Zeljko Samardzic Koncerti 2023

Zeljko Samardzic Koncerti 2023

Zeljko Samardzic, popularni hrvatski pjevač i tekstopisac, najavio je svoju turneju za 2023. godinu. Ovaj talentirani glazbenik poznat je po svojim emotivnim i dinamičnim nastupima koji osvajaju publiku diljem Balkana. Koncerti Zeljka Samardzica oduvijek su bili popularni događaji, a 2023. godina donosi još veće i spektakularnije nastupe.

Zeljko Samardzic kreće na turneju po regiji s novim materijalom i brojnim hitovima koje su mnogi zavoljeli tijekom godina. Očekuje se da će ovi koncerti biti posebno emotivni i da će publika imati priliku doživjeti izvanredne izvedbe omiljenih pjesama. Koncerti će biti održani na različitim lokacijama diljem Balkana, omogućavajući fanovima da dožive Zeljkovoj glazbu na pravim mjestima.

Prvi koncert na turneji planiran je za proljeće 2023. godine. Zeljko Samardzic će započeti turneju u Beogradu, glavnom gradu Srbije, gdje će nastupiti pred tisućama fanova. Nakon Beograda, Zeljko će posjetiti Zagreb, glavni grad Hrvatske, i izvesti svoje najveće hitove u prepunoj dvorani. Turneja će se nastaviti s koncertima u različitim gradovima, uključujući Ljubljanu, Sarajevo i Skopje. Zeljko Samardzic zasigurno će oduševiti publiku na ovim koncertima i ostaviti nezaboravne trenutke.

Zeljko Samardzic Koncerti 2023

U 2023. godini, popularni hrvatski pop pjevač, Zeljko Samardzic, planira održati niz koncerata širom regije. Evo pregleda lokacija i datuma njegovih nastupa:

 • Zagreb, Hrvatska: 15. svibnja 2023.
 • Split, Hrvatska: 22. svibnja 2023.
 • Zadar, Hrvatska: 28. svibnja 2023.
 • Novi Sad, Srbija: 5. lipnja 2023.
 • Beograd, Srbija: 11. lipnja 2023.
 • Sarajevo, Bosna i Hercegovina: 18. lipnja 2023.
You might be interested:  Datum Isplate Putnih Naloga Hzzo 2023

Ne propustite priliku da doživite nezaboravne trenutke uz omiljene hitove Zeljka Samardzica na njegovim koncertima u 2023. godini!

Pregled lokacija i datumima nastupa

Za 2023. godinu, Zeljko Samardzic planira turneju sa nekoliko koncerata širom Hrvatske. Evo pregleda lokacija i datumima nastupa:

Split – 15. travnja 2023.

Prvi koncert na turneji održat će se u Splitu, 15. travnja. Bit će to spektakularna večer ispunjena samim hitovima i energijom koju samo Zeljko Samardzic može pružiti.

Zagreb – 2. lipnja 2023.

Nakon Splita, Zeljko se seli u glavni grad Hrvatske, Zagreb, gdje će održati svoj drugi koncert 2. lipnja. Koncert će se održati u jednom od najvećih koncertnih prostora grada i pružiti vjernoj publici nezaboravno iskustvo.

Osim ovih dvaju gradova, Zeljko Samardzic planira održati i koncerte u drugim gradovima diljem Hrvatske. Detalji o tim koncertima bit će objavljeni uskoro na službenoj web stranici.

Očekuje se da će koncerti Zeljka Samardžića privući veliki broj obožavatelja diljem zemlje. Pridružite se publici i uživajte u nezaboravnim glazbenim trenucima na koncertima ovog talentiranog pjevača.

Nastupi u Zagrebu

Zeljko Samardzic će imati nekoliko koncerata u Zagrebu tokom 2023. godine. Evo pregleda lokacija i datuma nastupa:

1. Koncert u Domu Sportova

Datum: 15. april 2023.

Vrijeme: 20:00h

Ovaj koncert će se održati u Domu Sportova, jednoj od najvećih koncertnih dvorana u Zagrebu. Dom Sportova se nalazi na adresi Trg Krešimira Ćosića 11.

2. Koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog

Datum: 25. maj 2023.

Vrijeme: 19:30h

Zeljko Samardzic će također nastupiti u poznatoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Ova dvorana je omiljena među izvođačima i publika je uvijek oduševljena atmosferom koju pruža. Adresa dvorane je Trg Stjepana Radića 4.

Ne propustite priliku da prisustvujete nekim od najznačajnijih koncerata Zeljka Samardžića u Zagrebu. Ovi koncerti obećavaju nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje njegove muzike.

Lokacije i datumi koncerata

Ovde su navedene lokacije i datumi Zeljko Samardzic koncerata u 2023. godini:

Zagreb – Dom sportova

Datum: 10. februar 2023.

Zeljko Samardzic će nastupiti u Domu sportova u Zagrebu 10. februara 2023. godine. Očekuje se da će ovo biti jedan od najvažnijih koncerata godine u glavnom gradu Hrvatske. Ne propustite priliku da uživate u njegovim najvećim hitovima i nezaboravnoj atmosferi.

Rijeka – Dvorana Mladosti

Datum: 18. mart 2023.

Koncert Zeljka Samardzica u Rijeci će se održati 18. marta 2023. godine u Dvorani Mladosti. Rijeka će biti domaćin jedinstvenog muzičkog spektakla, a Zeljko Samardzic će izvesti svoje najomiljenije pesme za sve fanove u regiji.

You might be interested:  Ajda Sjetveni Kalendar 2023

Split – Spaladium arena

Datum: 6. maj 2023.

Spaladium arena u Splitu će biti mesto održavanja koncerta Zeljka Samardzica 6. maja 2023. godine. Očekuje se da će ovo biti veoma poseban događaj, jer će Split dobiti priliku da uživa u vokalnim i scenskim sposobnostima jednog od najvećih muzičkih talenata regiona.

Za više informacija o ostalim koncertima i kupovini ulaznica, posetite zvaničnu Zeljko Samardzic veb stranicu.

Nastupi u Splitu

Balkanski muzičar Zeljko Samardzic nastupit će u Splitu tokom 2023. godine. Split je jedan od najpopularnijih gradova u Hrvatskoj, poznat po svojoj bogatoj kulturnoj sceni.

Samardzic će imati ukupno tri nastupa u Splitu. Prvi nastup će se održati 15. maja 2023. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu – splitskom teatru. Drugi nastup će biti 20. juna 2023. godine na Peristilu, poznatom trgu u centru Splita. Treći nastup će se dogoditi u jesen, 17. septembra 2023. godine, u Spaladium Areni, najvećoj koncertnoj dvorani u Splitu.

15. maja 2023. – Hrvatsko narodno kazalište – splitski teatar

Zeljko Samardzic će pružiti intimni koncert u prelepom ambijentu Hrvatskog narodnog kazališta – splitskog teatra. Gosti će uživati u blizini i izvrsnom akustičnom doživljaju koji pruža ova pozorišna dvorana.

20. juna 2023. – Peristil

Centralni trg Splita, Peristil, bit će domaćin drugog nastupa Zeljka Samardzica. Ovaj otvoreni prostor pruža veličanstvenu atmosferu za uživanje u muzici i energetskom nastupu umetnika.

17. septembra 2023. – Spaladium Arena

Zeljko Samardzic će završiti svoju seriju nastupa u Splitu u najvećoj koncertnoj dvorani u gradu – Spaladium Areni. Ovaj prostor će omogućiti glazbenicima da stvore grandiozan doživljaj i pruže publici nezaboravno iskustvo.

Lokacije i datumi koncerata

Evo pregleda lokacija i datuma Zeljko Samardzic koncerata u 2023. godini:

Zagreb

Zagreb

24. februar 2023.

Rijeka

10. mart 2023.

Split

17. mart 2023.

Osijek

Osijek

7. april 2023.

Lokacija Datum nastupa
Zagreb 24. februar 2023.
Rijeka 10. mart 2023.
Split 17. mart 2023.
Osijek 7. april 2023.

Nastupi u Rijeci

Zeljko Samardzic će imati nekoliko nastupa u Rijeci tokom 2023. godine. Evo pregleda lokacija i datuma:

 • Datum: 10. mart 2023.
 • Lokacija: Dvorana Mladosti
 • Datum: 15. april 2023.
 • Lokacija: Hrvatski kulturni dom

Budite sigurni da obezbedite karte na vreme i pripremite se za nezaboravne koncerte koje će Zeljko Samardzic prirediti u Rijeci!

You might be interested:  Juzni Vetar Serija 2023

Lokacije i datumi koncerata

Evo pregleda lokacija i datuma Zeljko Samardzic koncerta u 2023. godini:

Lokacija Datum
Zagreb, Hrvatska 10. veljače 2023.
Split, Hrvatska 15. veljače 2023.
Rijeka, Hrvatska 20. veljače 2023.
Osijek, Hrvatska 25. veljače 2023.

Nadam se da ćete imati priliku prisustvovati nekom od ovih koncerata i uživati u Zeljkovoj glazbi!

Nastupi u Osijeku

Zeljko Samardzic će također imati nekoliko nastupa u gradu Osijeku. Prvi koncert će se održati 15. travnja 2023. godine u Osijeku. Svi ljubitelji njegove glazbe će imati priliku uživati u njegovim hitovima na pozornici doma sportova. Ovo će biti nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Drugi koncert u Osijeku će biti održan 20. svibnja 2023. godine. Ovaj koncert će se održati na predivnoj otvorenoj pozornici na Trgu Ante Starčevića. Izađite i uživajte u romantičnoj atmosferi koju Zeljko Samardzic stvara svojim prepoznatljivim glasom.

Ne propustite priliku vidjeti Zeljka Samardzica uživo u Osijeku! Uživajte u njegovim neprikosnovenim hitovima i nezaboravnim nastupima.

Lokacije i datumi koncerata

Ovde su navedene lokacije i datumi Zeljko Samardzic koncerata 2023. godine:

 • Zagreb – 14. februar 2023.

 • Split – 21. februar 2023.

 • Rijeka – 7. mart 2023.

 • Osijek – 14. mart 2023.

 • Zadar – 21. mart 2023.

Takođe, postoje planovi za dodatne koncerte u drugim gradovima, ali datumi i lokacije za ove koncerte još uvek nisu potvrđeni.

FAQ:

Koje su lokacije na kojima će Zeljko Samardzic održati koncerte u 2023. godini?

Zeljko Samardzic će održati koncerte na mnogo različitih lokacija tokom 2023. godine. Neki od njegovih planiranih koncerata su u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru i mnogim drugim gradovima u Hrvatskoj.

Kada će biti održan koncert Zeljka Samardzica u Zagrebu?

Koncert Zeljka Samardzica u Zagrebu će se održati 15. marta 2023. godine. Ovo će biti sjajan događaj za sve ljubitelje njegove muzike.

Koje su najpoznatije lokacije na kojima će Zeljko Samardzic održati koncerte?

Zeljko Samardzic će imati koncerte na nekoliko najpoznatijih lokacija u Hrvatskoj. Neki od tih lokacija su Dom sportova u Zagrebu, Spaladium Arena u Splitu, Dvorana Mladosti u Rijeci i dvorane diljem Hrvatske.

Ima li Zeljko Samardzic planove za održavanje koncerata izvan Hrvatske u 2023. godini?

Da, Zeljko Samardzic ima planove za održavanje koncerata izvan Hrvatske tokom 2023. godine. On će nastupiti i u drugim zemljama kao što su Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Austrija, Njemačka i mnoge druge.

Categories: 2023hr