Vlasnica

Vlatka Hlišć

Vlasnica

Vlatka Hlišć

Knot Why Not

Proizvodi Knot Why Not su 100% ručni rad, odlikuje ih kvaliteta izrade i materijala koje koristim te originalnost dizajna.

SAZNAJ VIŠE

O meni

Knot Why Not proizvodi su svi izrađeni makrame tehnikom,tehnikom vezivanja čvorova.

Davno prije otkrića ljepila i ljepljivih traka čovjek je mogao spojiti dva predmeta jedino vezivanjem čvora,vezivanje dakle potječe od početka ljudske povijesti,potrebne su samo vješte i vrijedne ruke.

Ja sam Vlatka Hlišć umjetnica sam u Ansamblu Lado, ples i pjesma su moja ljubav kao i moj brand Knot Why Not čiji proizvodi su mojih ruku djelo.

Vještinu vezivanja čvorova otkrila sam slučajno i zaljubila se zbog jednostavnosti,izražajnosti i svestranosti toga rada koji potiče kreativnost,pruža zadovoljstvo i umiruje.

Proizvodi Knot Why Not su 100% ručni rad, odlikuje ih kvaliteta izrade i materijala koje koristim te originalnost dizajna. Izrađujem sve što se može izraditi makrame tehnikom od nakita,torbi,ukrasa za zid,raznih držača itd.,a najviše sam ponosna na suradnju sa našim najpoznatijim modnim dizajnerom Robertom Severom za čije kolekcije izrađujem unikatne ručno rađene torbe makrame tehnikom.

Hvala što cijenite i podupirete ručni rad i domaće proizvođače!

Popularni proizvodi

Unikatni, ručno izrađeni proizvodi

Kontakt

Kontaktirajte nas ukoliko imate pitanja o Knot Why Not unikatnim proizvodima

Knot Why Not

obrt za proizvodnju I trgovinu, vl. Vlatka Hlišć

Adresa: Kapucinska 25, 10040 Zagreb

OIB: 25277503233

Pravila privatnosti

0