

 • 4 pileća filea
 • 2 tikvice
 • 2 paprike (crvena i žuta)
 • 1 glavica luka
 • 3 češnja češnjaka
 • maslinovo ulje
 • sol, papar, začinsko bilje po želji

Upute za pripremu:

 1. Piletinu narezati na manje komade, a povrće na kolutove.
 2. Sve sastojke staviti u posudu za pečenje, posoliti, popapriti i začiniti po želji.
 3. Poškropiti maslinovim uljem i promiješati da se sve sastojke dobro premaže uljem i začinima.
 4. Peći u prethodno zagrijanoj pećnici na 180°C oko 30-40 minuta, dok piletina ne bude pečena.

3. Odresci s šampinjonima u umaku od vrhnja

Klasičan recept koji uvijek oduševi. Potrebni sastojci:

 • 4 svinjska ili piletina odreska
 • 200 g šampinjona
 • 1 luk
 • 2 češnja češnjaka
 • 2 dl vrhnja za kuhanje
 • maslac
 • sol, papar, peršin

Upute za pripremu:

 1. Odreske posoliti, popapriti i kratko propržiti na maslacu da dobiju zlatno-smeđu boju. Izvaditi ih iz tave.
 2. Izrezati luk na sitne kockice i staviti ga na maslac da se dinsta. Dodati nasjeckani češnjak i šampinjone.
 3. Kada se šampinjoni malo kuhaju, dodati vrhnje za kuhanje i pustiti da se umak lagano zgusne.
 4. Vratiti odreske u tavu i kuhati još nekoliko minuta uz miješanje.
 5. Začiniti peršinom prije posluživanja.

4. Tjestenina s pestom od bosiljka

Lagan i osvježavajući recept za sve ljubitelje tjestenine. Potrebni sastojci:

 • 500 g tjestenine
 • 50 g svježeg bosiljka
 • 50 g pinjola
 • 50 g parmezana
 • 2 češnja češnjaka
 • maslinovo ulje
 • sol, papar

Upute za pripremu:

 1. Kuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju, ocijedite i ostavite sa strane.
 2. U blenderu, usitnite bosiljak, pinjole, parmezan, češnjak, sol i papar.
 3. Postepeno dodajte maslinovo ulje dok ne dobijete kremastu smjesu.
 4. Umiješajte pesto u tjesteninu i dobro promiješajte.
 5. Po želji, pospite dodatnim parmezanom prije posluživanja.

Svečana večera
Jelo Opis
Punjena pileća prsa Sočna pileća prsa punjena špinatom i sirom.
Pire krumpir Kremasti pire krumpir s maslacem i mlijekom.
Ratatouille Francuski umak s povrćem, pečen u pećnici.
Čokoladna torta Bogata čokoladna torta s preljevom od tamne čokolade.

Ocjene i recenzije večera

Večera Za 5 Na Selu je popularna TV emisija u kojoj se domaćini natječu u pripremi večere za svoje goste. Nakon svake večere, gosti ocjenjuju hranu, atmosferu i organizaciju, ostavljajući svoje recenzije na forumu.

Evo nekoliko ocjena i recenzija večera iz prethodnih epizoda:

 1. Domaćica: Marija

  Ocjena: 8/10

  Večera je bila ukusna i lijepo aranžirana. Jelo sam odličan punjeni pileći file, ali desert mi nije bio po ukusu. Domaćica je bila vrlo simpatična i dobro se pobrinula za nas.

 2. Domaćin: Ivan

  Ocjena: 6/10

  Jelo je bilo ok, ali ništa posebno. Atmosfera je bila malo napeta i nismo se osjećali dobrodošlima. Domaćin je bio naporan i stalno se žalio na nedostatak vremena.

 3. Domaćica: Ana

  Ocjena: 9/10

  Jelo je bilo vrhunsko! Svi sastojci su bili svježi i ukusno pripremljeni. Atmosfera je bila vrlo ugodna i opuštena, a domaćica je bila susretljiva i ljubazna. Definitivno bih posjetio njezin restoran ponovno.

Ovo su samo neki primjeri ocjena i recenzija večera iz emisije Večera Za 5 Na Selu. Gosti imaju različite ukuse i preferencije, stoga se ocjene i recenzije često razlikuju. Ipak, većina sudionika cijeni trud domaćina i uživa u isprobavanju različitih jela.

Domaćica/Domaćin Ocjena Recenzija
Marija 8/10 Večera je bila ukusna i lijepo aranžirana.
Ivan 6/10 Jelo je bilo ok, ali ništa posebno.
Ana 9/10 Jelo je bilo vrhunsko! Svi sastojci su bili svježi i ukusno pripremljeni.

Budite sigurni da pratite ovu emisiju i pročitate sve ocjene i recenzije večera kako biste dobili inspiraciju za vlastite kulinarske avanture!

FAQ:

Kada počinje nova sezona emisije Večera za 5 na selu?

Nova sezona emisije Večera za 5 na selu počinje u proljeće 2023. godine.

Koje novosti možemo očekivati u novoj sezoni emisije?

U novoj sezoni emisije Večera za 5 na selu možemo očekivati nekoliko novosti, kao što su nove destinacije putovanja i ekskluzivne nagrade za pobjednike.

Kako se mogu prijaviti za sudjelovanje u emisiji Večera za 5 na selu?

Za prijavu sudjelovanja u emisiji Večera za 5 na selu potrebno je poslati svoje osobne podatke i kratki opis svojih kulinarskih vještina na službenu web stranicu emisije.

Koliko traje jedna epizoda emisije Večera za 5 na selu?

Jedna epizoda emisije Večera za 5 na selu traje oko sat vremena, uključujući pripremu jela, degustaciju i ocjenjivanje.

Koliko novca sudionici dobivaju za pripremu večere u emisiji?

Sudionici emisije Večera za 5 na selu dobivaju 500 kuna za kupovinu namirnica i pripremu večere.

Categories: 2023hr