Vlasnica

Tina Divić

Vlasnica

Tina Divić

Rintintina

Shop

O meni

 

Moje ime je Tina Divić. Vizualna sam umjetnica te se izražavam u medijima art edukacije, grafičkom dizajnu i klasičnoj umjetnosti.

Bavim se poučavanjem na likovnim i kreativnim radionicama za djecu i odrasle, održavam pripreme za umjetničke škole i fakultete, radionice kreativne terapije, radionice dizajna te radionice dizajniranja i izrade nakita, organizacijom kulturnih projekata i događaja. Dizajniram vizuale, plakate i logotipe, bavim se fotografijom i dizajnom postava izložbi. Ilustriram, crtam, slikam, izrađujem umjetničke objekte skulpture manjih formata.

Početkom 2020. godine otvorila sam obrt ART i FAKT koji nudi usluge art edukacije, grafičkog dizajna te umjetnosti u koji sam uklopila i svoj brand Rintintina.

Inspiraciju crpim iz različitih grana umjetnosti, teorija vizualne i popularne kulture i prirode koja me okružuje. U svoje slikarstvo inkorporiram razne tehnike, pa tako i aplikacije od metala. Istražujem odnose boja naspram linije, teksture, točke, plohe, površine i prostora ili obrnuto.

Cilj mi je stvoriti ponudu za kreativce (hobiste ili profesionalce), zaljubljenike u umjetnost, tradicionalne vještine, umjetnike, maštovite ljude, sve one koji se još nisu pronašli, one koje žele probati nešto novo i naučiti neke nove vještine ili usavršiti već postojeće, poboljšati ponudu originalnih i personaliziranih suvenira, razvoj dizajna i izrade suvremenog nakita i svoj umjetnički izraz.

 

Izdvojeni proizvodi

neki od mojih proizvoda

Kontaktirajte me

Imate li pitanja o mojim proizvodima – slobodno me kontaktirajte.

Pravila privatnosti

ART i FAKT

obrt, vl. Tina Divić
Krvavica 22
21320 Baška Voda

 

0