Vlasnica

Gordana Kolić

Vlasnica

Gordana Kolić

NAKIT FIBULA

Nakit od nehrđajućeg čelika i bakrene žice

nakit koji odiše prošlošću

Izdvojeni proizvodi

Pogledaj sve proizvode

DOMAĆA RADINOST GORDANA KOLIĆ

Moje ime je Gordana Kolić. Moj poziv je administrator, ali je moja ljubav prema kreativnom stvaranju, posebice modeliranju žicom odredila moju profesiju.

Tako su nastali moji prvi radovi, stilizirana stabla maslina, ispletena od bakrene žice, na postolju od maslinovog drva ili kamena.

Moj rad prepoznat je od strane ljubitelja umjetnosti, tradicije i svih onih koji cijene ručni rad i autentičnost.

Upravo po tim prvim radovima, stablima maslina prepoznatljiva sam u svojoj, a i široj regiji

Pogledaj sve proizvode

S vremenom sam proširila djelokrug stvaranja, te sad izrađujem i nakit, također od žice. Objedinjen u brand simboličnog naziva “Nakit Fibula” (starorimski broševi) .
To je nakit inspiriran starorimskim nakitom, rađen wirewraping tehnikom, te nakit od nehrđajućeg čelika i bakrene žice rađen chainmaill tehnikom. Chainmaill tehnika je tehnika izrade nakita koja seže u 5 stoljeće prije Krista, to je tehnika spajanja prstenova od žice kojom su se izrađivali oklopi za vitezove. U srednjem vijeku ta se tehnika počela koristiti u izradi nakita.

Volim izrađivati nakit koji odiše prošlošću. Nakit je oduvijek kroz povijest naglašavao žensku ljepotu, tako i u današnje suvremeno vrijeme. Nadam se da će vam se svidjeti moji radovi i da ćete pronaći nešto kako biste usrećili sebe ili svoje bližnje.

Pogledaj sve proizvode

Pogledaj sve proizvode

NAKIT FIBULA

Kontaktirajte nas

Domaća radinost Gordana Kolić
Industrija 1 a, 52100 Pula
OIB 87118808647

Pravila privatnosti

0