Vlasnica

Dunja Amulić

Vlasnica

Dunja Amulić

Oznake djeca u autu

Naljepnice su osmišljene i proizvedene u Zagrebu od kuda i putuju. Trenutno je dostupno oko 20ak različitih vizuala od kojih, sigurna sam, ćete pronaći bar jedan koji će vam biti poseban.

Samoljepljive naljepnice

Magnetne naljepnice

Popularni proizvodi

Svaka naljepnica priča svoju priču – onu dječju. Paleta boja i razigrani motivi naljepnice čine posebnima. Svaka naljepnica ima zaštitni sloj koji ju štiti od mehaničkih oštećenja i vremenskih uvjeta.

O meni

Moje ime je Dunja i mama sam četverogodišnjaka po imenu Vito. Nakon što sam postala mama željela sam naljepnicu na automobilu koja ukazuje na vožnju djeteta u automobilu i umjesto da je kupim, izradila sam svoju – tako je nastala Cedulja 2017. godine.

Pozitivne kritike bile su motiv za kreiranje novih naljepnica, a nakon godinu dana razvoja, uslijedila je i proizvodnja.  Poslije isporuke prvih naljepnica pitala sam se koliko će vremena proći kada ću prvi put vidjeti ‘svoju’ naljepnicu na tuđem automobilu.  Trebalo mi je 9 mjeseci.

Par mjeseci kasnije samoljepljive naljepnice dobile su društvo – magnetne naljepnice.  Zbog magnetnih naljepnica sam posebno sretna jer su svojim karakteristikama jedine na našem tržištu. Svaka naljepnica priča svoju priču – onu dječju.

Naša obiteljska putovanja su česta i najčešće putujemo po Hrvatskoj, autom. Osim glazbe, u vožnji slušamo i dječje audiopriče koje osim što su zabavne su i edukativne. Naša vožnja započinje tek nakon postavljanja cedulje s natpisom ‘dijete u autu’ na automobil. I upravo to postavljanje magnetne cedulje na auto, doživljavam kao nanošenje parfema prije izlaska.

Brand Cedulja

Brend je još mali, no vozeći se po gradu viđam naljepnice po automobilima. Osjećaj je neopisiv. Svaka kupnja domaćeg proizvoda je pozitivna kritika malom lokalnom proizvođaču.

Kao roditelji odgovorni smo prema djeci u automobilima i izvan njih. Svaka sigurna vožnja započinje vezanjem djeteta u pravilno postavljenu autosjedalicu. Cedulja kao upozorenje može biti dodatni faktor koji će u ostalim sudionicima prometa pobuditi dodatan oprez.

Naljepnice su osmišljene i proizvedene u Zagrebu od kuda i putuju. Trenutno je dostupno oko 20ak različitih vizuala od kojih, sigurna sam, ćete pronaći bar jedan koji će vam biti poseban.

Kontaktirajte me

Cedulja, obrt za specijalizirane dizajnerske djelatnosti i trgovinu
vl. Dunja Amulić
Radnička cesta 20, 10000 Zagreb
OIB: 68451888774

Pravila privatnosti

0