Tony Cetinski Koncerti 2023

Tony Cetinski Koncerti 2023

Tony Cetinski, legendarni hrvatski pjevač, priprema se za veliku turneju u 2023. godini. Vijest o njegovim koncertima diljem regije već je izazvala uzbuđenje među njegovim obožavateljima koji nestrpljivo čekaju da čuju njegove najveće hitove uživo.

Očekuje se da će Tony Cetinski održati niz koncerata u svim većim gradovima Hrvatske, ali također i u susjednim zemljama. Njegovi nastupi uvijek su spektakularni i prepuni emocija, stoga nema sumnje da će ova turneja biti nezaboravna.

Ulaznice za koncerte već su puštene u prodaju, a broj mjesta je ograničen. Zbog velikog interesa, preporučuje se da se ulaznice rezerviraju unaprijed kako bi se osiguralo mjesto na koncertu. Tony Cetinski je poznat po tome da svojim obožavateljima pruža nevjerojatno iskustvo, stoga ne propustite priliku da budete dio ovog glazbenog spektakla.

Ne propustite najnovije vijesti o turneji Tonyja Cetinskog u 2023. godini! Pratite raspored koncerata i rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme kako biste doživjeli nezaboravan glazbeni doživljaj!

Tony Cetinski koncerti 2023

Najnovije vijesti o turneji

Tony Cetinski, jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika, objavio je raspored svojih koncerata za 2023. godinu. Sljedeće godine Tony će izvesti niz koncerata diljem Hrvatske i regije, pružajući publici priliku da uživa u njegovim prepoznatljivim hitovima uživo.

Raspored koncerata

Evo rasporeda Tony Cetinskih koncerata za 2023. godinu:

 1. 10. veljače 2023. – Zagreb, Arena Zagreb
 2. 18. veljače 2023. – Split, Spaladium Arena
 3. 25. veljače 2023. – Rijeka, Dvorana zamet
 4. 3. ožujka 2023. – Osijek, Gradski vrt
 5. 10. ožujka 2023. – Zadar, Krešimir Ćosić Hall

Ulaznice

Ulaznice za Tony Cetinski koncerte mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima, putem interneta ili na blagajnama dvorana u kojima će se održavati koncerti.

Cijene ulaznica varirat će ovisno o lokaciji i kategoriji sjedala. Cijene se kreću od 150 HRK do 400 HRK. Za najnovije informacije o cijenama ulaznica, posjetite službenu web stranicu Tony Cetinskog ili provjerite s lokalnim prodajnim mjestima.

Važne napomene

 • Osobe mlađe od 16 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe kako bi prisustvovale koncertima Tony Cetinskog.
 • Na koncertima se ne smije unositi hrana, piće, profesionalna audio/video oprema i ostali zabranjeni predmeti.
 • Molimo posjetitelje da se pridržavaju pravila o ponašanju na koncertima, kako bi se osigurala sigurnost i ugodno okruženje za sve prisutne.

Informacije o turneji

Tony Cetinski je odlučio organizirati koncertnu turneju 2023. godine kako bi proslavio 30 godina svoje glazbene karijere. Ova turneja bit će prilika za Tonya da zahvali svojoj publici na podršci tijekom svih ovih godina, ali i da predstavi nove pjesme s nadolazećeg albuma.

You might be interested:  Arena Pula Koncerti 2023

Turneja će obuhvatiti brojne gradove diljem Hrvatske i regije, kako bi se što većem broju ljudi omogućilo da uživa u Tonyevom glazbenom talentu. Pored koncerata u Hrvatskoj, Tony će nastupiti i u susjednim zemljama poput Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije.

Rezervirajte svoje ulaznice sada!

Rezervirajte svoje ulaznice sada!

Ako ste fan Tonya Cetinskog ili jednostavno želite doživjeti nezaboravno glazbeno iskustvo, rezervirajte svoje ulaznice za koncerte u sklopu turneje 2023. godine već danas. Ne propustite priliku da doživite energiju i emocije koje nosi Tonyev nastup uživo!

Najnovije vijesti o turneji

Novi datumi koncerata

Tony Cetinski je objavio da je dodao nekoliko novih datuma koncerata na svojoj turneji. Ovi dodatni koncerti će se održati u velikim gradovima diljem Hrvatske.

Evo novih datuma koncerata koje ćete moći posjetiti:

 • 15. srpnja – Zagreb
 • 20. srpnja – Split
 • 25. srpnja – Rijeka
 • 30. srpnja – Zadar

Početak prodaje ulaznica

Ulaznice za Tony Cetinski koncerte bit će puštene u prodaju sljedećeg tjedna. Svi fanovi će imati priliku kupiti ulaznice putem službene internetske stranice. S obzirom na veliku potražnju za ulaznicama, preporučuje se da se ulaznice kupe odmah po puštanju u prodaju kako biste osigurali svoje mjesto na koncertu.

Specijalni gosti na turneji

Tony Cetinski je najavio da će na turneji imati posebne goste koji će nastupati zajedno s njim. Još uvijek nije otkriveno tko će biti ti gosti, ali se očekuje da će biti poznata imena s domaće glazbene scene.

Ostanite u tijeku s najnovijim vijestima o turneji kako biste saznali tko će biti specijalni gosti na koncertima Tonya Cetinskog.

Raspored koncerata

Zagreb, Arenska dvorana

Datum: 10. ožujka 2023.

Vrijeme: 20:00

Adresa: Avenija Dubrovnik 15, Zagreb

Ulaznice: Dostupne su ulaznice za sve kategorije:

 • Parter: 150 kn
 • Tribina: 120 kn
 • VIP loža: 300 kn

Split, Spaladium Arena

Datum: 15. ožujka 2023.

Vrijeme: 21:00

Adresa: Ul. Zrinsko Frankopanska 211, Split

Ulaznice: Dostupne su ulaznice za sve kategorije:

 • Parter: 130 kn
 • Tribina: 100 kn
 • Loža: 280 kn

Rijeka, Dvorana Zamet

Datum: 18. ožujka 2023.

Vrijeme: 19:30

Adresa: Ul. Bože Milanovića 32, Rijeka

Ulaznice: Dostupne su ulaznice za sve kategorije:

 • Parter: 120 kn
 • Tribina: 90 kn
 • Loža: 250 kn

Osijek, Gradski vrt

Datum: 25. ožujka 2023.

Vrijeme: 20:30

Adresa: Šetalište Franje Krežme 1, Osijek

Ulaznice: Dostupne su ulaznice za sve kategorije:

 • Parter: 110 kn
 • Tribina: 80 kn
 • Loža: 220 kn

Sve informacije o ulaznicama

Ulaznice za koncerte Tonyja Cetinskog mogu se kupiti na različite načine i mjestima. Evo nekoliko načina kako možete nabaviti ulaznice:

 1. Online kupovina ulaznica: Ulaznice možete kupiti putem različitih online platformi, kao što su službene web stranice ili specijalizirane platforme za prodaju ulaznica. Na tim platformama možete pronaći različite opcije ulaznica, kao što su VIP ili obične ulaznice.
 2. Fizičke prodajne lokacije: Ulaznice se mogu kupiti i na određenim fizičkim prodajnim mjestima, kao što su prodajne blagajne u dvoranama ili prodavaonice ulaznica u vašem gradu.
 3. Kupovina na dan događaja: U nekim slučajevima, možda ćete moći kupiti ulaznice na dan koncerta na samoj lokaciji održavanja događaja. Ova opcija može biti dostupna ovisno o raspoloživosti ulaznica.

Prilikom kupovine ulaznica važno je obratiti pažnju na sljedeće:

 • Cijena ulaznica: Provjerite cijenu ulaznica prije kupnje. Cijena ulaznica može se razlikovati ovisno o kategoriji ulaznice koju želite kupiti.
 • Raspoloživost ulaznica: Provjerite dostupnost ulaznica i raspoloživost za željeni koncert. Neke koncertne dvorane mogu biti ograničene po broju gostiju, stoga je važno provjeriti jesu li ulaznice još uvijek dostupne.
 • Način plaćanja: Provjerite moguće načine plaćanja prije kupovine ulaznica. Neki prodajni kanali mogu prihvaćati samo određene načine plaćanja, kao što su kreditne kartice ili gotovina.
You might be interested:  Iznos Dnevnice 2023 Hrvatska

Pratite službene kanale Tonyja Cetinskog kako biste bili informirani o najnovijim informacijama o prodaji ulaznica, promjena u rasporedu ili dodatnim koncertima. Uživajte u koncertima Tonyja Cetinskog!

Specijalni gosti na koncertima

Na turneji Tony Cetinski koncerti 2023, publika će imati priliku uživati u nastupima ne samo samog Tonyja Cetinskog, već i brojnih specijalnih gostiju. Svaki koncert će biti obogaćen nastupom poznatih glazbenika i izvođača koji će svojim talentom i energijom dodatno uveseljavati večeri.

 • Ivan Zak – poznati pjevač će biti specijalni gost na nekoliko koncerata turneje. Njegovi hitovi poput “Pjesme za doviđenja” i “Uzalud” osvojili su srca publike diljem regije.
 • Severina – jedna od najuspješnijih i najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima, Severina će se pridružiti Tonyju Cetinskom na nekim koncertima turneje. Njena energična izvedba i hitovi poput “Moja štikla” i “Dalmatinka” sigurno će rasplesati publiku.
 • Parni Valjak – legendarna rock grupa će biti specijalni gosti na nekoliko koncerata. Njihove pjesme poput “Sve još miriše na nju” i “Uhvati ritam” su evergreeni domaće glazbe koji nikada ne izlaze iz mode.

Osim ovih spomenutih gostiju, planirani su i nastupi drugih poznatih glazbenika koji će dodatno začiniti večeri i pružiti nezaboravan glazbeni doživljaj publici.

Poznati hitovi iz repertoara

 • Nek ti bude kao meni – ova ljubavna balada je postala jedan od najvećih hitova Tonyja Cetinskog, osvojivši slušatelje svojim emotivnim tekstom i predivnim vokalima.
 • Ako to se zove ljubav – ova energična pjesma donosi ritam i osjećaje koje može podići raspoloženje svakoga. Tony ju je izveo na mnogim koncertima i uvijek je dobio odličan odaziv publike.
 • Bilo jednom u Hrvatskoj – ova pjesma je postala himna za Tonyjeve obožavatelje. Njezini veseli ritmovi i tekst koji slavi domovinu uvijek izazivaju pozitivnu reakciju kod publike.
 • Zbogom odlazim – ova emotivna balada može rasplakati i najtvrđa srca. Tony je snažnim vokalima prenio tužan osjećaj gubitka i odlaska.
 • Kad žena zavoli – ova pjesma je postala pravi hit i bila je među najslušanijim pjesmama u Hrvatskoj. Tony vješto kombinira ritam i emocije kako bi prenio poruku o ljubavi.
 • Blago onom tko te ima – ova ljubavna balada je postala jedna od najomiljenijih pjesama u Tonyjevom repertoaru. Prikazuje snagu i ljepotu prave ljubavi.

Ovo su samo neki od velikih hitova iz Tonyjevog repertoara. S druge strane, moćni vokali i emotivni tekstovi čine svaku pjesmu posebnom i nezaboravnom.

Osvojite ulaznice i upoznajte Tonya Cetinskog

Sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite ulaznice za koncert Tonya Cetinskog!

U sklopu Tony Cetinski koncertne turneje 2023., Tony Cetinski je odlučio nagraditi svoje vjerne obožavatelje besplatnim ulaznicama za njegove koncerte. Sada imate izvrsnu priliku da osvojite besplatne ulaznice i prisustvujete nevjerojatnim nastupima ovog popularnog hrvatskog glazbenika.

Kako sudjelovati?

Da biste sudjelovali u nagradnom natječaju, sve što trebate učiniti je:

 1. Zajedno s nekoliko svojih prijatelja kupiti najnoviji album Tonya Cetinskog u odabranim prodavaonicama.
 2. Poslati fotografiju računa s albumom putem e-maila na adresu: [email protected].
 3. Pokazati svoju kreativnost – napišite par rečenica o tome zašto biste željeli upoznati Tonya Cetinskog i doživjeti magičnu atmosferu njegovih koncerata.
You might be interested:  Filmovi Sa Prevodom 2023

Nagrade

Nakon prikupljanja svih prijava, Tony Cetinski će odabrati 10 sretnih dobitnika koji će dobiti po dvije ulaznice za njegove koncerte. Osim toga, Tony Cetinski će osobno provesti vrijeme s dobitnicima tijekom backstage susreta na jednom od njegovih koncerata.

Datumi i rasporedi koncerata

Detaljan raspored koncerata i datumi Tony Cetinski koncertne turneje 2023. bit će objavljeni uskoro na službenoj web stranici Tonya Cetinskog. Pratite najnovije vijesti kako biste saznali kada i gdje Tony Cetinski nastupa i rezervirajte svoje ulaznice što prije kako biste imali priliku sudjelovati u nagradnom natječaju i osvojiti besplatne ulaznice!

Pripreme za turneju i iza scene

Prije nego što započne koncertna turneja, Tony Cetinski i njegov tim provode mnogo vremena u pripremama kako bi osigurali da sve protekne glatko. Ove pripreme obuhvaćaju mnoge različite aspekte, uključujući probu svih pjesama, tehničke provjere i organizaciju set liste.

Tijekom proba, Tony Cetinski radi s svojim bendom kako bi osigurao da svaki instrument i vokal zvuči savršeno. Oni prolaze kroz svaku pjesmu iz svog repertoara kako bi bili sigurni da izazivaju pravu atmosferu i energiju na pozornici.

Tehničke provjere su također ključni dio priprema. Ton i rasvjeta moraju biti pravilno podešeni kako bi se postigla optimalna kvaliteta zvuka i vizualni efekti. Tony Cetinski surađuje s izvrsnim tehničarima kako bi osigurao da se svirači i publika mogu potpuno uroniti u glazbu i doživjeti nevjerojatno iskustvo.

Jedan od najvažnijih aspekata priprema je organizacija set liste. Tony Cetinski pažljivo odabire redoslijed pjesama kako bi stvorio uzbudljiv tok koncerta. On želi da njegova publika doživi emocionalno putovanje kroz različite teme i stilove njegove glazbe. Set lista također može sadržavati neke specijalne izvedbe ili goste koji će iznenaditi i oduševiti publiku.

Iza scene, Tony Cetinski i njegov tim rade naporno kako bi osigurali da sve bude spremno za turneju. Oni dogovaraju raspored putovanja, organiziraju probne prostorije i obavljaju sve administrativne i logističke zadatke. To je timski napor koji podrazumijeva mnogo rada i koordinacije kako bi se postigla savršena izvedba na bini.

Svi ovi napori su potrebni kako bi se publici pružilo nevjerojatno iskustvo na Tony Cetinski koncertu. Svaki detalj se pažljivo planira i izvodi kako bi se stvorila atmosfera strasti, emocije i zabave koju samo Tony Cetinski može pružiti.

FAQ:

Kada će se održati koncerti Tonyja Cetinskog u 2023. godini?

Koncerti Tonyja Cetinskog u 2023. godini održat će se tokom proljeća i ljeta. Točni datumi i raspored koncerata bit će objavljeni uskoro.

Koja mjesta će posjetiti Tony Cetinski tokom turneje?

Tony Cetinski će posjetiti mnoge gradove tokom svoje turneje, uključujući Zagreb, Split, Rijeku, Zadar i još mnoge druge. Potpuni raspored i lokacije koncerata bit će objavljeni kasnije.

Gdje mogu nabaviti ulaznice za koncerte Tonyja Cetinskog?

Ulaznice za koncerte Tonyja Cetinskog mogu se nabaviti na službenim prodajnim mjestima, kao i putem interneta. Detalji o prodaji ulaznica bit će objavljeni blagovremeno na Tonyjevoj službenoj web stranici.

Koje su cijene ulaznica za koncerte Tonyja Cetinskog?

Cijene ulaznica za koncerte Tonyja Cetinskog variraju ovisno o lokaciji i kategoriji mjesta. Detalji o cijenama ulaznica bit će objavljeni kasnije, zajedno s rasporedom koncerata.

Categories: 2023hr