Customer reviews

Reviews

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

PERSONALIZIRANA navlaka za jastuk MEDVJEDIĆ – TEDDY BEAR PILLOW CASE

10.75  (81.00 kn)

Trajna uspomena i unikatni poklon prilikom rođenja bebice, krštenja ili kao rođendanski poklon poslužiti će još dugo, dugo za topli zagrljaj pri usnivanju, kao podsjetnik na taj veliki prvi dan dolaska na svijet i uvijek lijepa dekoracija dječje sobe.

DIMENZIJA: 50 x 60 cm

MATERIJAL:  100% pamuk na koji je printana slika s podacima. Specijalizirani Roland printer za tekstil koristi TPG boje koje zadovoljavaju visoke ekološke standarde i propisane su međunarodnim OEKO-TEX® certifikatom (sustav testiranja i certificiranja kvalitete tekstilnih boja koje se koriste u svim tekstilnim printerima, a imaju direktan doticaj s ljudskim tijelom). TPG ima certifikat za ispis na tekstilu za odrasle i djecu uključujući i bebe. Ovakva tehnologija printanja utisne boju je potpuno u pamuk tako da nema nikakvog površinskog sloja koji bi se osjetio pod nježnom dječjom kožom.

ODRŽAVANJE: Prati na 30 °C uz dodatak maramica za upijanje boja. Sušiti na zraku ili na najlaganijem programu u sušilici rublja.

VRIJEME IZRADE: po dogovoru (minimum 2 radna dana nakon narudžbe). Ovisno o dostupnosti materijala moguća su manja odstupanja u boji i dezenu.

Dodatne informacije

* Proizvod može minimalno odstupati u dimenzijama/težini/volumenu.

Dostupno uz narudžbu

Personalizacija

Cijena proizvoda: 10.75  (81.00 kn)
Ukupno opcija:
Sveukupno:

Brza i sigurna dostava

Izrađeno u Hrvatskoj

Plaćanje pouzećem,
karticama, e-bankarstvom ili Keks pay.
0