Vlasnik

Luka Grgić

Vlasnik

Luka Grgić

Terraform

Ove oaze nude garantirati wow efekt u svakoj prostoriji, a uz zalijevanje nekoliko puta godišnje prednjači u jednostavnosti održavanja i nad kaktusom i sanseveriom.

O meni

Moje ime je Luka Grgić i ovo je moja priča.

Moj prvi susret sa zatvorenim biljnim terarijem se dogodio davne 2012. u poljoprivrednoj školi M.A.R. u Slavonskom Brodu gdje započinje moja ljubav prema biljkama. Bila je to ljubav na prvi pogled i 2013. godine iz radoznalosti izrađujem svoj prvi zatvoreni terarij. Za vrijeme svog boravka u Berlinu otvaram online shop gdje započinjem prodaju terarija i terarij kitova za kupce unutar EU. Osim toga, obrađujem ravno staklo i izrađujem terarije tehnikom lemljenja. Svaki terarij je unikatan i moguće je napraviti prilagodbu za svaki dom ili ured zasebno (veličina, boja i dizajn)

Dekorirajte vlastiti terarij

Svaki terarij možete dekorirati sami, a za to je potrebno:
○ drenažni kamen
○ aktivni ugljen
○ malo zemlje
○ biljke
○ malo mahovine
○ dekorativno kamenje
○ malo destilirane vode

Terarij smjestite na vrlo svjetlo mjesto, gdje neće biti na izravno svjetlosti, izravnom suncu, propuhu niti blizu klime ili radijatora.

Zaliijevanje je potrebno kada zemlja posvijetli, kada su kamenčići promijenili boju ili ako se terarij nije kondenzirao duže vrijeme.
Kada se zalijeva špricamo zemlju i kamenčiće s destiliranom vodom pri tome pazeći da se listovi biljaka ne smoče.

Kondenzacija je normalna pojava i ne traba ju brisati niti prozračivati terarij. Briše se samo u situaciji kada su na stjenakama velike kapljici te u prva dva zalijevanja.

Kontakt

Slavonski Brod

Pravila privatnosti

0