Vlasnica

Daniela Stilin

Vlasnica

Daniela Stilin

Mjesto gdje ruke i priroda stvaraju čaroliju!

Stilin Designs proizvodi stopostotne rukotvorine koje odlikuju kvaliteta, originalnost i ekskluzivnost.

Proizvodi nastaju rukama i iglama na način kako su se proizvodili stoljećima, ali odišu modernim dizajnom što ih čini poželjnima u suvremenim interijerima i odijevanju.

O meni

Ja sam Daniela Stilin i moje ruke stoje iza branda Stilin Designs. Bavim se izradom ukrasnih i uporabnih predmeta za dom te odjevnih predmeta i modnih dodataka uz korištenje isključivo prirodnih, održivih i recikliranih materijala poput pamuka i vune.

Proizvodi branda Stilin Designs su stopostotne rukotvorine koje odlikuju kvaliteta, originalnost i ekskluzivnost. Proizvode se rukama i iglama na način kako su se proizvodili stoljećima, ali odišu modernim dizajnom što ih čini poželjnima u suvremenim interijerima i odijevanju.

Od proizvoda za dom najprepoznatljivije su zidne tapiserije, razni ukrasi, visilice za biljke te pleteni modni dodaci poput kapa, šalova i nakita. Prilikom izrade pazim na svaki detalj, od odabira prirodnih materijala do finalnog proizvoda.

Vizija branda je stvoriti prepoznatljivu i održivu craft proizvodnju odjevnih i dekorativnih predmeta koristeći drevne tehnike na moderan način, cijeniti ručni rad i unikate te uporabom ekoloških materijala podići svijest o čuvanju okoliša.

Hvala Vam što podržavate male, domaće proizvođače i birate ručni rad!

Izdvojeni proizvodi

Kontaktiraj me!

HUB, obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge
Vl. Daniela Stilin
Jaruščica 5a, 10020 Zagreb
OIB: 82913331475

Pravila privatnosti

0